arc Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 80 Plus Bronze 80 Plus Silver 80 Plus Gold 80 Plus Platinum τη ειναι αυτα? Γεια σου ρε hitman123/farcry2 με τις απορίες σου! Βρήκες τι ειναι τα μεγάλα κίτρινα που ρώτησες νωρίτερα; Για τη δεν τα έχει το Google To google ειναι μηχανή αναζήτησης. Σου δίνει αποτελέσματα κάνοντας τις σωστές ερωτήσεις https://www.google.gr/#q=80+plus+power+supply Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
farcry2 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 δεν ειμαι ο farcry2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 δεν ειμαι ο farcry2 Δηλαδή είσαι ο hitman123 και απαντάς από το λογαριασμό του farcry2; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Χαχαχαχαχαχαχαχα...το εκαψε εντελως... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman123 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Είναι ο λογαριασμός ενός φίλου μου Που μου τον έδωσε προσωρινά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 καταλαβαινεις οτι κανεις δεν προκειται να σε παρει στα σοβαρα ε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 καταλαβαινεις οτι κανεις δεν προκειται να σε παρει στα σοβαρα ε? όχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 όχι ουτε εσενα σε παρνει κανεις στα σοβαρα,να το ξερεις.μην κοιτας που επειδη εισαι γυναικα και ασχολησε,ασχολουμαστε μαζι σου :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 ουτε εσενα σε παρνει κανεις στα σοβαρα,να το ξερεις.μην κοιτας που επειδη εισαι γυναικα και ασχολησε,ασχολουμαστε μαζι σου :P Αυτά μου λες και μου δημιουργείς ψυχολογικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Είναι ο λογαριασμός ενός φίλου μου Που μου τον έδωσε προσωρινά Για να τον βάζεις μπρος, ώστε να μην αδειάζει η μπαταρία; Βρήκες τι είναι τα μεγάλα-κίτρινα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Παιδιά ας μείνουμε on topic αν υπάρχουν αλλες απαντήσεις / απόψεις για το θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ποιο Ontopic βρε SPANK όταν ο ίδιος ο OP είναι καραofftopic? Συμβουλές δοθήκανε αλλά λύση δε θα βρεθεί. 1) Γιατί δε ξέρει τι θέλει ακριβώς. 2) Γιατί δε ξέρει τι κάνει και μάλλον πρόβλημα θα δημιουργήσει (ελπίζω μόνο σε hardware και να μην έχει κανένα πρόβλημα αυτός με το psu. Τον έχω ικανό να το ανοίξει και να παίξει με τη τύχη του) 3) Γιατί έχει μπερδέψει τα μπούτια του ακόμα και με τους λογαριασμούς. Πως να μείνεις ontopic λοιπόν; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris cs Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 δεν ειμαι ο farcry2 δεν ειμαι ο ραιαν....ο μπραιαν ειμαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman123 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Είναι ο λογαριασμός ενός φίλου μου Που μου τον έδωσε προσωρινά Για να τον βάζεις μπρος, ώστε να μην αδειάζει η μπαταρία; Βρήκες τι είναι τα μεγάλα-κίτρινα; Όχι δεν τα βρήκα πως κάνετε έτσι Βρε παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arc Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Όχι δεν τα βρήκα Περίεργο. Έψαξες στο google με τις λέξεις που σου είχα δώσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα