Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάλλον υπερβάλλεις λίγο φίλε μου που δεν είσαι FUNBOY to ....

Αντε πες οτι εχω υπερβαλω στη προσωπικη συγκριση που εκανα στο hands-on που ειχα στις 2 συσκευες..

Το link απο gsm-arena το εβαλα για πιο αντικειμενικη συγκριση για οποιον θελει και πραγματικα ενδιαφερεται να διαβασει, να καταλαβει περισσοτερα απο τα δικα μου λεγομενα..

Το Nokia 1020 θα χάσει τη μάχη μόνο από μια αναβαθμισμένη έκδοση από την ίδια τη Nokia-MS με πιο αναβαθμισμένο και γρήγορο software. Σε επίπεδο φακού δεν  υπάρχουν περιθώρια για πολλές βελτιώσεις σε αυτό το μέγεθος. 

Ωστόσο όπως και στις πολιτικές τηλεμαχίες τις ζητάει μόνο αυτός που έχει ανάγκη και βρίσκεται πίσω. Αν το 1020 και τα Lumia πουλάγανε σαν ζεστά ψωμάκια δεν θα είχε ανάγκη να επικεντρώνει τη διαφημιστική καμπάνια στον ανταγωνισμό. Αυτό από μόνο του είναι ένα δείγμα αδυναμίας. 

Εχεις ενα μεγαλο δικιο στην δευτερη παραγραφο.. Το 1020 δεν πουλησε τα προσδοκουμενα.. Δυστυχως με τιμη κοντα στα 700 ευρω που ειχε αρχικε και κοντα στα 500 που εχει πλεον μετα τις "προσφορες" που εγιναν, οι περισσοτεροι αγοραζαν iPhone και οχι ενα Lumia.. Αν το 1020 εξ'αρχης ειχε τιμη max 450 και κατεβαινε σταδιακα θα ειχαν πουληθει πολυ περισσοτερες συσκευες..

Δημοσ.

Χαχαχαχαχα ειναι τέλειοι ρεεεε

Σιγά μην απαντήσει η Σονυ, δεν την παίρνει.

δε θελω να σε απογοητευσω αλλα η SONY κατασκευαζει αισθητηρες για DSLR της νικον.

ε ολο και κατι θα ξερει ε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...