Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει πεθάνει η Nokia και ζει η Sony; Ό,τι να'ναι διαβάζουμε, δες μερίδιο στην αγορά και πιάσε και κάνα τηλέφωνο Nokia στα χέρια σου να δεις ποιο πάει καλύτερα στα ίδια χρήματα, όχι πως θα καταλάβεις και πολλά, δεν θα σε αφήσει ο οπαδισμός.

• Like 8
Δημοσ.

Και σε θέμα λειτουργικού άλλα τόσα πίσω.

Τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτό το forum..... Πόσο αμάθεια και ημιμάθεια Θεέ μου...

• Like 9
Δημοσ.

Και η Nokia και η Sony τρομεη, ομως όπως ειμαι και ο petros η apple του εχεις κατάστρεψει. Όσο και να τρέχουν το ιδιο θα ειναι.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Το tweet έγινε για να πάρουν φωτιά τα φορα.Σταματάς να γίνεται, όλα τα άλλα τα βλέπουμε στους ισολογισμούς.

Δημοσ.

έτσι και αλλιώς οι "συγκρίσεις" θα γίνουν από διάφορους reviewers οπότε η nokia "δημιουργεί" (εκ του ασφαλούς) εντυπώσεις.. Χε χε.. 

Δύσκολο να πιάσουν το pureview σε ποιότητα φωτογραφίας. Πέρασαν 2 χρόνια από την παρουσίαση της τεχνολογίας με το nokia 808 και ακόμα να το φτάσουν έστω και στο περίπου (απέχουν μίλα ακόμα όλοι οι υπόλοιποι). Μπράβο στην Νοκια για τις κάμερες (δουλειά της παλιάς προ MS, nokia που τώρα καπέλωσε το WP/MS). Kρίμα να μην κυκλοφορεί pureview σε android. 

Δημοσ.

χαχαχα σαν κατοχος nokia lumia και laptop sony vaio , νομιζω οτι μπορω να δω τα πραγματα πιο καθαρα.

Για το θεμα καμερα ας αποφασισουν οι ειδικοι. Προσωπικα θεωρω εξαιρετικες τις φωτο του Lumia 925 αλλα δεν εχω δυνατοτητα συγκρισης με το Xperia Z2.

Αλλα! Εχω να πω τα εξης καλη η sony τεραστια εταιρια αλλα στο θεμα κινητο ειναι πισω οχι τοσο λογω Specs αλλα λογω επιλογης κορεσμενου market (Android) με υψηλο ανταγωνισμο (Ειδικα στα κινητα <200$).

Η Νοκια που τοσοι λιδορουσαν εκανε χρυσες δουλειες με το windows phone αφου απο ακλαφτη καταφερε να παρει ενα σημαντικο μεριδιο αγορας (13% - 2013) Μιλαω (οχι στο συνολο κινητων που υπαρχουν στην αγορα αλλα στις πωλησεις ανα τριμηνο).

Η Sony παλι αγνοείται (2.1% - 2013). Φυσικα λογω Samsung που εχει την μεριδα του λεοντος στο android.

Για μενα σημαντικο ρολο επαιξε η παραγωγη φτηνων μοντελων που ηταν για κλωτσιες. Οταν καποιος παιρνει Sony πρεπει να ειναι Sony. Οταν δεν ειναι σε απογοητευει το brand και κοιτας αλλου.

Το ιδιο λαθος εχει κανει και στα Laptop. To Sony Laptop μου που ειναι ακριβο ειναι εξαιρετικο. Εχω δει ομως και κατι πλαστικουρες με 600€ που δεν αξιζουν και θα επελεγα Lenovo ή Asus ή Samsung κτλ αντι Sony.

STATS

http://www.gartner.com/newsroom/id/2665715

Δημοσ.

Νομιζω παιδια η βλακεια της SONY ειναι που καταργησε τα cyber shoot με το xenon  το φλασ ειχα το K810 η φωτογραφικη του χρονια μπροστα για την εποχη του μετα εβαλε και αυτη ledaki :(

• Like 1
Δημοσ.

Καλά η Nokia έχει πεθάνει εδώ και χρόνια και δεν ξέρει τι να κάνει για λίγη διαφήμιση (λίγο κοινό)...

Όσο για το Duel, μου αρέσει που θέλει και Duel η χαμένη από πρώτο χέρι...

αντικειμενικά πράγματα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...