drapanakis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Θελω εναν υπολογιστη για χρηση χρηματιστηριου. Εννοω θα ειναι σε συνδεση 24/7 και θα γιονται επξεργασιες δεδομενων σε 4 οθονες. Ποσο δυνατο μηχανημα χρειαζομαι ? Μου ειπαν οτι θελω δυο καρτες γραφικων ,ισχυει ? Μαλλον θα βαλω i5 και 500gb σκληρο. Εχετε κατι αναλογο υποψην σας ? Τι αλλο προτεινετε ? Ευχαριστω. 1
Hyphen Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Τι budget εχεις??? τις οθονες τις εχεις? αν ναι ποιες ειναι? μιλας πολυ αοριτσα 1
drapanakis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Το ποσο που διαθετω ειναι εκεινο που θα χρειαστει. Εινια για δουλεια οποτε οτι χρειαζεται,οχι ομως περιττο. Οθονες αστες,θα βρω ,το κουτι με ενδιαφερει. Μου ειπαν οτι χρειαζομαι πολυ δυνατο μηχανημα αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
pantote Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 "αυτοί" σου είπαν ότι χρειάζεσαι πολύ δυνατό μηχάνημα... αλλά εσύ δεν είσαι σίγουρος! "αυτοί" είναι; Θυμήσου τη διαφήμιση: "αυτοί" ξέρουν... αυτούς (να) εμπιστεύεστε...
qsis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Το ποσο που διαθετω ειναι εκεινο που θα χρειαστει. Εινια για δουλεια οποτε οτι χρειαζεται,οχι ομως περιττο. Οθονες αστες,θα βρω ,το κουτι με ενδιαφερει. Μου ειπαν οτι χρειαζομαι πολυ δυνατο μηχανημα αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Σιγά μη χρειάζεται πολύ δυνατό μηχάνημα για χρηματιστήριο Και με χρεπι κάνεις τη δουλειά σου 1
Papakaliati Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Πιο λάιτ εργασία από χρηματιστήριο δεν μπορώ να σκεφτώ ειλικρινά. 1
adtakhs Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Θελω εναν υπολογιστη για χρηση χρηματιστηριου. Εννοω θα ειναι σε συνδεση 24/7 και θα γιονται επξεργασιες δεδομενων σε 4 οθονες. Ποσο δυνατο μηχανημα χρειαζομαι ? Μου ειπαν οτι θελω δυο καρτες γραφικων ,ισχυει ? Μαλλον θα βαλω i5 και 500gb σκληρο. Εχετε κατι αναλογο υποψην σας ? Τι αλλο προτεινετε ? Ευχαριστω. Τις οθονες τις εχεις ? Αν ναι ποιες ειναι ? Διφορετικα θες 4 οθονες που να παιζουν με DVI/ HDMI/ DP/ D-SUB . Κάτι σαν αυτή δηλαδή. http://www.skroutz.gr/s/3523250/LG-23EA53V.html μια μητρική με εξόδους αντίστοιχες ή αντί για DP να έχει 2X HDMI , μπορείς να βρεις στο FM2+ SOCKET + εναν AMD A8 6600K που είναι και πολύς για αυτό που θες να κάνεις ! + 4GB RAM 2133Mhz ! Καλό θα ήταν βέβαια να παίξεις με 8GB RAM .... για εμένα ! Τα βάζεις σε ένα κουτάκι σαν το παρακάτω και είσαι κομπλέ ! Στην θέση σου θα έπαιζα και με 120GB SSD αντί για σκληρό δίσκο !!! Δεν νομίζω πως θα έχεις τόσο μεγάλο όγκο δεδομένων που θα σου χρειαστεί μεγαλύτερη χωρητικότητα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα