Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν προσεξες ειπα ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

Και οταν το 5χρονο σχεδον qosmio μου εχει πιο δυνατο επεξεργαστη(i7-720QM),οπως και το περσινο 10" surface pro tablet της ms,καταλαβαινεις για τι επεξεργαστη μιλαμε και η διαφορα στο χρονο μπορει να φτανει απο αρκετα λεπτα μεχρι και ωρα,εξαρτατε απο το τι θα επεξεργαστεις!

Στα 2χρονια τα 10% δυνατοτερη gpu δε θα του προσφερει κανενα πλεονεκτημα απο την gtx 860m,αλλα ο 300+% γρηγοροτερος επεξεργαστης θα κρατησει το λαπτοπ για πολυ περισσοτερο καιρο!

Τωρα αν καθε 1-2 χρονια θα δινει 1000 αρικα για gaming laptop,τοτε παω πασο!

Εγω 1000 ευρο για παιχνιδομηχανη ΜΟΝΟ δε τα δινω!!!

file moy συμφωνω κ εγω μ αυτο π λες . πες μ λιγο εσυ αλλα και οι αλλοι πως βλεπεται αυτο το λαπτοπ π θελω ν παρω?? 

http://www.e-shop.gr/laptop-msi-gp72-2qe-015nl-173-intel-core-i7-5700hq-8gb-1tb-128gb-ssd-nvidia-gtx950m-2gb-win-81-p-PER.904182

επεξεργαστης καλος?? καρτα γραφικων??? και η msi απο εσωτερικο συστημα ψυξης πως ειναι? γνωριζει κανεις??? αυτο παντος εχει ενα ανεμιστηρακι απο κατω κ για cpu και για gpu ειναι ο ιδιος ανεμηστηρας. και με προβληματιζει λιγο .δεν θελω να ψυνετε και να τον καψω ειναι κ ακριβος.. εσεις τι λετε φιλοι μου??

ευχαριστω

το σερβις ης  msi  το εχει οντως η αλμαν....αλλα για μενα οι συγκεκριμενοι ειναι ου μπλεξεις.... κατοχος msi ge60 και ειχα ενα προβλημα με τον ανεμιστηρα πριν απο ενα εξαμηνο....το ειχα παρει απο γερμανια και τους πηρα τηλ...γενικα το κλιμα ηταν μα...μουυυ και οχι σαφεις απαντησεις....πολυ κριμα γτ στο εξωτερικο θεωρουνται τελειο value for money και υπαρχει επισης ελευθερια σε παρεμβασεις σκληρου ραμ os κλπ... εγω ειχα βαλει ssd και  μου ελεγαν παπαντζες για εκτος εγγυησης κλπ κλπ και οταν τους ειπα οτι η msi γερμανιας μου ειχε δωσει το οκ ειπαν ελατε και θα δουμε... ουτε το προβλημα ηξεραν ενω ηταν κλασσικο αυτου τουμοντελου...γενικα ηταν λες και κανανε αγκαρεια.... ευτυχως δεννηταν harware to προβλημα και με αναβαθμιση firmware (αν και βγηκε καθυστερημενα απο msi) ελυσα το προβλημα μονος....αρα αντιπροσωπεια υπαρχει....αλλα σου ευχομαινα μη τη χρειαστεις...

φιλε μου τι ενοεις το σερβις ειναι οντως αλμαν?? επειδει θελω ν παρω msi κ αν δν εχει σερβισ καλο τν μαμησαμε?? εμενα στο μαγαζι π πηγα μ παν εαν παθε κατι πχ καρτα γραφικων αλλαζει το laptop ολο η τεσπα η μητρικη κ εισαι οκ

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χαχα να σε καλα φιλε . δεν μου ειπατε ομως πως τ βλεπεται το λαπτοπ που θελω να παρω? καμια γνωμη?? http://www.e-shop.gr...81-p-PER.904182

επεξεργαστης καλος?? καρτα γραφικων??? και η msi απο εσωτερικο συστημα ψυξης πως ειναι? γνωριζει κανεις??? αυτο παντος εχει ενα ανεμιστηρακι απο κατω κ για cpu και για gpu ειναι ο ιδιος ανεμηστηρας. και με προβληματιζει λιγο .δεν θελω να ψυνετε και να τον καψω ειναι κ ακριβος.. εσεις τι λετε φιλοι μου??

ευχαριστω

Δημοσ.

χαχα να σε καλα φιλε . δεν μου ειπατε ομως πως τ βλεπεται το λαπτοπ που θελω να παρω? καμια γνωμη?? http://www.e-shop.gr...81-p-PER.904182

ευχαριστω

Υπάρχει κατάλληλη ενότητα που μπορείς να ρωτήσεις ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...