Alchemist` Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ψάχνωντας για Laptop τον τελευταίο καιρό, ειλικρινά ένιωσα κορόϊδο με αυτά τα σκουπίδια που μας πουλάνε εδώ πέρα... Φιλική συμβουλή λοιπόν, ΜΗΝ κοιτάτε Ελλάδα καθόλου αν ψάχνετε laptop στην gaming κατηγορία!!! Υπάρχουν πολλές προτάσεις με τα εξής χαρακτηριστηκά: *FreeDoS *Beast κάρτα γραφικών *Decent quality Προσωπικά αγόρασα, και έχω εδώ και 3 μέρες το laptop MSI GX60 destroyer από το ακόλουθο κατάστημα: http://www.alternate.de/MSI/GX60-3CC87FD-Notebook/html/product/1126639?tk=8&lk=9712 Χαρακτηριστηκά: *AMD A10-5750M *AMD Radeon R9 M290X (top notch laptop gpu) *8gb DDR3 RAM @1600Mhz *750gb HDD 7200rpm *Full-HD LED screen Τιμή? 864,90 Ευρώ με τα μεταφορικά!!! Παρόμοιας κατηγορίας laptop, εκτός του ότι ΔΕΝ υπάρχουν στην Ελλάδα, τα πιο κοντινά με σοβαρή κάρτα γραφικών πάνε συνήθως κοντά στο 1000-1500ευρώ. Οι καλύτερες gpu που βρήκα στην ελληνική αγορά είναι η nvidia Geforce 765M, και AMD Radeon 8870M. "Pathetic" φάσεις εν ολίγης για να μπορείς να μιλήσεις για gaming laptop...Η συγκεκριμένη κάρτα γραφικών είναι επιπέδου Desktop έκδοσης της Radeon 7870 που είναι εντυπωσιακό νομίζω για φορητό. Απλά παίζει τα πάντα.Τέσπα, ας μην τα πολυλογώ, απλά βλέπω νήματα εδώ πέρα για laptop των 800-1000+ ευρώ και πραγματικά είναι κρίμα να πληρώνετε ρε παιδιά τα σκουπίδια που πουλάνε εδώ πέρα σε αυτές τις τιμές για αυτό έκανα και το θέμα. Είναι λίγο "ταλαιπωρία" η συναλλαγές με εξωτερικό αλλά αξίζει τον κόπο. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2014 από Alchemist` 6
trujillo2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 να σαι καλα ρε φιλε . πολυ χρησιμο το ποστ!
SPANK Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Tα FreeDoS ειναι η αλήθεια οτι αξίζουν αφου μπορεις να τους περάσεις οτι λειτουργικό θέλεις και το ποιο σημαντικό ειναι οτι μειώνεται η τιμή τους εστω και ελάχιστα για αυτον τον λόγο επειδη δεν υπάρχει λειτουργικό
Alchemist` Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Παίζουν στο 100-150ευρώ κάτω τα freedos σε σχέση με "ολοκληρωμένες" προτάσεις, Να σημειώσω και τα ακόλουθα επίσης για όποιον ενδιαφέρεται σοβαρά, όσον αφορά τις αγορές από εξωτερικό. - Για αγορές από Ευρωπαϊκή Ένωση δεν πληρώνετε τίποτα εξτρά για τελειωνία κλπ. Την τιμή του καταστηματος+μεταφορικά. - Αν πάρετε κάτι εκτός Ε.Ε. θα πληρώσετε στο τελωνείο 19% εξτρά επί της τιμής (το ΦΠΑ δλδ) - Για να εξασφαλήσετε την συναλλαγή σας καλύτερο imho είναι να κάνετε έμβασμα σε κάποιον λογαριασμό που θα σας δώσει η εκάστοτε εταιρία. Πρέπει να δώσετε τα λεφτά ντούκου βέβαια και πληρώνεται ένα μικρό παράβολο (6ευρώ για γερμανία). Πολλά καταστήματα δεν δέχονται πιστωτικές από πελάτες εξωτερικού (όπως το συσγκεκριμένο). - Υπομονή όσον αφορά την μεταφορά. Η USP έκανε μία εβδομάδα να μου το φέρει. Υ.Γ. το συγκεκριμένο Laptop που πήρα μέχρι τις 31/03 δίνει δωρεάν το battlefield 4 δίνοντας το serial number στην AMD.
trujillo2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 αρκει να μην ανεβαζει θερμοκρασιες αμα το ''τελικιαζεις'' με παιχνιδια απαιτησεων BF4.....
Giorgos09 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Νομιζω εχει παραρτημα η msi εδω. Στο καλυπτουν να το φτιαξουν εδω σε περιπτωση βλαβης;
Alchemist` Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 αρκει να μην ανεβαζει θερμοκρασιες αμα το ''τελικιαζεις'' με παιχνιδια απαιτησεων BF4..... Μπά, δεν καταλαβαίνει τίποτα... Έχει 4 εξόδους στα πλαϊνά για αέρα και επίσης είναι ανοιχτό στα καίρια σημεία στο κάτω μέρος. Τέλος έχει μεγάλα pads ώστε ακόμη και αν δεν χρησιμοποιείσεις κάποιο cooler να είναι αρκετά ψηλά από την επιφάνεια που το έχεις αφήσει. το πληκτρολόγιο είναι γερμανικό ή αγγλικό? Το πληκτρολόγιο είναι γερμανικό δυστηχώς... Νομιζω εχει παραρτημα η msi εδω. Στο καλυπτουν να το φτιαξουν εδω σε περιπτωση βλαβης; Η MSI για laptops δεν έχει παράρτημα στην ελλάδα απ'όσο έψαξα. Έχει International εγγύηση πάντως μέσα. Πιθανώς να το αναλάβει οποιοδήποτε κατάστημα εισάγει και άλλα προϊοντα MSI όπως κάρτες γραφικών κτλ. Δεν το γνωρίζω και δεν το έψαξα ιδιαίτερα γιατί το φτιάχνω μόνος μου. EDIT: έχει φέρει εδώ και καμιά βδομάδα Msi laptops το e-shop. Οπότε αφού καλύπτουν τα προϊόντα MSI που πουλάνε οι ίδιοι φαντάζομαι θα μπορείς να απευθυνθείς εκεί για επισκευές.
Thanos1972 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 εχει κανενα αντιστοιχο με 17αρα οθονη και να παιρνει 2 σκληρους?
Alchemist` Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 εχει κανενα αντιστοιχο με 17αρα οθονη και να παιρνει 2 σκληρους? Τα περισσότερα gaming laptops Παίρνουν 2 δίσκους. Έχει το MSI GX70 που είναι 17ιντσών. Εφόσων παίρνει 2 δίσκους το δικό μου τότε σίγουρα το ίδιο γίνεται και στο GX70.
paylidis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Η MSI για laptops δεν έχει παράρτημα στην ελλάδα απ'όσο έψαξα. Έχει International εγγύηση πάντως μέσα. Πιθανώς να το αναλάβει οποιοδήποτε κατάστημα εισάγει και άλλα προϊοντα MSI όπως κάρτες γραφικών κτλ. Δεν το γνωρίζω και δεν το έψαξα ιδιαίτερα γιατί το φτιάχνω μόνος μου. EDIT: έχει φέρει εδώ και καμιά βδομάδα Msi laptops το e-shop. Οπότε αφού καλύπτουν τα προϊόντα MSI που πουλάνε οι ίδιοι φαντάζομαι θα μπορείς να απευθυνθείς εκεί για επισκευές. Τσου. Ενα φεγγάρι την εγγυηση για αυτά την ειχε νομίζω η αλμαν (τσεκαρε αν υπαρχει ακόμα), ένα άλλο φεγγάρι έπειξε η Infoquest πλέον απο όσο το είδα κανένας. Αν γίνει κάτι το στέλνεις απο εκει που το πήρες, ειδικά εφόσον ακομα και να υπηρχε ελληνική αντιπροσωπεία το προιόν δεν εισάγεται στην ελληνική αγορά επίσημα απο αυτούς. υ.γ.1: το e-shop καλύπτει εγγυηση μονο για τις δικές του εισαγωγές, οχι για εσενα που το πήρες απέξω - 100%... υ.γ.2: τουμπανάκι αλλα θα προτιμούσα έναν i7-QΜ επάνω σε σχέση με τον Α10 υ.γ.3: εχω και εγω ενα msi netbook και σου λεω με σιγουριά οτι ειναι σκυλιά του πολέμου! ΔΕ ΝΙΩΘΟΥΝ απο χρήση
iraki86 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Πόσο δίκιο έχεις! Έψαχνα κι εγώ πριν κάποιους μήνες για gaming laptop, εδώ δεν έβρισκα τίποτα φυσικά κάτω απο 1500€ ευρώ με κάρτα γραφικών gtx που ήθελα και βρήκα στο Amazon της Γαλλίας το συγκεκριμένο εργαλείο και έχω μείνει τρομερά ικανοποιημένη! Msi ge60 2oe με cpu: i7 4700MQ, gpu: gtx 765m, μνήμη: 8gb, σκληρός: 750gb και παίρνει και δύο ssd! Πιο συγκεκριμένα είναι αυτό: http://www.amazon.fr/MSI-GE60-2OE-009FR-BB74708G75S8M-Ordinateur-Portable/dp/B00CXL1526/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1395776540&sr=8-1&keywords=msi+ge60+2oe Πριν 3 μήνες το πήρα μαζί με τα μεταφορικά 1083€, εδώ και λίγες μέρες έχει 1010€. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2014 από iraki86
ektor7 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα, ψάχνωντας για Laptop τον τελευταίο καιρό, ειλικρινά ένιωσα κορόϊδο με αυτά τα σκουπίδια που μας πουλάνε εδώ πέρα... Φιλική συμβουλή λοιπόν, ΜΗΝ κοιτάτε Ελλάδα καθόλου αν ψάχνετε laptop στην gaming κατηγορία!!! Υπάρχουν πολλές προτάσεις με τα εξής χαρακτηριστηκά: *FreeDoS *Beast κάρτα γραφικών *Decent quality Προσωπικά αγόρασα, και έχω εδώ και 3 μέρες το laptop MSI GX60 destroyer από το ακόλουθο κατάστημα: http://www.alternate.de/MSI/GX60-3CC87FD-Notebook/html/product/1126639?tk=8&lk=9712 Χαρακτηριστηκά: *AMD A10-5750M *AMD Radeon R9 M290X (top notch laptop gpu) *8gb DDR3 RAM @1600Mhz *750gb HDD 7200rpm *Full-HD LED screen Τιμή? 864,90 Ευρώ με τα μεταφορικά!!! Παρόμοιας κατηγορίας laptop, εκτός του ότι ΔΕΝ υπάρχουν στην Ελλάδα, τα πιο κοντινά με σοβαρή κάρτα γραφικών πάνε συνήθως κοντά στο 1000-1500ευρώ. Οι καλύτερες gpu που βρήκα στην ελληνική αγορά είναι η nvidia Geforce 765M, και AMD Radeon 8870M. "Pathetic" φάσεις εν ολίγης για να μπορείς να μιλήσεις για gaming laptop... Η συγκεκριμένη κάρτα γραφικών είναι επιπέδου Desktop έκδοσης της Radeon 7870 που είναι εντυπωσιακό νομίζω για φορητό. Απλά παίζει τα πάντα. Τέσπα, ας μην τα πολυλογώ, απλά βλέπω νήματα εδώ πέρα για laptop των 800-1000+ ευρώ και πραγματικά είναι κρίμα να πληρώνετε ρε παιδιά τα σκουπίδια που πουλάνε εδώ πέρα σε αυτές τις τιμές για αυτό έκανα και το θέμα. Είναι λίγο "ταλαιπωρία" η συναλλαγές με εξωτερικό αλλά αξίζει τον κόπο. Μην ενθουσιαζεσαι τοσο,γιατι η προνομιακη τιμη που το πηρες εχει αντικτυπο στις επιδοσεις του επεξεργαστη! Για gaming ειναι μαματο,αλλα για ολα τα υπολοιπα που στηριζουνται στον επεξεργαστη εισαι μια 5ετια πισω! Ο 5χρονος σχεδον i7-720QM ειναι 25% πιο γρηγορος,ενω ο φετινος i7-4700QM ειναι 300% πιο γρηγορος! Εγω δε θα εδινα 900ευρο οσο μαματη και να ειναι η gpu,για επεξεργαστη τετοιου επιπεδου! 1
Papakaliati Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Γιατι τι θα παθεις, θα κανει πιο αργα το unzip το pc και δεν ειναι fast στο benchmarks? Μια χαρα ειναι για gaming pc, μην τρελαθουμε τωρα... Προφανος ολοι μας θα θελαμε ι7 η εστω ι5 αλλα στα λεφτα του καλυτερα πολυ καλη gpu και κακος επεξεργαστης , παρα καλος επεξεργαστης και μετρια gpu. Το titanfall πχ με ολα full ποιο θα το παιζει ?
TRILOBYTER Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Απο το συγκεκριμενο σαιτ που λινκαρες το πηρες? Επειδη και εγω θελω και συμφωνω απολυτα μας πουλανε σκουπιδια στην ελλαδα! +1 Απο εμενα. Και αν μπορεις δωσε καναδυο σελιδες να μπω να δω τι εχουν. Παιδες μην μπερδευεστε, gaming laptop ηθελε το παιδι, και στο Ελλαδισταν δεν βαζουν καρτες γραφικων ακομα και στα gaming, οποτε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις