voltmod Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Η Sony ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της αναβάθμισης Android 4.4.2 KitKat για τις συσκευές Sony Xperia Z1, Xperia Z1 Compact και Xperia Z Ultra. Ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά του Android 4.4.2 KitKat είναι διάφορες μικρές αλλαγές που αναβαθμίζουν την εμπειρία χρήσης με το UI της Sony, ανάμεσα στις οποίες είναι ένα νέο status bar, νέο μενού γρήγορων ρυθμίσεων, νέο πλήκτρο "Close All" στον task manager, νέες ζωντανές ταπετσαρίες (με δυνατότητες αλλαγής theme και "κατεβάσματος" νέων themes από τα Sony Select και Google Play) κ.ά. Αναβαθμισμένες παρουσιάζονται πολλές εφαρμογές της Sony (Messaging, MyXperia, Smart Connect, Small apps, TrackID, TrackID TV, Sony Select, Smart Social Camera) ενώ προσφέρωνται και μερικές νέες, όπως η εφαρμογή What's New. Πέρα από τις τρεις συσκευές που αναφέραμε, η Sony επιβεβαίωσε ότι το Android 4.4.2 KitKat θα είναι διαθέσιμο στις συσκευές Sony Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR και Xperia Tablet Z από τον ερχόμενο Μάϊο ή Ιούνιο ενώ και οι συσκευές Sony Xperia T2 Ultra, Xperia E1 και Xperia M2 θα λάβουν τη σχετική ενημέρωση λίγο αργότερα. Όπως πάντα, η διαθεσιμότητα της αναβάθμισης ποικίλει, ανάλογα τη χώρα και τον πάροχο. Εμείς ελέγξαμε τη διαθεσιμότητα σε Xperia Z1 και Xperia Z Ultra, και δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε την σχετική είδηση προς το παρόν. Site: http://www.xperiablog.net/2014/03/19/sony-confirms-android-kitkat-rolling-for-xperia-z1-xperia-z-ultra-and-xperia-z1-compact/[/url]']XperiaBlog Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
iliasmach Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Διαβάστε το άρθρο, το Z θα πάρει android kitkat τον Μάιο η Ιουνιο... Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App
λευτερης κ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 ε ναι πρωτα τα πιο καινουρια μοντελα αφου θα το παρουν και τα αλλα παλι καλα εντυπωση μου κανει για την σονυ.....μας κακομαθαινει
Snolly Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 ακομα οι του ανδροιδ κυνηγατε το update με το δικανο ε; 1
redalkis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Φιλε μου και το android θα μπορουσε κάθε μερα να αλλάζει ενα νουμερακι στην εκδοση και να μου την πλασαρει σαν new firmware οπωςκανει η apple!!!! Γιατι απο αλλαγες βλεπετε απο 6.x σε 7.x!!!! Αλλα ξεχασα, τωρα με την 7.1 σας εκαναν μια τεραστια αλλαγη, άλλαξαν το εικονίδιο της απάντησης!!! 3
toyias Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Το sp μάλλον στο πηγάδι την έκανε την δουλειά...από τη μια η κακή 4.3 και από την άλλη άλλαξαν και το update από σίγουρο σε under consideration και τέλος το π@¥£ο
libero1899 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Η sony πιστή στις αναβαθμίσεις αναβαθμίζει σε 4.4 ολα τα μεγάλα κινητά της και γρήγορα…..στανταρ sony το επόμενο κινητό μου δεν την ξαναπατάω… 1
ZauZ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που αγόραζα αποκλειστικά HTC επιτέλους δεν νιώθω θιγμένος ως αγοραστής με το Sony Xperia Z το οποίο έχει κάνει μέχρι τώρα 3 αναβαθμίσεις. Εύγε στη Sony…
jimex Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Η sony πιστή στις αναβαθμίσεις αναβαθμίζει σε 4.4 ολα τα μεγάλα κινητά της και γρήγορα…..στανταρ sony το επόμενο κινητό μου δεν την ξαναπατάω… Τα περσινά μοντέλα όλοι τα αναβάθμισαν. Ίσα ίσα η Sony έρχεται τελευταία. Το Z1 παίζει με μοντέλα Αυγούστου-Σεπτεμβρίου, δηλαδή G2. Το Ζ με τα μοντέλα Μαρτίου-Απριλίου (S4, HTC One).
dmsdms Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 πάντως το insomnia app δεν δουλεύει σωστά μετά την αναβάθμιση τα κουμπιά είναι άλλου νταλου και έτσι κ αλλιώς κάνει είσοδο άλλα την επόμενη φορά που μπεις ξανά λέει ότι έχεις λάθος user name και pass
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα