G@rg@oun Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Καλησπερα,Θα ηθελα να αναφερω ενα προβλημα που εχει δημιουργηθει με μια αγορα που εχω κανει απο το e-shop.gr μηπως και καποιος φιλος απο εδω μεσα εχει παθει παρομοιο πραγμα ή καποιος αλλος εχει να μου προτινει καποια λυση.Αγορασα τελος Αυγουστου ενα gaming mouse της Natec. Προσφορα απο 19-20ε στα 9,75ε!!NATEC NMG-0279 GENESIS G77 OPTICAL WIRED USB GAMING MOUSEΤελικα αρχες Φευρουαριου ενα απο τα πλαινα κουμπια χαλασε και μπηκε μεσα και δεν επανηλθε ποτε. Το πηγα στο e-shop για να το δουνε και να μου το αντικαταστησουνε στις 10/2 τελικα μου ειπανε 2 λυσεις ή να μου φερουν νεο προιον το ιδιο mouse ή να μου πιστωσουν τα χρηματα μου για νεα παραγγελια!!Φυσικα διαλεξα την πρωτη λυση γιατι πλεον με 9ε δεν παιρνεις τιποτα που να φτανει το προηγουμενο mouse.Περιμενα Περιμενα..18/2 με ενημερωνουν οτι θα μου στειλουν μηνυμα στο κινητο να παραλαβω το νεο προιον!Ετυχε ενα ταξιδι ενδιαμεσα και γυρισα πριν 10μερες Αθηνα..τους παιρνω τηλεφωνο προχτες να δω τι γινεται και εχουν ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ απο προσωπου γης και αν δεν επερνα εγω..ακομα δεν θα με ειχαν ενημερωσει και ειχε περασει ηδη 1μηνας και βαλε!!!Τελικα με τα παρα πολλα τηλεφωνηματα και email μου ανακοινωσαν οτι δεν με ενημερωσαν γιατι δεν υπαρχει STOCK και ουτε προκειτε να φερουν παλι το ιδιο mouse!!!Και μου πιστωνουν τα χρηματα μου για ΝΕΑ παραγγελεια...ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟΙ!!!Μπορει να μου προτινει καποιος τι να κανω?Μπορω καπως να τους αναγκασω να μου το αντικαταστησουν με αλλο μοντελο παρομοιο ή με επομενο μοντελο εφοσον ειναι δικο τους προβλημα οτι δεν εχουν stock??? < το Πλαισιο τουλαχιστον αυτο κανει!!>Τους τα εγραψα ολα αυτα σε email αλλα η μονη απαντηση που πηρα και μετα απο πολυ ζορισμα..να μου επιστρεψουν τα χρηματα μου μονο!
micahel Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Τελικα με τα παρα πολλα τηλεφωνηματα και email μου ανακοινωσαν οτι δεν με ενημερωσαν γιατι δεν υπαρχει STOCK και ουτε προκειτε να φερουν παλι το ιδιο mouse!!! που είναι το φοβερό? ίσως έχουν περάσει 7 μήνες από όταν το αγόρασες και πόσοι από την ώρα που το βαλαν στο site τους. ρε φιλε σου πίστωσαν τα χρήματα για να πάρεις όποιο προϊόν από το κατάστημα θες εσύ, αφου στο πρωτηνουν οι ιδιοι γιατι να τους αναγκασεις? . Αν γουστάρεις τα παίρνεις και πίσω αν απευθυνθείς στη γραμματεία του καταναλωτή αλλά θα περιμένεις πάνω από 2 εβδομάδες. Το ΠΛΑΙΣΙΟ? Χαχα με έκανες και γέλασα
trujillo2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 το ποστ του φιλου ειναι αλλη μια αποδειξη οτι μαγαζια τυπου e-shop και πλαισιου ειναι ΓΤΠ !!!!!!!!!! να χεσω τις τιμες και την ποικιλια προκειμενου να μην εχω καλη after sales υποστηριξη......
arc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Η νομοθεσία λεει: Αντικατάσταση/εγγύηση/επισκευή (αναλογα με το είδος και αν υπάρχει στοκ) Πιστωτικό Επιστροφή χρημάτων και εσύ διαλέγεις. Να τους αναγκάσεις να σου δώσουν καλύτερο, δεν παίζει. Αν γενικά είσαι ικανοποιημένος με το μαγαζί, ζητάς πιστωτικό. Αν δεν σου αρέσει ζητάς και απαιτείς τα χρήματα σου πίσω. Όσο για το πλαίσιο, μην παρασύρεσαι. Κάνει τρις-χειροτερα 2
micahel Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 το ποστ του φιλου ειναι αλλη μια αποδειξη οτι μαγαζια τυπου e-shop και πλαισιου ειναι ΓΤΠ !!!!!!!!!! να χεσω τις τιμες και την ποικιλια προκειμενου να μην εχω καλη after sales υποστηριξη...... ααα που ειναι το τρομερο ρε φιλε? τη κακο καναν? που ειναι το παραλογο? για το eshop παντα το ΠΛΑΙΣΙΟ ειναι γνωστο Η νομοθεσία λεει: Αντικατάσταση/εγγύηση/επισκευή (αναλογα με το είδος και αν υπάρχει στοκ) Πιστωτικό Επιστροφή χρημάτων αντικατάσταση του είπαν αλλά δεν γίνετε, πιστωτικό του είπαν και μάλλον δεν θέλει, επιστροφή χρημάτων δεν παίζει ποτέ να την προτείνουν, πρέπει να την απαιτεί
arc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 να μην εχω καλη after sales υποστηριξη...... Σε ένα ποντικι; Τι after sales δηλαδή ήθελες; Μην είμαστε αιθεροβάμονες. Για την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ περιπτωση το μαγαζί συμπεριφέρθηκε καλά (εκτός βέβαια από την καθυστέρηση) 2
G@rg@oun Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 που είναι το φοβερό? ίσως έχουν περάσει 7 μήνες από όταν το αγόρασες και πόσοι από την ώρα που το βαλαν στο site τους. ρε φιλε σου πίστωσαν τα χρήματα για να πάρεις όποιο προϊόν από το κατάστημα θες εσύ, αφου στο πρωτηνουν οι ιδιοι γιατι να τους αναγκασεις? . Αν γουστάρεις τα παίρνεις και πίσω αν απευθυνθείς στη γραμματεία του καταναλωτή αλλά θα περιμένεις πάνω από 2 εβδομάδες. Το ΠΛΑΙΣΙΟ? Χαχα με έκανες και γέλασα Φιλε το ειχαν διαθεσιμο οταν το πηγα πισω..απλα με γειωσαν..προφανως αφου με εγραψαν τοσο καιρο..τωρα θα τελειωσε.. Εγω δεν θελω να παρω αλλο προιον τωρα αμεσα..γιατι να πρεπει να με αναγκασουν να δωσω extra χρηματα 30ε για να παρω παρομοιο ποντικι? Σου φαινεται σωστο? Μα τελικα τα χρηματα πισω θα παρω μετα απο τοσα email..το θεμα ειναι οτι και με ταλαιπωρουν τοσο καιρο και τελικα θα μεινω ετσι.. Αληθεια εχω τρανα παραδειγματα απο φιλους που οταν χαλουσε κατι και ηταν μεσα στην εγγυηση και δεν ειχαν το ιδιο μοντελο να δωσουν πισω..του εδιναν αυτο που ειχαν εκεινη την περιοδο διαθεσιμο και φυσικα ηταν αρκετα καλυτερο απο το προηγουμενο..και οχι μια φορα..εχει γινει με αρκετους!! το ποστ του φιλου ειναι αλλη μια αποδειξη οτι μαγαζια τυπου e-shop και πλαισιου ειναι ΓΤΠ !!!!!!!!!! να χεσω τις τιμες και την ποικιλια προκειμενου να μην εχω καλη after sales υποστηριξη...... Στην τελικη κανω παραγγελειες χιλιαδες ευρω σε ενα χρονο λογο δουλειας απο το μαγαζι αλλα πρωτη φορα τοσο απεχθεια και σταρχιδισμος απο μερος τους..και τι τους ζητησα? ας βαλουν προσφορα ενα απο τα gaming mouse που ηδη εχουν...να το παρω στην τιμη αυτη ή λιγο πιο ακριβη εστω..οχι να παρω να δωσω λεφτα για κανονικη τιμη!! Η νομοθεσία λεει: Αντικατάσταση/εγγύηση/επισκευή (αναλογα με το είδος και αν υπάρχει στοκ) Πιστωτικό Επιστροφή χρημάτων και εσύ διαλέγεις. Να τους αναγκάσεις να σου δώσουν καλύτερο, δεν παίζει. Αν γενικά είσαι ικανοποιημένος με το μαγαζί, ζητάς πιστωτικό. Αν δεν σου αρέσει ζητάς και απαιτείς τα χρήματα σου πίσω. Όσο για το πλαίσιο, μην παρασύρεσαι. Κάνει τρις-χειροτερα Και δεν λεω αν κανει το Πλαισιο χειροτερα..σιγουρα το εχω σε χειροτερη μοιρα απο το e-shop..απλα σε θεμα ελειψης στοκ οπως ειπα..εκεινοι σου δινουν ενα αντιστοιχο προιον..τουλαχιστον απο περιπτωσεις που ξερω εγω! ααα που ειναι το τρομερο ρε φιλε? τη κακο καναν? που ειναι το παραλογο? για το eshop παντα το ΠΛΑΙΣΙΟ ειναι γνωστο αντικατάσταση του είπαν αλλά δεν γίνετε, πιστωτικό του είπαν και μάλλον δεν θέλει, επιστροφή χρημάτων δεν παίζει ποτέ να την προτείνουν, πρέπει να την απαιτεί Εγω ζητησα να μου δωσουν σε μια τιμη παρομοια με αυτη ενα απο τα διαθεσιμα που εχουν.. ΤΟΣΟ τραγικο σου ακουγεται? δηλαδη εσυ δεν θα το εκανες ποτε? Να εχεις Mouse με 10ε και τωρα για να παρω αλλο να πρεπει να παρω ενα των 30ε?επειδη με γραψανε στα @@ τους μονο και μονο τοσο καιρο? Τοσο παραλογο ειναι αυτο που ζηταω?
micahel Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 μα το θεμα ειναι οτι εσυ θες με 10 ευρώ που εδωσες να παρεις mouse των 30. Αρε αθανατε Ελληνα. ασε που το mouse που ειχες δεν ειναι και οι καλυτερη ποιοτητα, η τιμη δεν λεει τιποτα http://www.e-shop.gr/product?id=PER.571757 στο eshop το εχει οτι δεν ειναι διαθεσιμο δεν γινετε να πηγες στο μαγαζι και να ειχαν ειδικα αυτο παντως μπορεις να ζητησεις να σου κανουν καλυτερη τιμη, η και απο crazy sundays βγενουν αρκετα mouse σε προσφορες
G@rg@oun Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 μα το θεμα ειναι οτι εσυ θες με 10 ευρώ που εδωσες να παρεις mouse των 30. Αρε αθανατε Ελληνα. ασε που το mouse που ειχες δεν ειναι και οι καλυτερη ποιοτητα, η τιμη δεν λεει τιποτα http://www.e-shop.gr/product?id=PER.571757 στο eshop το εχει οτι δεν ειναι διαθεσιμο δεν γινετε να πηγες στο μαγαζι και να ειχαν ειδικα αυτο παντως μπορεις να ζητησεις να σου κανουν καλυτερη τιμη, η και απο crazy sundays βγενουν αρκετα mouse σε προσφορες Ρε φιλε με δουλευεις? Εγω φταιω που το πηρα σε προσφορα? Και για τα λεφτα του μια χαρα ποιοτητα ηταν..και με βαρυδια! Και δεν ζητησα LOGITECK για να λες οτι ζηταω πασχαλινα αυγα..ενα ιδιο μοντελο ιδιας εταιριας!! και επισης...οταν πηγα στο e-shop 10/2/2014 στο ΣΙΤΕ ελεγε διαθεσιμο δεν ειπα κατι για μαγαζι!! τοτε το ΕΙΧΑΝ...τωρα ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ..το εχουν εκτος διαθεσιμοτητας. Και καλυτερη τιμη ζητησα και τπτ...δεν μου κανουν κατι...σε κανενα αλλο μοντελο!!
arc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 ΟΚ, προχώρα σε καταγγελία στη γενική γραμματεία καταναλωτή.
kataramenos32 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Ρε φιλε με δουλευεις? Εγω φταιω που το πηρα σε προσφορα? Και για τα λεφτα του μια χαρα ποιοτητα ηταν..και με βαρυδια! Και δεν ζητησα LOGITECK για να λες οτι ζηταω πασχαλινα αυγα..ενα ιδιο μοντελο ιδιας εταιριας!! και επισης...οταν πηγα στο e-shop 10/2/2014 στο ΣΙΤΕ ελεγε διαθεσιμο δεν ειπα κατι για μαγαζι!! τοτε το ΕΙΧΑΝ...τωρα ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ..το εχουν εκτος διαθεσιμοτητας. Και καλυτερη τιμη ζητησα και τπτ...δεν μου κανουν κατι...σε κανενα αλλο μοντελο!! Αφου σου δινουν τα λεφτα σου πισω ρε ανθρωπε μου παρτα και αγορασε αλλο ποντικι.Τι ηθελες δλδ να σου δωσουν παλι το ιδιο και να ξαναχαλασει?
G@rg@oun Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 ΟΚ, προχώρα σε καταγγελία στη γενική γραμματεία καταναλωτή. Nαι αλλα απο εκει τι ειναι τα πιθανα αποτελεσματα να εχω? Θα εχει κατι διαφορετικο περα απο τα χρηματα μου πισω που ηδη μου δινουν? Αφου σου δινουν τα λεφτα σου πισω ρε ανθρωπε μου παρτα και αγορασε αλλο ποντικι.Τι ηθελες δλδ να σου δωσουν παλι το ιδιο και να ξαναχαλασει? Ρε φιλε τι δεν διαβασες στα οσα γραφω? Δεν υπαρχει τετοια προσφορα σε αντιστιχο Mouse.. και στην τελικη το ολο θεμα ειναι οτι σε "κρεμαει" το μαγαζι..ενω υπαρχει λυση , να δωσει σε καλυτερη τιμη ενα απο αυτα που εχει εφοσον το ιδιο το καταστημα δεν μπορει να σε καλυψει!!
arc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Nαι αλλα απο εκει τι ειναι τα πιθανα αποτελεσματα να εχω? Θα εχει κατι διαφορετικο περα απο τα χρηματα μου πισω που ηδη μου δινουν? Οχι 1
.::NikoS::. Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Εγω βρισκω λογικα τα επειχηρηματα σου και μαλιστα το πρωτο που θα πρεπε να κανουν ειναι να σου βρουν ενα ποντικι ιδιων η καλυτερων χαρακτηριστικων. Φυσικα και δε παιζει ρολο ποσο το πηρες αφου πρωτα απο ολα και ο νομος λεει οτι το πρωτο που κοιτανε ειναι τα χαρακτηριστικα και οχι η τιμη που ειχε. Αν δε δεχοσουν σε αυτο μπορουσες να παρεις τα χρηματα σου πισω αφου δεν εχουν περασει 2χρονια απο την αγορα. Παντως εγω αν εβλεπα οτι ειχαν διαθεσιμο θα ειχα ρηξει παραγγελια να το κρατησω απο την αρχη κι ας μην ειχε επιστραφει καν το προιον ακομα. Ξερω θα μου πεις απο που κι ως που πρεπει εσυ να κανεις την δουλεια τους, αλλα τι να κανεις; Αυτοι τωρα θα ισχυριζονταο πως μεχρι να γινει ελεγχος απο τον τεχνικο ειχε ηδη εξαντληθει το προιον. Τελος παντων αποψη μου παρε τα λεφτα πισω και σηκω φυγε απο το καταστημα χωρις να κανεις αλλη αγορα. 1
G@rg@oun Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Εγω βρισκω λογικα τα επειχηρηματα σου και μαλιστα το πρωτο που θα πρεπε να κανουν ειναι να σου βρουν ενα ποντικι ιδιων η καλυτερων χαρακτηριστικων. Φυσικα και δε παιζει ρολο ποσο το πηρες αφου πρωτα απο ολα και ο νομος λεει οτι το πρωτο που κοιτανε ειναι τα χαρακτηριστικα και οχι η τιμη που ειχε. Αν δε δεχοσουν σε αυτο μπορουσες να παρεις τα χρηματα σου πισω αφου δεν εχουν περασει 2χρονια απο την αγορα. Παντως εγω αν εβλεπα οτι ειχαν διαθεσιμο θα ειχα ρηξει παραγγελια να το κρατησω απο την αρχη κι ας μην ειχε επιστραφει καν το προιον ακομα. Ξερω θα μου πεις απο που κι ως που πρεπει εσυ να κανεις την δουλεια τους, αλλα τι να κανεις; Αυτοι τωρα θα ισχυριζονταο πως μεχρι να γινει ελεγχος απο τον τεχνικο ειχε ηδη εξαντληθει το προιον. Τελος παντων αποψη μου παρε τα λεφτα πισω και σηκω φυγε απο το καταστημα χωρις να κανεις αλλη αγορα. Αυτο εχει δρομολογηθει τωρα. Αλλα μιλησα με εναν αλλο φιλο που εχει γνωστο μεσα στο e-shop και μου ειπε να ξαναστειλω το μαιλ ξανα το αρχικο συν την ολη συζητηση μηπως και μου απαντησει καποιος αλλος γιατι για αυτον που μου απαντησε αρχικα μου ειπε οτι ειναι απτους βλακες του μαγαζιου. Εστειλα πηρα μια απαντηση απο τον καινουργιο..και μου ειπε οτι αν ενδιαφερομαι για καποιο αλλο mouse απο τα διαθεσημα να μου κανουν καλυτερη τιμη να παρω ενα απο αυτα. Αν μου προτινουν καλη τιμη σε καποιο , θα το παρω..αλλιως θα παω να παρω τα χρηματα μου απο το μαγαζι! Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα