kataramenos32 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Εκανα καποιες μικρο-αλλαγες στο πρωτο post μου.. Δηλωσα οτι ειμαι κατοχος ηδη ενος 1020 και οτι εχω αλλα 2 για κοντινα μου προσωπα.. Ανεφερα επισης οτι κοντινοι μου ανθρωποι εχουν ναυαρχιδες των iOS και Android, και εγραψα συνοπτικα την εικονα που εχω απο την καθε συσκευη.. Δεν ειπα οτι αυτα που γραφω ειναι αντικειμενικα, τουλαχιστον ομως ειναι πιο αναλυτικα και περισσοτερο τεκμηριωμενα.. απο απαντησεις του στυλ "Απο αυτα τα 2 σιγουρα το S4".. Επισης δεν ανεφερα πουθενα οτι τα android ειναι κακα.. ειπα ηδη οτι το Nexus 5 ειναι πυραυλος αλλα με πολυ κακη καμερα.. Το Note3 εχει απολαυστικη οθονη, πολυ ωραια χρωματα και επισης μια απο τις καλυτερες καμερες σε Android συσκευη.. Τωρα σε αυτο περι "κατωτερο" hardware, εδωσες απαντηση μονος σου, διοτι τα WP σαν λειτουργικο ειναι πολυ πιο ελαφρια οποτε δεν αποτελει καποιο μετρο συγκρισης αναμεσα σε 2 συσκευες, 2 εντελως διαφορετικων λειτουργικων.. Οσο για την καμερα μετα απο αρκετα τεστ σε διαβεβαιω οτι δεν ειναι ισαξια, μιας και το 925 την παταει σε ολες τις ληψεις, ειτε κανονικη ειτε νυχτερινη ειτε ληψη βιντεo, λογω OIS και pureview.. Ερευνα αγορας κανει η κοπελα, οχι γκαλοπ για το τι προτιμαει ο καθενας.. You got my point. Μια χαρα τεκμηριωσα την απαντηση μου πιο πανω.Βλεπω ολο τον κοσμο να χρησιμοποιει σαν επιχειρημα το οτι τα WP δεν χρειαζονται τα ιδια σπεκς με το android και καλα κανουν βεβαια αλλα μην δινουμε και λαθος εντυπωσεις στον κοσμο διοτι οπως και να το κανεις ενας snap 400 πχ δεν μπορει να αποδιδει το ιδιο με εναν 600 σε οτι λειτουργικο και να ειναι.Τωρα οσο για τα τεστ που λες οτι εκανες αστο,ξερω οτι κανενας δεν προκειται να κατσει να τα συγκρινει ετσι οπως πρεπει.Χωρις να θελω να παρεξηγηθω και εγω αν αγοραζα συσκευη τωρα καρφι για 1520 θα πηγαινα παρολο που εχω android αλλα εδω η διαφορα ειναι μεγαλη
Skr1ll3x Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Ναι δεν ειπα οτι εκανα εκτενη test.. Για αυτα αρκεστηκα στα reviews που εχω δει.. Απλα ανεφερα την εικονα που σχηματισα για την οση ωρα που χρησιμοποιησα το καθενα.. Στο μονο πραγμα που θα ηθελα οντως μεγαλυτερο και καλυτερο επεξεργαστη ας πουμε στο 1020 θα ταν για πιο γρηγορη αποθηκευση των φωτογραφιων.. να μην κανει 2-3 δευτερα ανα shot στα 38mpx. Που βεβαια εκει δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι θεμα επεξεργαστη ή λογισμικου μιας και οι περισσοτεροι λενε οτι ειναι θεμα software παρα hardware.. Για ολα τα αλλα καλα κανουν και το αναφερουν σαν επιχειρημα γιατι ισχυει.. Οταν βλεπεις ενα περσινο 620 με 512 ram να τρεχει μια χαρα παιχνιδια σαν το Asphalt, ή να μη κολλαει πουθενα στο multitasking, ε λογικο δεν ειναι? Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2014 από Skr1ll3x
Fronimitis Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Καλο θα ηταν αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα να πας σε ενα καταστημα να τα δεις απο κοντα. Και τα 2 ειναι πολυ καλα κινητα κι η τελικη επιλογη κρινεται περισσοτερο απο τα προσωπικα "θελω" κι "αναγκες" του καθενος. Και τα 2 εχουν πολυ καλες φωτογραφικες μηχανες οπως επισης ειναι γρηγορα στο internet browsing. Παντως αν τυχον πας σε Android για μενα προτιμησε το LG G2.Ταχυτερο(ειδικα με την τελευταια εκδοση android 4.4.2 που πηρε προσφατα),πιο καινουριο,φτηνοτερο,μια απο τις καλυτερες αυτονομιες μπαταριας,καλη καμερα(επειδη ειχα S4 και τωρα G2 θεωρω του S4 καλυτερη την καμερα σε βραδυνες). Εκτος κι αν χρειαζεσαι οπωσδηποτε καρτα SD οποτε ακυρο το LG.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα