Grey Warden Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 τι εγινε ρε παιδια???ξαφνικα το οππο καλυτερο απο το htc???....η εχω μεινει πισω η πηρατε ολοι oppa oppa... nexus4 εχω,μην βιαστειτε,αλλα μην τα ισοπεδωνουμε κι ολα. το htc one πηρε πρωτιες και βραβεια σε ολα τα επιπεδα και ψηφιστηκε ως η πιο must συσκευη σε πολλα τεχνολογικα φορουμ για το 2013.... τωρα γι αυτο που ερχετε,περιμενετε να κανετε τα βαφτισια οταν βγει και οχι γιαννη το βαφτισαμε πριν γεννηθει!!! οσο για το οππο,μαλλον θελει πολλα καρβελια να σταθει ακομα σαν ισαξιος παιχτης στην αγορα....μονο με τιμες χωμα κτλ, Ενημερωτικά η Oppo το καλοκαίρι του 2013 ήταν ήδη η 2η κινεζική εταιρεία σε έσοδα στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας. Μπορεί να μην έχει παρουσία εκτός Κίνας στα καταστήματα πέρα από το ευρωπαϊκό online της κατάστημα αλλά νομίζετε ορισμένοι οτι είναι μια κινέζικη εταιρεία από τις πολλές. Η Oppo σίγουρα δεν είναι αναγνωρίσιμο brandname αλλά πλέον ακούγεται ολοένα και περισσότερo. Μέχρι πριν 2 χρόνια δεν είχαμε ακούσει καλά καλά το όνομα της στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας και πλέον την βλέπουμε να πατάει σε specs και υλοποίηση πολλές διάσημες εταιρίες με βάση όχι μόνο τα reviews αλλά και την εμπειρία χρήσης σύμφωνα με τους κατόχους συσκευών της. Μάλιστα η Oppo ήταν γνωστή στον τομέα της οικιακής ψυχαγωγίας και θεωρείται από τις κορυφαίες του χώρου με πολύ αυστηρό quality control. Αντιθέτως η πολυβραβευμένη Htc πούλησε ελάχιστα αναλογικά με το ντόρο που δημιούργησε αφού η Samsung και η Lg της πήραν τα σώβρακα και συνεχίζει να βγάζει αρνητικά οικονομικά αποτελέσματα. Καλώς ή κακώς η Htc είναι η επόμενη εταιρεία (ίσως μετά την Blackberry) που αν δεν αλλάξει κάτι άρδην πάει για εξαγορά. Ελπίζω αυτή να μην γίνει για να συνεχίσει να υπάρχει μια τόσο αξιόλογη επιλογή στο οικοσύστημα του android. Απλά ορισμένοι συνεχίζετε να ζείτε σε έναν άλλο κόσμο και να λέτε για Oppa Oppa κτλ ενώ η Htc θα ζήλευε την θέση της Oppo αυτή τη στιγμή σε πωλήσεις και σε έσοδα. Οξύμωρο ε;
efstratios1982 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Ενημερωτικά η Oppo το καλοκαίρι του 2013 ήταν ήδη η 2η κινεζική εταιρεία σε έσοδα στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας. Μπορεί να μην έχει παρουσία εκτός Κίνας στα καταστήματα πέρα από το ευρωπαϊκό online της κατάστημα αλλά νομίζετε ορισμένοι οτι είναι μια κινέζικη εταιρεία από τις πολλές. Η Oppo σίγουρα δεν είναι αναγνωρίσιμο brandname αλλά πλέον ακούγεται ολοένα και περισσότερo. Μέχρι πριν 2 χρόνια δεν είχαμε ακούσει καλά καλά το όνομα της στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας και πλέον την βλέπουμε να πατάει σε specs και υλοποίηση πολλές διάσημες εταιρίες με βάση όχι μόνο τα reviews αλλά και την εμπειρία χρήσης σύμφωνα με τους κατόχους συσκευών της. Μάλιστα η Oppo ήταν γνωστή στον τομέα της οικιακής ψυχαγωγίας και θεωρείται από τις κορυφαίες του χώρου με πολύ αυστηρό quality control. Αντιθέτως η πολυβραβευμένη Htc πούλησε ελάχιστα αναλογικά με το ντόρο που δημιούργησε αφού η Samsung και η Lg της πήραν τα σώβρακα και συνεχίζει να βγάζει αρνητικά οικονομικά αποτελέσματα. Καλώς ή κακώς η Htc είναι η επόμενη εταιρεία (ίσως μετά την Blackberry) που αν δεν αλλάξει κάτι άρδην πάει για εξαγορά. Ελπίζω αυτή να μην γίνει για να συνεχίσει να υπάρχει μια τόσο αξιόλογη επιλογή στο οικοσύστημα του android. Απλά ορισμένοι συνεχίζετε να ζείτε σε έναν άλλο κόσμο και να λέτε για Oppa Oppa κτλ ενώ η Htc θα ζήλευε την θέση της Oppo αυτή τη στιγμή σε πωλήσεις και σε έσοδα. Οξύμωρο ε; Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι τα Oppo είναι ποιοτικά αλλά η LG θέλει πολύ ακόμα για να περάσει την HTC. Μην ξεχνάς ότι μέχρι πρόσφατα το τμήμα των κινητών της LG εμφάνιζε ζημίες που όμως καλυπτότανε από τα έσοδα της εταιρείας από τηλεοράσεις,πλυντήρια κτλ.Με ένα καλό τηλέφωνο (G2) μην περιμένετε να έρθει η άνοιξη αν δεν υποστηρίξει τις συσκευές της. Όσον αφορά το θέμα τιμών, ξεχνάς ότι η HTC(και οι άλλες γνωστές εταιρείες του χώρου) πουλάει μέσω διανομέων/παρόχων κτλ. Είναι λοιπόν φυσικό και αναμμενόμενο οι τιμές των Samsung,HTC,Apple,Sony,LG κτλ να είναι υψηλότερες από αυτές των Oppo,Xiaomi αφού πρέπει να συνυπολογιστεί και το κέρδος των παρόχων μέσα στη τελική τιμή.
DrLo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Όσον αφορά το θέμα τιμών, ξεχνάς ότι η HTC(και οι άλλες γνωστές εταιρείες του χώρου) πουλάει μέσω διανομέων/παρόχων κτλ. Είναι λοιπόν φυσικό και αναμμενόμενο οι τιμές των Samsung,HTC,Apple,Sony,LG κτλ να είναι υψηλότερες από αυτές των Oppo,Xiaomi αφού πρέπει να συνυπολογιστεί και το κέρδος των παρόχων μέσα στη τελική τιμή. Δεν είμαι "κινητάκιας" αλλά γιατί αυτό πρέπει να μας ενδιαφέρει ?
21century Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Αφού μπορεί να αποκαλυφθεί οτι το κινητο απλα είναι αναβαθμισμένο και τίποτα άλλο...
Grey Warden Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι τα Oppo είναι ποιοτικά αλλά η LG θέλει πολύ ακόμα για να περάσει την HTC. Μην ξεχνάς ότι μέχρι πρόσφατα το τμήμα των κινητών της LG εμφάνιζε ζημίες που όμως καλυπτότανε από τα έσοδα της εταιρείας από τηλεοράσεις,πλυντήρια κτλ.Με ένα καλό τηλέφωνο (G2) μην περιμένετε να έρθει η άνοιξη αν δεν υποστηρίξει τις συσκευές της. Όσον αφορά το θέμα τιμών, ξεχνάς ότι η HTC(και οι άλλες γνωστές εταιρείες του χώρου) πουλάει μέσω διανομέων/παρόχων κτλ. Είναι λοιπόν φυσικό και αναμμενόμενο οι τιμές των Samsung,HTC,Apple,Sony,LG κτλ να είναι υψηλότερες από αυτές των Oppo,Xiaomi αφού πρέπει να συνυπολογιστεί και το κέρδος των παρόχων μέσα στη τελική τιμή. Κι εγώ έτσι νόμιζα για την Lg μέχρι που είδαμε χάρη στα Nexus πρωτίστως και G2 δευτερευόντως διπλασιασμό των πωλήσεων της μέσα στο 2013. Τιμολογικά σαφώς και συμφωνώ με αυτό που λες.
tarif16 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Ενημερωτικά η Oppo το καλοκαίρι του 2013 ήταν ήδη η 2η κινεζική εταιρεία σε έσοδα στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας. Μπορεί να μην έχει παρουσία εκτός Κίνας στα καταστήματα πέρα από το ευρωπαϊκό online της κατάστημα αλλά νομίζετε ορισμένοι οτι είναι μια κινέζικη εταιρεία από τις πολλές. Η Oppo σίγουρα δεν είναι αναγνωρίσιμο brandname αλλά πλέον ακούγεται ολοένα και περισσότερo. Μέχρι πριν 2 χρόνια δεν είχαμε ακούσει καλά καλά το όνομα της στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας και πλέον την βλέπουμε να πατάει σε specs και υλοποίηση πολλές διάσημες εταιρίες με βάση όχι μόνο τα reviews αλλά και την εμπειρία χρήσης σύμφωνα με τους κατόχους συσκευών της. Μάλιστα η Oppo ήταν γνωστή στον τομέα της οικιακής ψυχαγωγίας και θεωρείται από τις κορυφαίες του χώρου με πολύ αυστηρό quality control. Αντιθέτως η πολυβραβευμένη Htc πούλησε ελάχιστα αναλογικά με το ντόρο που δημιούργησε αφού η Samsung και η Lg της πήραν τα σώβρακα και συνεχίζει να βγάζει αρνητικά οικονομικά αποτελέσματα. Καλώς ή κακώς η Htc είναι η επόμενη εταιρεία (ίσως μετά την Blackberry) που αν δεν αλλάξει κάτι άρδην πάει για εξαγορά. Ελπίζω αυτή να μην γίνει για να συνεχίσει να υπάρχει μια τόσο αξιόλογη επιλογή στο οικοσύστημα του android. Απλά ορισμένοι συνεχίζετε να ζείτε σε έναν άλλο κόσμο και να λέτε για Oppa Oppa κτλ ενώ η Htc θα ζήλευε την θέση της Oppo αυτή τη στιγμή σε πωλήσεις και σε έσοδα. Οξύμωρο ε; Εγω συνηθως ψωνιζω αυτο που μου αρεσει η εκθειαζω παλι αυτο που μου αρεσει.....ειπαμε ομως εγω ειμαι απο αλλον κοσμο,μαλλον εξωγηινος!!! Εσυ που εισαι απο αυτον τον πλανητη να ψωνιζεις συμφωνα με την αξια της μετοχης καθε εταιριας η συμφωνα με τα κερδη της....αρα οπα οπα Παλι ομως λιγη σημασια εχει γιατι ολα αυτα δεν αναιρουν οτι το htc one ηταν το καλυτερο smartphone για το 2013 και αυτο δεν ειναι δικη μου αποψη αλλα συμφωνω απολυτα....ειπαμε ομως,εγω εξωγηινος!!! Οσο για τα κερδη η τις ζημιες των εταιριων,τις μετοχες τους κτλ.,δεν ασχολουμε προσωπικα....το μπατζετ μου το εχω σε λιρα κρονου και δεν εξαργυρωνετε ακομα στην γη...
Grey Warden Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Εγω συνηθως ψωνιζω αυτο που μου αρεσει η εκθειαζω παλι αυτο που μου αρεσει.....ειπαμε ομως εγω ειμαι απο αλλον κοσμο,μαλλον εξωγηινος!!! Εσυ που εισαι απο αυτον τον πλανητη να ψωνιζεις συμφωνα με την αξια της μετοχης καθε εταιριας η συμφωνα με τα κερδη της....αρα οπα οπα Παλι ομως λιγη σημασια εχει γιατι ολα αυτα δεν αναιρουν οτι το htc one ηταν το καλυτερο smartphone για το 2013 και αυτο δεν ειναι δικη μου αποψη αλλα συμφωνω απολυτα....ειπαμε ομως,εγω εξωγηινος!!! Οσο για τα κερδη η τις ζημιες των εταιριων,τις μετοχες τους κτλ.,δεν ασχολουμε προσωπικα....το μπατζετ μου το εχω σε λιρα κρονου και δεν εξαργυρωνετε ακομα στην γη... Ο καθένας αγοράζει αυτό που προτιμά, δεν νομίζω να ειπώθηκε το αντίθετο. Άλλο αυτό και άλλο τα ειρωνικά oppa oppa που μόνο εσένα εξευτελίζουν καθώς βρίσκεσαι σε τεχνολογικό forum υποτίθεται.
butters Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Εγω συνηθως ψωνιζω αυτο που μου αρεσει η εκθειαζω παλι αυτο που μου αρεσει.....ειπαμε ομως εγω ειμαι απο αλλον κοσμο,μαλλον εξωγηινος!!! Εσυ που εισαι απο αυτον τον πλανητη να ψωνιζεις συμφωνα με την αξια της μετοχης καθε εταιριας η συμφωνα με τα κερδη της....αρα οπα οπα Παλι ομως λιγη σημασια εχει γιατι ολα αυτα δεν αναιρουν οτι το htc one ηταν το καλυτερο smartphone για το 2013 και αυτο δεν ειναι δικη μου αποψη αλλα συμφωνω απολυτα....ειπαμε ομως,εγω εξωγηινος!!! Οσο για τα κερδη η τις ζημιες των εταιριων,τις μετοχες τους κτλ.,δεν ασχολουμε προσωπικα....το μπατζετ μου το εχω σε λιρα κρονου και δεν εξαργυρωνετε ακομα στην γη... Επειδή πήρε βραβεύσεις δε σημαίνει ότι είναι το καλύτερο, τουλάχιστον δεν ισχύει για όλους ότι είναι το καλύτερο. Όπως είπες και συ εκθειάζεις αυτό που σου αρέσει. Εγώ προτίμησα το Ν5 από το One. Η Oppo έχει βγάλει και άλλες συσκευές και μπορούμε να έχουμε γνώμη και άποψη. Μου αρέσει πάντως που λες να περιμένουμε τη συσκευή και λες για βαφτίσια και ιστορίες, ενώ εσύ κρίνεις την Oppo "γουρούνι στο σακί" με εξυπνάδες τύπου όπα. Στο επόμενο σχόλιο βάλε και βίντεο με τα καγκέλια, χαμός τα likes. 1
marw7 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Συγγνωμη εχετε δει διαφημισεις της οππο;βαζει τους πιο ακριβους ηθοποιους της ανατολης να το διαφημισουν.στον ανατολικο κοσμο κατι τετοιες κινεζιες οργιαζουν,τι να κανουμε;εχει κ του χρονου βραβεια.οι εταιρειες παιρνουν βραβεια για την πρωτοτυπια σε ολα τα επιπεδα,κατι θα ειδαν στην htc αλλα δεν θα πρεπει να ξεχνατε οτι η τεχνολογια αλλαζει με τη ταχυτητα του φωτΟς.
efstratios1982 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 @ Grey Warden τα Nexus τα επιδοτεί η ίδια η Google και για αυτό βλέπεις και διαφορά στην τιμή τους. Άλλωστε αν παρατηρήσεις σε σχέση πάντα με τα αντίστοιχα μοντέλα της εταιρείας που βγάζει τα εκάστοτε Nexus πάντα υπολοιπονται σε θέμα οθόνης, μπαταρίας και κάμερας (δεν λέω ότι δεν είναι καλά αλλά πάντα δεν είναι τόσο δυνατά όσο οι ναυαρχιδες της εκάστοτε εταιρείας). και είναι κ αναμενόμενο σε ένα βαθμό γιατί τα Nexus αρχικά απευθυνότανε μόνο στους developers. Όσον αφορά το G2 η ίδια η LG επέλεξε να μειώσει κάτι από το κόστος της γιατί αν το τιμολογουσε στα επίπεδα των Samsung,HTC,Sony πιστεύεις ότι θα την προτιμουσανε? Ειδικά μετά το κακό παρελθόν της στο θέμα της υποστήριξης.Επίσης αν το τιμολογουσε ακριβότερα θα έχανε από το nexus και ο λόγος ευλογος. (Να γιατί δεν έφερε και την έκδοση με τα 32 GB στην Ελλάδα). Αν αποκτήσει όμως μερίδιο ετοιμάσου να γίνει Samsung στη θέση της Samsung. @DrLo μπορεί.όπως λες να μην είσαι κινητακιας αλλά σαφώς και κοιτάς και το οικονομικό κομμάτι. Μην ξεχνάς ότι το μεγαλύτερο μέρος των καταναλωτών αγοράζει από τα καταστήματα (και περιλαμβανω μέσα και τα καταστήματα του Skroutz) και Οχι απευθειας από το ίντερνετ μέσω πιστωτικής κτλ. Άρα αν είχες παρακολουθήσει την συζήτηση από την αρχή θα ήξερες που απευθυνομουν κ γιατί.
telas Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Έτσι και δεν ήταν πατάτα η κάμερα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού θα ήταν το καλύτερο κινητό που έχει περάσει από τα χέρια μου. Ειδικά τα μινι κλιπάκια που φτιάχνει με ένα ταπ είναι όλα τα λεφτά!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα