voltmod Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζουμε πως θα μοιάζει η επερχόμενη ναυαρχίδα της HTC, «The All New HTC One». Ξέρουμε ότι θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 801 SoC με συχνότητα λειτουργίας 2.3GHz, ότι θα διαθέτει 2GB RAM και θα προσφέρεται με αποθηκευτικό χώρο 16GB, 32GB και 64GB με δυνατότητα επέκτασης έως και κατά 128GB μέσω κάρτας microSD.Θα διαθέτει επίσης μπαταρία 2600mAh και στην πρόσοψη θα εξοπλίζεται με κάμερα 5.0 Megapixels. Στο πίσω μέρος, θα διαθέτει δύο κάμερες τεχνολογίας UltraPixel για “selective focus” και διάφορα 3D εφέ. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό ονομάζεται Duo Camera και συνεπικουρείται από τον επεξεργαστή εικόνας ImageChip 2. Θα διαθέτει μπαρόμετρο, WiFi 802.11a/b/g/n/ac dual-band, με NFC, GPS (A-GPS/Glonass), DLNA, Bluetooth 4.0 με aptX, microsUSB ενώ θα υποστηρίζει 4G LTE δίκτυα. Η HTC θα παρουσιάσει το νέο HTC One, σε ειδική εκδήλωση στις 25 Μαρτίου. Αυτό που μαθαίνουμε, είναι ότι η ναυαρχίδα της εταιρείας θα είναι… άμεσα διαθέσιμη. Αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον στο Λονδίνο στην Αγγλία –ακόμα δεν έχουμε ενημέρωση για τη χώρα μας- θα είναι διαθέσιμο μερικά λεπτά μετά την επίσημη ανακοίνωση του. Μένει να δούμε τι θα γίνει και με τις υπόλοιπες χώρες και βεβαίως την Ελλάδα. Site: Engadget
perryleros Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 μπαταρία 2600mAh... No thanks.... παρότι είναι όμορφο. Ο λόγος που άλλαξα το HTC One ήταν καθαρά και μόνο η μπαταρία. Με μαύρη καρδιά το έδωσα αλλά με το ζόρι μου έβγαζε τη μέρα. Το G2 με έβγαλε ασπροπρόσωπο.
Meraklis56 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 @speedman αν το ήθελαν, θα έμενε. Απλά, επέλεξαν τον δρόμο των "διαρροών". Ακόμα δεν έχει παρουσιαστεί το κινητό, και έχει υπάρξει τόσος θόρυβος. Μακάρι η HTC να πάρει τα πάνω της
Innersense Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Αυτά βλέπω και αγόρασα Note 3 κι ας είναι παντόφλα. Ας βγάζανε κάτι σαν το Oppo Find 7 της ανακοίνωσης λίγο πιο κάτω έστω και στις 5" με 1080 χωρίς bezels και θα τους τα είχα ακουμπήσει στο λεπτό.
souzaberg Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 εμένα πάλι που διάβασα πριν λίγο την είδηση για το oppo 7 τώρα αυτό μου μοιάζει "λίγο" με υψηλότερη τιμή σίγουρα,μόνο με μένα συμβαίνει αυτό?
menthol1979 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Συγκρίνουμε το Oppo με το One. Ότι να 'ναι. Τα αυγά με τα αγγούρια. Από τη μια έχεις μια κινεζιά πλαστικούρα με μούφα φακό ντεμεκ 428 megapixel και από την άλλη την πιό πλήρη πρόταση σε high-end Android με κατασκευή που δεν την έχει ξεπεράσει κανείς. 4
souzaberg Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Συγκρίνουμε το Oppo με το One. Ότι να 'ναι. Τα αυγά με τα αγγούρια. Από τη μια έχεις μια κινεζιά πλαστικούρα με μούφα φακό ντεμεκ 428 megapixel και από την άλλη την πιό πλήρη πρόταση σε high-end Android με κατασκευή που δεν την έχει ξεπεράσει κανείς. ενώ ο φακός και η κάμερα του htc που σου βγάζουν φωτο "εκμέκ" είναι αξεπέραστη 12
kira20 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Συγγνώμη αλλά τα htc είναι σαν τα απομίμηση iphone σε θέμα υλικών τώρα σε σχέση με το oppo find 7 το μόνο που θα πω είναι πως έχω note 3 και νιώθω άσχημα που ένα κινέζικο έχει καλύτερα specs από την Samsung..δεν ξέρω πόσο καλό θα είναι σαν συσκευή αλλά με αυτά που φοράει δεν μπορεί να είναι και αποτυχία
loukas599 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Συγκρίνουμε το Oppo με το One. Ότι να 'ναι. Τα αυγά με τα αγγούρια. Από τη μια έχεις μια κινεζιά πλαστικούρα με μούφα φακό ντεμεκ 428 megapixel και από την άλλη την πιό πλήρη πρόταση σε high-end Android με κατασκευή που δεν την έχει ξεπεράσει κανείς. Το one είναι κινεζια δίπλα στο oppo φίλε μου. 11
Theo_Mich Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Συγκρίνουμε το Oppo με το One. Ότι να 'ναι. Τα αυγά με τα αγγούρια. Από τη μια έχεις μια κινεζιά πλαστικούρα με μούφα φακό ντεμεκ 428 megapixel και από την άλλη την πιό πλήρη πρόταση σε high-end Android με κατασκευή που δεν την έχει ξεπεράσει κανείς. oppo = china htc = (ba dumm tss ) CHINA !!! αρα ναι !! αν θελαμε καμερα καλη δεν θα περναμε κινητο ! αλλα συνηθως θελουμε καλα features , να μην κολαει και εναν φακο για καμια βιντεοκληση ή καμια γρηγορη φωτο . αρα ναι OPPO all the way !!! και σε σχεση με το htc η Oppo δινει 3gb ram ,snapdragon στα 2,5 και 3000mah Μπαταρια ... 2
butters Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Συγκρίνουμε το Oppo με το One. Ότι να 'ναι. Τα αυγά με τα αγγούρια. Από τη μια έχεις μια κινεζιά πλαστικούρα με μούφα φακό ντεμεκ 428 megapixel και από την άλλη την πιό πλήρη πρόταση σε high-end Android με κατασκευή που δεν την έχει ξεπεράσει κανείς. Ας βγάλουμε την ποιότητα κατασκευής εκτός, που την είχε από το HTC Legend. Τι δεν έχει ξεπεραστεί; Τα 4 ultrapixels; Γελάει ο κόσμος. Οι διαστάσεις και τα bezels του κινητού; Ο επεξεργαστής; Η αυτονομία μπαταρίας; Το HTC One είναι πλήρες και ο διάδοχός του θα είναι ακόμη καλύτερος. Το πιο πλήρες Android δεν θα είναι. Η Oppo εχει εξαιρετικής ποιότητας κινητά, με design που διαφοροποιείται. Πρωτοπορεί σε οθόνες, έχει εξαιρετικά specs και πολύ καλές custom ROMs και επίσημη συνεργασία με Cyanogen Mod. Και όλα αυτά στην καλύτερη τιμή του άμεσου ανταγωνισμού. 1
Grey Warden Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) εμένα πάλι που διάβασα πριν λίγο την είδηση για το oppo 7 τώρα αυτό μου μοιάζει "λίγο" με υψηλότερη τιμή σίγουρα,μόνο με μένα συμβαίνει αυτό? Σε όλους τους φυσιολογικούς ανθρώπους θα έπρεπε να συμβαίνει. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2014 από billdanos 2
lionheart20 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Ελπιζω να φτιαξαν τις ροζ καμερες που εδιναν και συνεχιζουν να δινουν στον κοσμο σε καινουργια κινητα κουτιου.παραπονα καταρες σε φορουμ εχουν φαει.ηταν ο μονος λογος που δεν πηρα one.
tarif16 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 τι εγινε ρε παιδια???ξαφνικα το οππο καλυτερο απο το htc???....η εχω μεινει πισω η πηρατε ολοι oppa oppa... nexus4 εχω,μην βιαστειτε,αλλα μην τα ισοπεδωνουμε κι ολα. το htc one πηρε πρωτιες και βραβεια σε ολα τα επιπεδα και ψηφιστηκε ως η πιο must συσκευη σε πολλα τεχνολογικα φορουμ για το 2013.... τωρα γι αυτο που ερχετε,περιμενετε να κανετε τα βαφτισια οταν βγει και οχι γιαννη το βαφτισαμε πριν γεννηθει!!! οσο για το οππο,μαλλον θελει πολλα καρβελια να σταθει ακομα σαν ισαξιος παιχτης στην αγορα....μονο με τιμες χωμα κτλ, 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα