Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνοντας στο νετ το βρήκα σε αυτό το κατάστημα

http://www.aliexpress.com/store/product/Original-unlocked-Korean-version-LG-G2-F320-13-0MP-5-2-touchscreen-32gb-ROM-13MP-android/505497_1585923261.html

Υπάρχει κάποιος που να εχει ψωνίσει από εκεί ? Ήταν αξιόπιστοι ?

Στον τιτλο του, γραφει: Refurbished Phone

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα! 

Μία ερώτηση από μένα. Ενδιαφέρομαι για την κορεάτικη έκδοση του G2. Το έχει αγοράσει κανείς σε λογική τιμή από κάπου χωρίς να υπάρξει πρόβλημα με το τελωνείο ?

καλησπερα..εχω αγορασει εγω απο κατάστημα http://www.katanou.gr/index.php?route=product/product&path=35_41&product_id=357 (katanοu.gr) το g2 32gb (ασιατικό) αλλά έχει και ευρωπαικά.. μπορείς να κάνεις ενα τηλεφωνο/email να τους ενημερώσεις για το ότι θες συγκεκριμένο και να σου δώσουν το IMEI για να το δεις!!

Δημοσ.

ωχ ναι δεν το πρόσεξα ότι γράφει refurbished! Σωστός!

Θα κυττάξω να επικοινωνήσω με το katanou.gr. Δεν βλέπω όμως στην σελίδα τους να έχουνε το ασιατικό

Δημοσ.

ωχ ναι δεν το πρόσεξα ότι γράφει refurbished! Σωστός!

Θα κυττάξω να επικοινωνήσω με το katanou.gr. Δεν βλέπω όμως στην σελίδα τους να έχουνε το ασιατικό

για να το δεις θα πρεπει να εχεις το IMEI της συσκευης

Δημοσ.

Καλημέρα κι από μένα,

θέλω να κάνω μια ερώτηση και για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, είπα να γράψω εδώ.

Ξέρετε τι προϋποθέσεις πρέπει να καλύπτει η συσκευή μου για να μπορεί να συνδεθεί στο ελληνικό 4G δίκτυο και συγκεκριμένα αυτό της Cosmote; Είναι LG G2 16GB αγορασμένο από skroutz, γερμανικό μοντέλο της T-Mobile. Του έχω περάσει την 4.4.2 μετά από update που μου έβγαλε μόνο του.

Να φανταστώ πρέπει να κοιτάξω τις bands που υποστηρίζει η συσκευή μου. Στο κουτί του λοιπόν διάβασα τα εξής:

• GSM: 850/900/1800/1900
  • WCDMA: 850/900/1900/2100
  • LTE: 2100(B1)/1800(B3)/2600(B7)/900(B8)/800(B20)

Έχω ενεργοποιημένο πρόγραμμα συμβολαίου με 4G από Cosmote. Επίσης οι ρυθμίσεις δικτύου στο κινητό μου είναι στο GSM/WCDMA/LTE auto, στην καρτέλα Network mode.

Ο λόγος που κάνω την ερώτηση είναι γιατί όταν ανοίγω τα δεδομένα, δεν βγαίνει το σηματάκι του 4G, αλλά το αντίστοιχο του 3G. Βρίσκομαι στον Βόλο, και από την Cosmote μου είπαν ότι δεν υπάρχει κάλυψη εδώ ακόμα. Ωστόσο άλλοι φίλοι μου με 4G συσκευές, τους δείχνει το σήμα του 4G σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Πρέπει να κάνω κάποια άλλη ρύθμιση για να είμαι OK σε περίπτωση που βρεθώ σε range 4G δικτύου;

Δημοσ.

Το κινητό είναι μια χαρά από άποψη hardware. Νομίζω τις μπάντες 3 & 7 χρειάζεσαι στην Ελλάδα.

Ο Βόλος δεν έχει ακόμα πολύ καλή κάλυψη. Δοκίμασε εκεί που έχουν και οι φίλοι σου 4G να βάλεις στο κινητό σου μόνο LTE να δεις τι κάνει.

Επίσης νομίζω πρέπει να πάρεις τηλέφωνο στον πάροχο να τους πεις να στο ενεργοποιήσουν.

Εννοείται πως έχεις πρόγραμμα ή extra πακέτο που υποστηρίζει 4G από τον πάροχο.

Δημοσ.

Έχω πρόγραμμα με 4G όπως έγραψα και από πάνω, και όταν τους ρώτησα αν πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να έχω 4G, μου είπαν όχι.

Στον Βόλο ακόμα και μέσα στο ίδιο μου το σπίτι, σε φίλους έγραφε 4G, ενώ εμένα όχι. Γιαυτό και είπα την έκφραση παρόμοιες περιπτώσεις.

Όταν λες να βάλω μόνο LTE, τι εννοείς;

Γιατί εμένα στις επιλογές για το Network mode, εκτός από το GSM/WCDMA/LTE auto που έχω ενεργοποιημένο και ήταν και default, έχει GSM/WCDMA auto και GSM only.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου!

Δημοσ.

Sorry δεν είδα που έγραφες για το πρόγραμμα σου.

Φίλε στο site της Cοsmote αναφέρει πως εκτός από το πρόγραμμα από 01/11/13 πρέπει να πας και σε ένα κατάστημα ή να τους πάρεις τηλέφωνο για να στο ενεργοποιήσουν. Link.png Site: link

Γίνεται όμως νομίζω και μέσα από το My Cosmote αν έχεις φτιάξει account.

Εμένα στις επιλογές έχει να lockαρω αν θέλω το LTE και νόμιζα ότι θα το είχε και το G2. Λάθος μου.

• Like 1
Δημοσ.

καλησπερα..εχω αγορασει εγω απο κατάστημα http://www.katanou.gr/index.php?route=product/product&path=35_41&product_id=357 (katanοu.gr) το g2 32gb (ασιατικό) αλλά έχει και ευρωπαικά.. μπορείς να κάνεις ενα τηλεφωνο/email να τους ενημερώσεις για το ότι θες συγκεκριμένο και να σου δώσουν το IMEI για να το δεις!!

Επικοινώνησα μαζί τους άλλα μου είπαν στο τηλέφωνο πως δεν το έχουν κ δεν το είχαν ποτέ

Δημοσ.

Καλημέρα κι από μένα,

θέλω να κάνω μια ερώτηση και για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, είπα να γράψω εδώ.

Ξέρετε τι προϋποθέσεις πρέπει να καλύπτει η συσκευή μου για να μπορεί να συνδεθεί στο ελληνικό 4G δίκτυο και συγκεκριμένα αυτό της Cosmote; Είναι LG G2 16GB αγορασμένο από skroutz, γερμανικό μοντέλο της T-Mobile. Του έχω περάσει την 4.4.2 μετά από update που μου έβγαλε μόνο του.

Να φανταστώ πρέπει να κοιτάξω τις bands που υποστηρίζει η συσκευή μου. Στο κουτί του λοιπόν διάβασα τα εξής:

• GSM: 850/900/1800/1900
  • WCDMA: 850/900/1900/2100
  • LTE: 2100(B1)/1800(B3)/2600(B7)/900(B8)/800(B20)

Έχω ενεργοποιημένο πρόγραμμα συμβολαίου με 4G από Cosmote. Επίσης οι ρυθμίσεις δικτύου στο κινητό μου είναι στο GSM/WCDMA/LTE auto, στην καρτέλα Network mode.

Ο λόγος που κάνω την ερώτηση είναι γιατί όταν ανοίγω τα δεδομένα, δεν βγαίνει το σηματάκι του 4G, αλλά το αντίστοιχο του 3G. Βρίσκομαι στον Βόλο, και από την Cosmote μου είπαν ότι δεν υπάρχει κάλυψη εδώ ακόμα. Ωστόσο άλλοι φίλοι μου με 4G συσκευές, τους δείχνει το σήμα του 4G σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Πρέπει να κάνω κάποια άλλη ρύθμιση για να είμαι OK σε περίπτωση που βρεθώ σε range 4G δικτύου;

Αν έχει κάλυψη 4G εκεί που είσαι θα συνδεθείς με 4G, απλώς δεν θα σου δείξει το σηματάκι, είναι θέμα της t-mobile rom

Δημοσ.

παιδια αγορασα κατι θηκες για το g2 και παρατηρησα οτι στην πανω αριστερα γωνια του απο την πισω πλευρα εχει ενα κοψιμο. αρχικα νομιζα οτι καπου μου κοπηκε αλλα τελικα ειδα οτι και σε αλλες θηκες εχει ακριβως το ιδιο. τι εχει εκει πισω? καμια κεραια?

Δημοσ.

Αν έχει κάλυψη 4G εκεί που είσαι θα συνδεθείς με 4G, απλώς δεν θα σου δείξει το σηματάκι, είναι θέμα της t-mobile rom

Φίλε μου το έχεις διαβάσει κάπου αυτό;

Δημοσ.

Έχει αναφερθεί από κατόχους στο myphone, αν φλασάρεις την ελληνική rom θα σου δείχνει το σηματάκι

Και μένα T-mobile είναι αλλά δε μπαίνω στον κόπο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...