Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια ερωτηση γιατι κ μενα το μονο που με κραταει απ την αγορα ειναι η μνημη του.

Αυτα τα πραματακια για να δουλεψουν δεν θελουν root ε???? Τα διαβαζει κανονικα απ το κουτι του?

Δημοσ.

Γιατί είναι card readers=αντάπτορες, παίρνουν κάρτα μνήμης(micro sd)

αααα οκ δλδ αν κτλβ καλα αγοραζω ας πουμε ενα κινητο π δεν παιρνει επεκταση οπως το G2,αγοραζω και μια 32GB SD και αυτο το adaptorακι και βαζω την SD μεσα σε αυτο και ολο αυτο το συνδεω μεσω usb με το κινητο κ ειναι ας πουμε ενα πραγμα σαν εξωτερικο σκληρο στον υπολογιστη!σωστα?

Δημοσ.

αααα οκ δλδ αν κτλβ καλα αγοραζω ας πουμε ενα κινητο π δεν παιρνει επεκταση οπως το G2,αγοραζω και μια 32GB SD και αυτο το adaptorακι και βαζω την SD μεσα σε αυτο και ολο αυτο το συνδεω μεσω usb με το κινητο κ ειναι ας πουμε ενα πραγμα σαν εξωτερικο σκληρο στον υπολογιστη!σωστα?

Σωστά

Εγώ ας πούμε έχω μερικά(~200) τραγούδια στο κινητό και έχω το meenova στα κλειδιά μου με τα 3πλάσια τραγούδια +ταινίες/σειρές κ.λπ

Δημοσ.

μια χαρα μου φαινεται στην ελλαδα πουλιεται κατι τετοιο?γτ δεν εχω καθολου εμπειρια απο παραγγελιες στο εξωτερικο ασε που ειναι ελαχιστα τ λεφτα για ν περιμενω καμια βδομαδα ν μ ερθει...μπορεις ν αποθηκευσεις και app εκει μεσα ετσι?τ παντα ολα?

Δημοσ.

Τα apps στη μνήμη του κινητού(~10GB)

Ελλάδα μόνο εδώ το έχω δει, με 7€ καπέλο

http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=99982

https://www.skroutz.gr/c/481/card-readers.html?from=catspan&keyphrase=micro+sd+card+reader

ολα αυτα δεν ειναι παρομοια?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα! 

Μία ερώτηση από μένα. Ενδιαφέρομαι για την κορεάτικη έκδοση του G2. Το έχει αγοράσει κανείς σε λογική τιμή από κάπου χωρίς να υπάρξει πρόβλημα με το τελωνείο ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...