Xvipes Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το lg g2 και έχω μερικές απορίες που θέλω να μου απαντήσουν άτομα που το έχουν ήδη. 1) Το grip του είναι οκ?Όταν το πιάνεις στο χέρι σου (χωρίς θήκη) γλιστράει? 2) Πόσα δευτερόλεπτα κάνει για να "ξυπνήσει" από τη στιγμή που πατάς να ανοίξει η οθόνη(wake up lag)? 3) Η οθόνη είναι ανθεκτική χωρίς θήκη και ζελατίνα?Σε καθημερινή χρήση(βάλε βγάλε από τη τσέπη) γρατζουνιέται ή αντέχει? 4) Για να βγάλεις φωτογραφία η μόνη επιλογή είναι πατώντας το κουμπί στην οθόνη του κινητού?Υπάρχει τρόπος να βγει φωτογραφία με hardware button(αν και έχει μόνο πίσω κουμπί οπότε μάλλον όχι ε) 5) Υπάρχει καμιά "παγίδα" αν το rootareis?Γυρνάει εύκολα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις χωρίς να χάνεται η εγγύηση? 6) Υπάρχει νεότερη έκδοση από την default ή όλα τα lg g2 είναι τα ίδια(revison) 7) Γενικές εντυπώσεις?Αξίζει για αγορά αυτή τη στιγμή? 8) Υπάρχει περίπτωση να πέσει αρκετά η τιμή του σύντομα(1-2 μήνες)? Θα πάω σε κάποιο πλαισιο να το δω και από κοντά πριν το πάρω, αλλά θα ήθελα να ακούσω και τις γνώμες σας. off-topic: Πέρα από το Nexus 5 θεωρείτε άλλο κινητό ισοδύναμο του? Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2014 από Xvipes
gtctsiamp Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Οι πιο πολλές απορίες θα λυθούν καλύτερα αν πας να το δεις από κοντά καθώς πολλά πράγματα είναι και υποκειμενικά. Μπες στο xda και θα βρεις τις μεθόδους root και back to stock. Και εκεί ανάλογα με την εμπειρία του καθενός οι διαδικασίες μπορεί να φαίνονται σε άλλους βουνό και σε άλλους πολύ απλές. Τέλος άλλο κινητό εξίσου καλό είναι το Note 3 αλλά είναι λίγο μεγαλύτερο και πιο ακριβό.
Pa0ki Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το lg g2 και έχω μερικές απορίες που θέλω να μου απαντήσουν άτομα που το έχουν ήδη. 1) Το grip του είναι οκ?Όταν το πιάνεις στο χέρι σου (χωρίς θήκη) γλιστράει? Δεν γλιστράει 2) Πόσα δευτερόλεπτα κάνει για να "ξυπνήσει" από τη στιγμή που πατάς να ανοίξει η οθόνη(wake up lag)? Δες κάνα βίντεο στο youtube, δεν παίζει να βγάλω χρονόμετρο να μετρήσω τα δέκατα του δευτερολέπτου 3) Η οθόνη είναι ανθεκτική χωρίς θήκη και ζελατίνα?Σε καθημερινή χρήση(βάλε βγάλε από τη τσέπη) γρατζουνιέται ή αντέχει? Καμία οθόνη δεν αντέχει, χωρίς screen protector αργά ή γρήγορα θα γεμίσει γρατζουνιές Εκτός αν το έχεις σε pouch ή αν έχεις το μυαλό σου συνεχώς στο να μη γρατζουνιστεί 4) Για να βγάλεις φωτογραφία η μόνη επιλογή είναι πατώντας το κουμπί στην οθόνη του κινητού?Υπάρχει τρόπος να βγει φωτογραφία με hardware button(αν και έχει μόνο πίσω κουμπί οπότε μάλλον όχι ε) 3 κουμπιά έχει πίσω Βγάζει με το volume down 5) Υπάρχει καμιά "παγίδα" αν το rootareis?Γυρνάει εύκολα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις χωρίς να χάνεται η εγγύηση? Ότι παγίδα υπάρχει και στα υπόλοιπα android, γυρνάει εύκολα 6) Υπάρχει νεότερη έκδοση από την default ή όλα τα lg g2 είναι τα ίδια(revison) Υπάρχου νεώτερες παρτίδες αλλά δε έχουν διαφορά νομίζω 7) Γενικές εντυπώσεις?Αξίζει για αγορά αυτή τη στιγμή? Από τις καλύτερες συσκευές αυτή τη στιγμή, εννοείται αξίζει 8) Υπάρχει περίπτωση να παίσει αρκετά η τιμή του σύντομα(1-2 μήνες)? Έχει ήδη πέσει πάρα πολύ, δε ξέρω πόσο ακόμη θα συνεχίζει να πέφτει Άντε να φτάσει στα 300 σε 2 μήνες(προσωπική εκτίμηση/υπόθεση) Θα πάω σε κάποιο πλαισιο να το δω και από κοντά πριν το πάρω, αλλά θα ήθελα να ακούσω και τις γνώμες σας. off-topic: Πέρα από το Nexus 5 θεωρείτε άλλο κινητό ισοδύναμο του? Σε αυτό το εύρος τιμής όχι 1
Hyphen Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το lg g2 και έχω μερικές απορίες που θέλω να μου απαντήσουν άτομα που το έχουν ήδη. 1) Το grip του είναι οκ?Όταν το πιάνεις στο χέρι σου (χωρίς θήκη) γλιστράει? οχι δεν γλυστραει 2) Πόσα δευτερόλεπτα κάνει για να "ξυπνήσει" από τη στιγμή που πατάς να ανοίξει η οθόνη(wake up lag)? δεν τα μετρησα αλλα ειναι πολυ πιο σμοοθ απο το σ4. 3) Η οθόνη είναι ανθεκτική χωρίς θήκη και ζελατίνα?Σε καθημερινή χρήση(βάλε βγάλε από τη τσέπη) γρατζουνιέται ή αντέχει? ολες η οθονες αν τις αφησεις ετσι θα κανουν χνουδια. το θεμα ομως ειναι και ποσο το προσεχεις...καλυτερα βαλε μια ζελατινα 4) Για να βγάλεις φωτογραφία η μόνη επιλογή είναι πατώντας το κουμπί στην οθόνη του κινητού?Υπάρχει τρόπος να βγει φωτογραφία με hardware button(αν και έχει μόνο πίσω κουμπί οπότε μάλλον όχι ε) σου απαντησε αλλα εκτος απο αυτο εχει και αντιστροφο χρονομετρητη. 5) Υπάρχει καμιά "παγίδα" αν το rootareis?Γυρνάει εύκολα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις χωρίς να χάνεται η εγγύηση? αν το ροοταρεις χανει εγγυηση αλλα πριν το πας για σερβις το επαναφερεις και ειναι οκ 6) Υπάρχει νεότερη έκδοση από την default ή όλα τα lg g2 είναι τα ίδια(revison) για παρτιδες εννοεις? παντως επειδη πουλιεται καιρο δεν υπαρχει θεμα παρτιδων... 7) Γενικές εντυπώσεις?Αξίζει για αγορά αυτή τη στιγμή? εχω σ4 το πηρε η κοπελα μου.1 σου λεω θα το παρω και εγω! τρομερο! 8) Υπάρχει περίπτωση να πέσει αρκετά η τιμή του σύντομα(1-2 μήνες)? επειδη το παρακολουθω 10-15 μερες εχει πεσει μονο 4.5 ευρω δεν θα δεις διαφορα στην τιμη αν περιμενεις...αντε σε 2 μηνες κανα 10ευρω ποσο πιο κατω να παει. Θα πάω σε κάποιο πλαισιο να το δω και από κοντά πριν το πάρω, αλλά θα ήθελα να ακούσω και τις γνώμες σας. σου ειπα παραπανω τρομερο πραγματικα...δεν το περιμενα...γρηγορο σμοοθ χωρις lag. παει καλυτερα απο το σ4 μου που εχει και 4.4 off-topic: Πέρα από το Nexus 5 θεωρείτε άλλο κινητό ισοδύναμο του? επειδη και αυτο το εψαξα πολυ στα χρηματα αυτα δεν παιζει καλυτερο...το νεξους εχει ως πλεονεκτημα το pure android με φουλ αναβαθμισεις αλλα καμερα μπαταρια οθονη χανει πολυ.
Agelosa4 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μειονεκτημα κατ εμε σαν κατοχος g2 εδω και 4μιση μηνες η καμερα και συγκεκριμενα το focus του. Δοκιμασε να βγαλεις βραδυ βιντεο και θα απογοητευτεις..
Hyphen Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μειονεκτημα κατ εμε σαν κατοχος g2 εδω και 4μιση μηνες η καμερα και συγκεκριμενα το focus του. Δοκιμασε να βγαλεις βραδυ βιντεο και θα απογοητευτεις.. το focus ειναι και στο σ4 σκατα να ξερεις.
Xvipes Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Για το wake up delay το ρωτάω γιατί με το galaxy s3 που είμαι τώρα είναι απαράδεκτο να περιμένω κοντά στα 2 δευτερόλεπτα να βγει από deep sleep και δε θέλω να έχω τα ίδια. Για το 6) ναι εννοώ τη παρτίδα. Άλλο μειονέκτημα? γιατί μέχρι στιγμής δεν άκουσα και κάτι ιδιαίτερα κακό
sane Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Τα 16gb αποθηκευτικού χώρου και η έλλειψη επέκτασης μνήμης...Ο μοναδικός λόγος για μένα που δεν το έχω πάρει ακόμα.Αν και ένας μου πρότεινε Site: αυτό αλλά και πάλι δεν μου κάθεται καλά.
Pa0ki Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Αυτό είναι τεράστιο ρε, υπάρχει και το meenova στα ~11€
Jimys2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 http://www.ebay.com/itm/A-S0-OTG-USB-Multi-function-Card-Reader-Adapter-Support-Micro-SD-Hi-speed-/271411183690?pt=US_Memory_Card_Readers_Adapters&hash=item3f315e004a Φαση meenova, μικρο και πιο φθηνο.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 παιδια επειδη κ εγω σκεφτομαι ν αγορασω το G2 σε καμια 10αρια μερες κ τ μονο μου προβλημα ειναι η μνημη ουσιαστικα αυτη η cardreader τι ακριβως κανει/ειναι?ενας να δωσει λιγες λεπτομερειες γτ δεν βγαζω ακρη στο ιντερνετ!
Pa0ki Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Επεκτείνει τη μνήμη του κινητού σου Δηλαδή πας ταξίδι και θες 4-5 ταινίες μαζί σου που δεν χωράν στο κινητό, τις βάζεις σε μια microsd και όταν θες να δεις κάποια συνδέεις το cardreader στη micro usb θύρα και τη βλέπεις
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Επεκτείνει τη μνήμη του κινητού σου Δηλαδή πας ταξίδι και θες 4-5 ταινίες μαζί σου που δεν χωράν στο κινητό, τις βάζεις σε μια microsd και όταν θες να δεις κάποια συνδέεις το cardreader στη micro usb θύρα και τη βλέπεις ααα οκ!κ γτ δεν αναφερει καπου την χωρητικοτητα τους?η στραβωθηκα τοσο πολυ?
Pa0ki Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Γιατί είναι card readers=αντάπτορες, παίρνουν κάρτα μνήμης(micro sd)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα