africa_twin Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δοκίμασε να κάνεις ένα reset (θα σβήσει όλα τα εγκατεστημένα πρόσθετα). https://support.mozilla.org/en-US/kb/reset-firefox-easily-fix-most-problems Σε μένα όχι. Δοκίμασες να τον κάνεις reset; Το πρόβλήμα λύθηκε με reset ευχαριστώ!
azuli Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Από τότε που πήγε στον 27 είχα θέμα με τη χρήση CPU (ένας πυρήνας στο φουλ μόνιμα), ακόμα και τώρα που γράφω εδώ. Δε ξέρω αν είναι θέμα ασυμβατότητας του 27 με κάποιο εντ-ον, δοκίμασα να απενεργοποιήσω μερικά χωρίς αποτέλεσμα (να κάτσω να απενεργοποιήσω καμιά 70αριά ένα ένα με restart δε παίζει). Δε ξέρω αν υπάρχει τρόπος να δω το CPU use ανά εντ-ον, δε βρήκα κάτι όσο γκούγκλαρα. Ελπίζω βάζοντας τον 28 να σταματήσει η βλακεία που τον έπιασε γιατί ψήνομαι για downgrade. [edit] τίποτα, πάλι τα ίδια με τη CPU<br><br><br>Από τότε που ψόφησε ο Opera, δυστυχώς δεν έχω καλύτερη επιλογή, χρειάζομαι κάποια features που βρίσκω στον Firefox, οπότε Mozilla δώστε και σώστε... εμενα εφταιγε το plugin του skype που εβαζε μονη της η microsoft.Επισης χρειαστηκα να ξαναβαλω το shockwave flash γιατι μου ειχε σκοτωσει το youtube. Δυστυχως ο firefox δεν ειναι οπως ηταν αλλα chrome αρνουμαι να βαλω.Πιο google μεσα στο σπιτι σου πεθαινεις 1
GMod Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Το σιγουρο ειναι πως ενας απο τους βασικους λογους για τον οποιο εγινε το συγκεκριμενο update ειναι τα αποτελεσματα του Pwn2Own λιγες μερες πριν, οπου μεταξυ αλλων παρουσιαστηκαν αρκετα 0 days exploits για τον Firefox. Edit: coffeex got me Τα update είναι προγραμματισμένα ακριβώς κάθε 6 βδομάδες. Δεν έδωσαν το update λόγο των αποτελεσμάτων στο Pwn2Own. Την μέρα που ήταν προγραμματισμένο να έρθει, -δηλ εχθές- ήρθε.
talos_2002 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Αυτό το καταραμένο «Text Rendering Issues on Windows 7 with Platform Update KB2670838 (MSIE 10 Prerequisite) or on Windows 8.1» να κάνουν επιτέλους! Το μόνο μου πια πρόβλημα είναι ότι ο ελληνικός ορθογραφικός έλεγχος στο fb πρέπει να επιλεχθεί 2 φορές γαι να λειτουργήσει. Ο Αγγλικός κανονικά με την 1η.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα