Προς το περιεχόμενο

Tigris kai drakos dieykrinisi

mrFrodo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kati pou mou ekane megali entypwsi kai wntas ektos elladas den mporousa na dieykrinisw

Simera pou paixtike stin TV se ti glwssa milousan oi actors??? giati i kanoniki version pou eixa dei sto cinema exw tin entypwsi oti itan kineziki....

itan ontws dubbed sta agglika opws mou eipan??

Δημοσ.

Ναι παιδιά, χάλια σε άλλη γλώσσα... :(

Χάρηκα κι εγώ ότι όταν είδα τη διαφήμιση ότι θα δω ωραία ταινιούλα σήμερα, ετοιμάστηκα, κι έμεινα με τη χαρά...

Έχανε και έχανε σε σχέση με την μεγάλη οθόνη, ήταν και ντουμπλαρισμένο...Το είδα βέβαια, αλλά καμία σχέση η αίσθηση...

Κρίμα, και δεν μπορώ να καταλάβω, τι λόγο είχανε να πάρουν αυτή την έκδοση; Αφού είχε υπότιτλους, πείραζε να είναι και στα κινέζικα;

Δημοσ.

Re paidia ti akouw???Molis katevika apo to aeroplano kai fysika den to eida.Ti enoeitai dubbed?Sta Agglika?Sta Ellinika???

Pantws oti kai nanai ti malakia einai ayti?Sto mono thema pou goustara tin Ellada stis tainies kai ayto to mamisane?

Δημοσ.

Dubbed στα Αγγλικά. Ήταν προφανώς η έκδοση που προβλήθηκε στην Αμερική, όπου γενικά το κοινό έχει μιά αλλεργία στους υπότιτλους.

Δημοσ.

Τι κόλλημα τρώνε οι ξένοι ρε γμτ? Πόσο ηλίθιοι πρέπει να είναι για παράδειγμα οι Γαλλοιταλογερμανοισπανοί; Δλδ δε μπορούν να απολαύσουν μια ταινία αν διαβάζουν τους διαλόγους;

Δημοσ.

Γιά τους Ισπανούς και τους Γερμανούς δεν ξέρω, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι Γάλλοι και οι Ιταλοί πιστεύουν ότι όλος ο υπόλοιπος κόσμος θα έπρεπε να κάνει ταινίες στη δική τους γλώσσα γιατί αυτή είναι η καλύτερη. Αφού λοιπόν οι άθλιοι δεν τους κάνουν τη χάρη, αυτοί τις ντουμπλάρουν, οπότε μπορείς να ακούσεις τον Stallone να μιλάει άπταιστα Γαλλικά (σίγουρα θα είναι καλύτερα από τα Αγγλικά του) :P :lol:

Δημοσ.

to exw sizitisei me italo kai mou exei pei ta eksis.....

'pws tha katalabei to paidaki pou den kserei na diabazei i i giagia pou einai analfabiti to ergo an ayto exei ypotitlous? kaneis leei diaxwrismo kai katigoriopoieis tous anthrwpous ama bazeis ypotitlous....'(i xwra pou ebgale ton Silvio ta leei ayta e..... )

'oi ypotitloi se aposygkentrwnoun apo tin tainia kai apo to klima tis.....'

kai alla tetoia wraia....

iix anatrixiasa pali simera

Δημοσ.

εγο παλι βλεποντας το εργο μου δημιουργηθικε η εξης απορια

Απο την μια οι Κινεζοι εχουν κομμωση (κοτσιδας-μαντζουριανη κομμωση-

κατι που αν δεν κανω λαθος τους επιβληθηκε απο την δυναστεια the Qing Dynasty που καταγονταν απο την επαρχια μαντζουριας ως ενδειξη υποταγης στην εξω-κινεζικη αυτη δυναστεια (17 ος Μ.Χ. αιωνας)

Απο την αλλη γινεται αναφορρα στους Ουννους οι οποιοι εξαφανιστηκαν απο τον ιστορικο χαρτη τον 700 Μ.Χ. στην ασια και το 500 Μ.Χ. στην δυση.

η εγω κανω καπου λαθος η εγινε καποιος μαλλον ????σκοπιμος???? αναχρονισμος (

ΥΓ Μαλλον αποκλειετε να εγινε λαθος στον υποτιτλισμο

Δημοσ.
Fantazesai na htan dubbed sta ellhnika :lol:

To koryfaio eixa akousei pws to ekanan sthn polwnia opou enas typos ekane olous tous rolous :lol:

XAXAXAXA! To έχω δεί και εγώ όχι μόνο σε Πολωνικά κανάλια αλλά και ρουμάνικα,Ρώσσικα και γενικώς τέτοιες χώρες.Μιλάει ένας άντρας και κάνει όλους τους ρόλους είτε αντρικούς είτε γυναικείους,και απο πίσω ακούγετε χαμηλά και η πραγματική φωνή του ηθοποίου,φανταστείτε τώρα πως βλέπουν έργο οι Πωλονοί!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...