Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :   Επειδη ειναι για εταιρεια δεν υπαρχει καποιο οριο. Θελουμε ενα pc να καλυπτει πληρως τις αναγκες οποτε για τα λεφτα οσο χρειαστει.

Χρήση υπολογιστή :  Εφαρμογες γραφειου.Δεν μας ενδιαφερουν παιχνιδια

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Microsoft Office, Microsoft Project, Skype, Adobe Acrobat, Προγραμματα για μικρη επεξεργασια εικονων, πιθανη χρηση Autocad

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Θελουμε μια οθονη 20-22 ιντσες

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Πειραιας. Και απο Αθηνα δεν υπαρχει προβλημα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Θα προτιμουσαμε απο ενα καταστημα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αν γινεται συναρμολογηση απο το καταστημα καλυτερα αλλα γνωριζουμε και μεις να την κανουμε

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο. Windows 7 64bit

Μια δικη μου προσπαθεια. 

cpu: http://www.msystems.gr/index.php?category=1420&product=16647

mobo: http://www.msystems.gr/index.php?category=1316&product=16471

ram: 2x http://www.msystems.gr/index.php?category=1513&product=13894

psu: http://www.msystems.gr/index.php?category=1210&product=15168

case: κατι απλο δε μας ενδιαφερει

Θεωρω πως καρτα γραφικων δεν χρειαζομαστε και πως η ενσωματωμενη του επεξεργαστη αρκει πληρως για τη δουλεια που θελουμε. Ισως λογο Autocad να χρειαζομαστε κατι καλυτερο και να χρειαζεται καποια λυση APU απο AMD πχ 6800k ή 7700k. Βεβαια οπως προανεφερα το autocad μπορει να μην χρησιμοποιηθει ποτε οποτε δε θελω να βασισουμε τη συνθεση πανω σε αυτο. 

Οποιαδηποτε αλλη προταση δεκτη.Ευχαριστω εκ των προτερων
Δημοσ.

Καλό θα ήταν να μπαίνε budget.Μπορείς να βάλεις κάποιο καλύτερο τροφοδοτικό στα χρήματα νομίζω (haswell ready).Οθόνη θα κοιτούσα για 23'' αν γινόταν.Και πιο φθηνοί επεξεργαστές αρκούν.

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να μπαίνε budget.Μπορείς να βάλεις κάποιο καλύτερο τροφοδοτικό στα χρήματα νομίζω (haswell ready).Οθόνη θα κοιτούσα για 23'' αν γινόταν.Και πιο φθηνοί επεξεργαστές αρκούν.

Millennium ας πουμε μαξιμουμ 450-500 αλλα χωρις το λειτουργικο...

Δημοσ.

Να κάνω εγώ την χαζή ερώτηση: εφόσον πρόκειται για εταιρεία δεν θα παρθούν προσφορές από Ν αριθμό εταιρειών;

Δημοσ.

Να κάνω εγώ την χαζή ερώτηση: εφόσον πρόκειται για εταιρεία δεν θα παρθούν προσφορές από Ν αριθμό εταιρειών;

ναι, πέφτουν κάτι φέσια +150€, με απαρχαιωμένα chipsets και nοname PSUs. Αντιπροσφορές δηλαδή.

Δημοσ.

ναι, πέφτουν κάτι φέσια +150€, με απαρχαιωμένα chipsets και nοname PSUs. Αντιπροσφορές δηλαδή.

Και δεν τα διασταυρώνει κανείς θέλεις να μου πεις;

Δημοσ.

Και δεν τα διασταυρώνει κανείς θέλεις να μου πεις;

Από λογιστικό γραφείο γραφείο που ζητήθηκε να αξιολογήσω τέτοιες προσφορές, δυστυχώς αυτό διαπίστωσα. Τώρα πόσοι νομίζεις από δικηγορικά/λογιστικά/διευθυντικά γραφεία, αναλυτικά εργαστήρια κτλ ελέγχουν τις προσφορές; Κανένας θα έλεγα, πόσο μάλλον από το "δημόσιο". Η αλήθεια είναι πάντως ότι όταν ο ελεύθερος επαγγελματίας "καίγεται" για νέο pc επειδή το προηγούμενο τον άφησε ξαφνικά, δε θα το ψάξει και πολύ, ότι του πασάρουν θα το πάρει για να συνεχίσει τη εργασία του. Αλλά το να ζητάς προσφορά και να σου τη στέλνουν και με χαράτσι από πάνω τι να πω!

Δημοσ.

Για autocad χρειάζεται τόσο η μνήμη όσο και η επεξεργαστική δύναμη και η 4600 που έχει ο i3 λογικά αρκεί.

Millennium ας πουμε μαξιμουμ 450-500 αλλα χωρις το λειτουργικο...

Υποθέτω ότι έβαλες 2*4GB μνήμες γιατί τις υπολόγισα χοντρικά στα 80 ευρώ. Με ένα απλό cougar κουτί που έχει στα 25,00 ευρώ η Msystems (τροφοδοτικό σου έβαλα το 430-άρι το άλλο είναι υπερβολή) και με μια 21.5΅ LG oθόνη των 100 ευρώ το σύνολο είναι σχεδόν στα 454.00 ευρώ. Δεν είναι όντως κακή ιδέα να πας σε μια 23΅ οθόνη με άλλα 50 ευρώ περίπου και να φτάσεις το σύνολο στα 500+ γιατί όσο λίγο autocad και να δουλέψετε η μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης βοηθάει.

Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι έχεις κάνει μια καλή σύνθεση με αρκετά καλά κομμάτια. Ο λόγος τώρα στα υπόλοιπα παιδιά αν θέλουν να αντιπροτείνουν κάτι άλλο.

Δημοσ.

Έχει βάλει 2x4 μνήμη.Και apu του κάνει άνετα (βγαίνει σύστημα και με Α10 άμα θέλει να το ψάξει).

Για την οθόνη την είπα τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Καλημερα και ευχαριστω για τις απαντησεις σας μεχρι τωρα. Επειδη δεν εχω καποια εμπειρια με AMD επεξεργαστες θα μπορουσε καποιος να μου δωσει μια προταση με APU λυση?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...