zaint Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Έχω ένα iPad 4 και έχω ένα πρόβλημα με το internet Ενώ όταν ανοίγω το σαφάρι μπαίνει κανόνικα στο Ίντερνετ όταν ανοίγω το AppStore και θέλω να κατεβάσω εφαρμογή μου λέει ότι δεν είμαι συνδεδεμένος στο Ίντερνετ τι φταίει ? Ευχαριστώ
DjVassel Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Αρχικα δοκιμασε να κανεις ενα hard reset πατωντας το power και το sleep button ταυτοχρονα μεχρι να σβησει και να δειξει το μηλαρακι Μετα μπες ρυθμισεις, app store, και κανε ενα log out και παλι log in μηπως εφαγε κανενα κολλημα
zaint Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Έκανα reset όμως τώρα δεν συνδέεται στο appstore μου λέει δεν ήταν δυνατή η σύνδεση στο iTunes Τώρα που ξανά προσπάθησα μπήκε αλλά δεν κατεβάζει τίποτα Λέει δεν είναι δυνατή η λήψη της τάδε εφαρμογής.
Johny Q Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Εγω οταν παω να κατεβασω λεει "σε αναμονη" και μενει εκει. Ισως εχει προβλημα το Appstore
DjVassel Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Συνεχιζει να σου το κανει αυτο; Για δες τα mail σου μηπως σου εχουν στειλει τιποτα απο την apple μηπως θελει κανενα confirmation ο λογαριασμος σου
georgeadams Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Τί έκδοση iOS φοράει? Κι εγώ παρατήρησα κάτι παρόμοιο την πρώτη μέρα που είχε βγει το iOS 7.0.6 στο iPad μου που είχε iOS 7.0.4. Μετά το update το πρόβλημα εξαφανίστηκε.
zaint Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Την τελευταία την 7.1 μπορεί να φταίει το Ίντερνετ γιατί χτες μου έφεραν άλλο ρόυτερ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα