Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως έκανα αλλαγή σε AHCI για υπάρχουσα εγκατάσταση windows 7 (μόνο μια ρύθμιση στη registry προηγήθηκε) και δεν έχω κανένα πρόβλημα...

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2. ΟΧΙ!!! δεν θα δεις καμια διαφορα. Μα καμια.

3. Μια ψυκτρα δεν θα εκανε κακο δες για την Coolermaster hyper 212 evo βγαινει γυρω στα 30 ευρω

ΥΓ το οτι οι sdd δουλευουν με ρευμα ειναι απο τα κορυφαια που διαβασα τον τελευταιο καιρο (μαζι με το overclock στη ram για σουπερ επιδοσεις) , ενω οι μηχανικοι χρησιμοποιουν αμολυβδη και ρυπαινουν και το περιβαλλον εκτος του οτι ειναι αργοι.

:P

tassos_7 http://www.insomnia.gr/topic/512485-%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-ahci-%CF%83%CE%B5-windows-7-vista/

Δημοσ.

Εγώ πάντως έκανα αλλαγή σε AHCI για υπάρχουσα εγκατάσταση windows 7 (μόνο μια ρύθμιση στη registry προηγήθηκε) και δεν έχω κανένα πρόβλημα...

Ναι, μπορει να γινει αλλαγη απo IDE σε AHCI,  χωρις φορματ, οταν εχεις SATA δισκους.  

οταν ομως εχεις IDE δισκους, οπως δηλωσε ο TS στην αρχη, δεν γνωριζω μηπως επειδη αλλαζει controller, υπαρχει θεμα..! 

δεν το ξερω αυτο, ομως. ας μας πουν οι γνωριζοντες..!!

Δημοσ.

Καταρχας αυτο με το οβερκλοκ ΜΟΝΟ της ΡΑΜ πρωτη φορα το ακουω και φυσικα δεν ισχυει . Αν κανεις οβερκλοκ τον επεξεργαστη θες δεν θες θα αλλαξει και ο χρονισμος των μνημων (συνηθως). Εχουμε ιδιο επεξεργαστη και αν εχει D0 revision τοτε τον πας 3.0 η και παραπανω με στοκ ψυκτρα (αναλογα με την μητρικη που εχεις). Και φυσικα πρωτα βαλε ssd, μετα κανε οβερκλοκ με στοκ ψυκτρα και στοκ ρευμα να δεις ποσο φτανει και αν σαρεσει η οχι και τελος αν θες μεγαλυτερο οβερκλοκ παρε μια ψυκτρα και δωστου να καταλαβει. Και τελος βαλε cpu-z και πες μας το revision του επεξεργαστη.

Α και πες μας το τροφοδοτικο σου..

Δημοσ.

Καταρχας αυτο με το οβερκλοκ ΜΟΝΟ της ΡΑΜ πρωτη φορα το ακουω και φυσικα δεν ισχυει . Αν κανεις οβερκλοκ τον επεξεργαστη θες δεν θες θα αλλαξει και ο χρονισμος των μνημων (συνηθως). Εχουμε ιδιο επεξεργαστη και αν εχει D0 revision τοτε τον πας 3.0 η και παραπανω με στοκ ψυκτρα (αναλογα με την μητρικη που εχεις). Και φυσικα πρωτα βαλε ssd, μετα κανε οβερκλοκ με στοκ ψυκτρα και στοκ ρευμα να δεις ποσο φτανει και αν σαρεσει η οχι και τελος αν θες μεγαλυτερο οβερκλοκ παρε μια ψυκτρα και δωστου να καταλαβει. Και τελος βαλε cpu-z και πες μας το revision του επεξεργαστη.

Α και πες μας το τροφοδοτικο σου..

Στο cpu-z γραφει Revison D0  :-)  Τι ειναι αυτο ?

Το τροφοδοτικο μου ειναι το : CORSAIR CMPSU-550VX 550W

Δημοσ.

D0 σημαινει οτι θα εχεις καλυτερες θερμοκρασιες, θα χρειαζεσαι λιγοτερο ρευμα και θα μπορεσεις να κανεις μεγαλυτερο οβερκλοκ, οποτε αρχισε τα τεστ.

Δημοσ.

D0 σημαινει οτι θα εχεις καλυτερες θερμοκρασιες, θα χρειαζεσαι λιγοτερο ρευμα και θα μπορεσεις να κανεις μεγαλυτερο οβερκλοκ, οποτε αρχισε τα τεστ.

Αξιζει δηλαδη να του κανω oc θα δω διαφορες αισθητες σε καθημερινη χρηση? Βλεπω οτι εσυ τον εχεις παει στα 3,5 ειναι εμφανής η διαφορα σε σχεση με πριν ?

Δημοσ.

Εμενα ειναι 3.5 με την στοκ ψυκτρα της ΙΝΤΕΛ, τωρα με τις ζεστες ομως θα παρω μια νεα after market ψυκτρα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο..

Κοιτα τωρα αν δεν χρησιμοποιεις ιδιαιτερα βαρια προγραμματα και δεν παιζεις βαρια παιχνιδια δεν ειναι απαραιτητο να κανεις οβερκλοκ. Αλλα επειδη ο 920 ειναι απο τους πιο ευκολους επεξεργαστες για οβερκλοκ δεν εχεις να χασεις κατι μπορεις να τον ανεβασεις χαλαρα στα 3.2 ετσι πως εισαι με στοκ.. Και γιατι οχι με μια νεα ψυκτρα και στα 3.6 - 4.0 (αναλογα με το κομματι του επεξεργαστη, μερικοι ανεβαινουν πιο ευκολα και μερικοι πιο δυσκολα και θελουν πιο πολυ ρευμα, παντως το οτι εχεις D0 stepping ειναι καλο εισαι πολυ τυχερος, με C0 - C1 stepping μαλλον δεν θα μπορεις να κανεις οβερκλοκ με την στοκ και με νεα ψυκτρα λογικα μαξ 3.6 θα πηγαινε..)

Οπως και να εχεις διαφορες θα δεις, μεγαλες!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...