Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά τον έκλισα εχθές το βράδυ τον υπολογιστή και τώρα το πρωί που τον άνοιξα έχει αλλαγμένη την ώρα (2 ώρες μπροστά).Αυτή η μπαταρία που λέτε πόσο κοστίζει και αν δεν αλλαχτεί μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα;

Δημοσ.

Δεν είναι ακριβή... οπότε κοίτα να βρεις έναν τεχνικό που δεν θα σου πάρει 10€ για τη μπαταρία (παράδειγμα φέρνω στη τιμή) & 30€ για τη δουλειά! Εδώ φαίνεται ποια είναι.
Να σου δημιουργήσει προβλήματα αν δεν την αλλάξεις? Κοίτα. Εμένα αρχικά μου δημιουργούσε θέματα μόνο στην ώρα, αλλά όπως σου έγραψα, στη συνέχεια άρχισε να μου κάνει άνω-κάτω και τις ρυθμίσεις στο Bios, επειδή ναι με τις αποθήκευε, αλλά δεν κρατούσε αποθηκευμένες τις ρυθμίσεις όταν έσβηνα το PC.
Άρα θα σου συνιστούσα με τη πρώτη ευκαιρία να προχωρήσεις σε αντικατάσταση.

Δημοσ.

Τελικά τον έκλισα εχθές το βράδυ τον υπολογιστή και τώρα το πρωί που τον άνοιξα έχει αλλαγμένη την ώρα (2 ώρες μπροστά).Αυτή η μπαταρία που λέτε πόσο κοστίζει και αν δεν αλλαχτεί μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα;

Το δυο ώρες μπροστά δεν δικαιολογείται από πεσμένη μπαταρία. Σιγουρέψου ότι έχεις σωστή ζώνη ώρας, κλείσε την αυτόματη ρύθμιση από Internet (πάντα ήταν προβληματική στα windows) και τσέκαρε την αυτόματη ρύθμιση καλοκαιρινής ώρας.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστα λεει ο φιλος, αν ειχες θεμα με τη μπαταρια θα σου πηγαινε στην ημερομηνια κατασκευης της μητρικης σου.... χρονια πισω δλδ.

Δημοσ.

Έχω βγάλει τις αυτόματες ρυθμίσεις από το internet αλλά και την αυτόματη αλλάγη τις θερινής ώρας και βλέπουμε.

Δημοσ.

Έχω βγάλει τις αυτόματες ρυθμίσεις από το internet αλλά και την αυτόματη αλλάγη τις θερινής ώρας και βλέπουμε.

Αν πάνε όλα καλά, μην ξεχάσεις να την αλλάξεις την άλλη εβδομάδα!

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι κάποιο πρόγραμμα σου αλλάζει την ώρα.

Δεν είναι λογικό να σε πάει 2 ώρες μπροστά κάθε φορά. Όταν γίνεται αυτό έλεγξε στη ζώνη ώρας να δεις αν είσαι όντως στο +2 Αθήνα.

Δημοσ.

Η ζώνη ώρας είναι (UTC+02:00) Αθήνα, Βοθκοθρέστι πάντα , την ελένχο κάθε μέρα μήπως αλλάζει αλλά όχι , όπως και η χώρα είναι Ελλάδα.Τώρα δεν έκανα install κάτι καινούργιο στο PC μου , δεν ξέρω.....

Δημοσ.

Φιλε μου το ιδιο προβλημα αντιμετωπισα σε λαπτοπ φιλου με vista και ημουν ετοιμος να βρω μπαταρια να του αλλαξω.

Ετρεξα ενα full scan με τα malwarebytes και superantispyware και καθαρισα οτι βρηκαν. Απο τοτε οπως λεει δεν του εμφανιστηκε ξανα.

Δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις...

Δημοσ.

Από θέμα Antivirus έχω Avira και Comodo , επίσης κάνω καθημέρινα αναβάθμηση των ενημερώσεων , τον antivirus , και σάρωση με το τοίχος προστασίας των Windows.Τέλος Πάντον θα προσπάθησω , ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Δεν αναφερόμαστε σε antivirus αλλά σε προγράμματα για έλεγχο και καθάρισμα malwrares τα οποία πολλές φορές δεν τα πιάνουν τα antivirus.

Κάνε ένα γρήγορο έλεγχο με το adwcleaner που δεν θέλει ούτε εγκατάσταση να δεις τι παίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...