ssd@ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 (επεξεργασμένο) θελω ΑΜΔ συστημα και οχι ιντελ,ευχαριστω Διαθετω ως 300ευρω-400 -Exw koyti -εχω οθονη 19αρα -τροφοδοτικο 550αρι corsair -θελω μιτρικη -θελω επεξεργαστη -εχω σκληρο δισκο - θελω καρτα γραφικων -θελω ΡΑΜ αυτα ως 300-400παιδια ευχαριστω θα ηθελα νανε 4πυρινος-h 8pyrino η οτι καλυτερο μπορειτε να μου προτινεται μεχρει 300ευρω θα τα παρω μεταχειριζμενα η χωρις αποδειξη οποτε αν πχ βγουνε 400ευρω δεν εχω θεμα! ευχαριστω να ειστε καλα! Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2014 από ssd@ 1
micahel Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή Για αγορά υπολογιστή Αναφέρουμε: Ποσό που διαθέτουμε : Χρήση υπολογιστή : Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Για αναβάθμιση υπολογιστή Αναφέρουμε: Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε. 1.Συμπλήρωσε αυτη τη φορμα 2.Το εβαλες σε λαθος ενότητα 3.Ποιο ειναι το κουτι σου, τη μαρκα ειναι το τροφοδοτικο σου και ποιος ο δισκος σου (οχι μονο gb μοντελο πες) 4. ραμ και καρτα γραφικων εχεις η θες? αν εχεις τοτε πες μας ποιες η ποια ραμ εχεις και ποια καρτα
ssd@ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Για αγορά υπολογιστήΑναφέρουμε: Ποσό που διαθέτουμε :300-400(μεταχειριζμενα θα αγορασω)Χρήση υπολογιστή :μονο γκαμινγ,αντε λολακι,titanfall,Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:δεν θελω τπτΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.εχω μια 19αρα philipsΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?οχιΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).αθηναΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?τα παντα ολλα(προτειμω μεταχειριζμενα)Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?μονος μου!Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .θα του βαλω εγω!Για αναβάθμιση υπολογιστήΑναφέρουμε: Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε. εχω kouti,trofodotiko,σκληρο δισκο,οθονη
ssd@ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 θελω να ειναι amd Ποσό που διαθέτουμε :300-400(μεταχειριζμενα θα αγορασω)Χρήση υπολογιστή :μονο γκαμινγ,αντε λολακι,titanfall,Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:δεν θελω τπτΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.εχω μια 19αρα philipsΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?οχιΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).αθηναΑν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?τα παντα ολλα(προτειμω μεταχειριζμενα)Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?μονος μου!Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .θα του βαλω εγω!Για αναβάθμιση υπολογιστήΑναφέρουμε: Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε. εχω kouti,trofodotiko,σκληρο δισκο,οθονη
KiriosD Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Συγγνώμη για το "spam" αλλά ... είπαμε ελληνικα ελληνικά όμως το ξεφτύλισες (βλέπε τίτλο)
ssd@ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 το ξερω,τα ελληνικα μου ειναι πολυ χαλια,αν δεις ποστ μου παλιοτερα,παντα λεω συγνωμη για τα ελληνικα μου... κανω οτι μπορω πραγματικα...συγνωμη και παλ
micahel Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 μου αρεσει που λεω 3.Ποιο ειναι το κουτι σου, τη μαρκα ειναι το τροφοδοτικο σου και ποιος ο δισκος σου (οχι μονο gb μοντελο πες) 4. ραμ και καρτα γραφικων εχεις η θες? αν εχεις τοτε πες μας ποιες η ποια ραμ εχεις και ποια καρτα Πες και αυτα, ακριβως μοντελα!!! πχ εχω τροφοδοτικο ενα corsair 550w εχω ενα collermaster .... κουτι εχω western digital 500gb σκληρο sata η οθονη ειναι hd ready
ssd@ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 ααααααααααα ναι corsair 550w το κουτι ειναι μουφε, ο σκληρος ειναι 500gb ;p western ! η οθονη δν ξερω τι ειναι την πειρα πριν2 χρονια
trujillo2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 ποιο κουτι εχεις συγκεκριμενα?τροφοδοτικο?
ssd@ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 corsair 550w εχω,κουτι ειναι ενα μουφε gaming...
trujillo2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 οταν λες μουφε?τι μαρκα?εχει ανεμιστηρες τουλαχιστο?
ssd@ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 οταν λες μουφε?τι μαρκα?εχει ανεμιστηρες τουλαχιστο? εχει 3ς ναι! μουε δεν ξερω μαρκα,παλιο...
Millennium Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Υπάρχουν topics (και καινούρια) στα χρήματα που κοιτάς για αυτά που θες.Ρίξε τους μια ματιά.Γράψε και τι έχεις ήδη ακριβώς.
satripani Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 με 350 τα παιρνεις καινουργια και αν διαθετεις αλλα 32 ξενοιαζεις επισης απο θορυβο. cpu - http://www.e-shop.gr/product?id=PER.559645 motherboard - http://www.e-shop.gr/product?id=PER.526959 ram - http://www.e-shop.gr/product?id=PER.552666 - προσφορα με κωδικο 1411 gpu - http://www.skroutz.gr/s/2506777/Gainward-GeForce-GTX650-Ti-1GB.html cooler - http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806759
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα