Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 2710 είναι άψογο αλλά δεν είναι vdsl. 

Το 2820 είναι επίσης τέλειο αλλά ξεφεύγει αρκετά στην τιμή και απευθύνεται άλλωστε σε εταιρικά δίκτυα παρά σε απλό χρήστη.

Τα ZTE που δίνει ο ΟΤΕ παρουσιάζουν κάποια προβλήματα και έχουν και μερικά περίεργα bugs (π.χ μπλοκάρει join σε εταιρικό windows server domain).

• Super Moderators
Δημοσ.

επίσης το 2820 έχει αντικατασταθεί από το 2830 και δεν πρόκειται να πάρει καν ipv6 firmware...

Δημοσ.

Η γραμμή πριν απ´ τα Χριστούγεννα δούλευε απροβλημάτιστα με ένα sagem του ΟΤΕ. Μετά από ένα κεραυνό κάηκε το router και εκεί ξεκίνησαν τα προβλήματα με τη γραμμή. Ύστερα από πολλές δηλώσεις για βλάβη στο αρμόδιο τμήμα μου το έφτιαξαν. Μου έδωσαν και το ΖΤΕ και όταν πια μου έδωσαν το τελικό ΟΚ απ´τον ΟΤΕ το internet έπαιζα ικανοποιητικά.

Τον τελευταίο καιρό όμως ενώ το router δείχνει ότι έχει σήμα , κάποιες στιγμές στην ημέρα ´μπουκώνει', δηλαδή δεν δουλεύει καθόλου για 30-50 sec. Μπαίνοντας στις ρυθμίσεις του router , στο information δείχνει ότι είναι connected.

Και λέω και εγώ , διαβάζοντας αυτά για το ΖΤΕ: μήπως τελικά φταίει το router και θέλει αλλαγή ή είναι τελικά κάτι άλλο;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

παιδια το zte δεν προκειται να παιξει ποτε σωστα.ολοι εχουν θεματα ανεξαρτητος παροχου και firmware.το ρουτερ ειναι για πεταμα.τωρα αν ειναι να μεινει στο adsl για αρκετα χρονια οκ ας παρει το 2710.αν ειναι ομως σε κανα χρονο να θελει να αλλαξει σε vdsl τοτε το να πουλησει/αλλαξει/αφησει στην ακρη το 2710 και να πρεπει να σκασει αλλα τοσα λεφτα για vdsl ρουτερ ειναι ενα θεμα.

για τα zte εχουν ανοιχτει απειρα θεματα για προβληματα.και να του το αλλαξουν παλι το ιδιο θα παρει.βρηκαν την υγεια τους οσοι πηραν αλλον ρουτερ.

επίσης αν έχει πρόβλημα ο ΟΤΕ το αλλάζει τσάμπα αν δεν κάνω λάθος...

ιισχυει.αλλα και με το νεο τα ιδια θεματα θα εχει

Αφου θες draytek παρε το 2710n και θα εισαι ψιλοθεος...... για adsl παντα ετσι? Μπορεις να δεις και απο τη σειρα 28χχ κιολας που ειναι ακομη καλυτερα.Πολυ καλα μοντελα ειναι και τα linksys σειρα Χ,,..... x3500 ας πουμε το γουσταρω πολυ μια φορα που ετυχε να το εγκαταστησω. Σε εξισου πολυ καλα ειναι και τα zywall αλλα θα σε μανουριασουν να τα στησεις.

Τι εννοεις κολλαει το zte? Η γραμμη σου ειναι σιγουρα καλη? Με τον ΟΤΕ το ελεγξες?

zyxel οχι zywall εκτος αν εννοεις να κανει bridge

επίσης το 2820 έχει αντικατασταθεί από το 2830 και δεν πρόκειται να πάρει καν ipv6 firmware...

το μονο κακο της draytek που για μερικα δεν θα δωσει Ipv6.ειναι λιγο μελλοντικο αλλα ειναι βλακεια κινηση

Η γραμμή πριν απ´ τα Χριστούγεννα δούλευε απροβλημάτιστα με ένα sagem του ΟΤΕ. Μετά από ένα κεραυνό κάηκε το router και εκεί ξεκίνησαν τα προβλήματα με τη γραμμή. Ύστερα από πολλές δηλώσεις για βλάβη στο αρμόδιο τμήμα μου το έφτιαξαν. Μου έδωσαν και το ΖΤΕ και όταν πια μου έδωσαν το τελικό ΟΚ απ´τον ΟΤΕ το internet έπαιζα ικανοποιητικά.
Τον τελευταίο καιρό όμως ενώ το router δείχνει ότι έχει σήμα , κάποιες στιγμές στην ημέρα ´μπουκώνει', δηλαδή δεν δουλεύει καθόλου για 30-50 sec. Μπαίνοντας στις ρυθμίσεις του router , στο information δείχνει ότι είναι connected.
Και λέω και εγώ , διαβάζοντας αυτά για το ΖΤΕ: μήπως τελικά φταίει το router και θέλει αλλαγή ή είναι τελικά κάτι άλλο;

Sent from my iPhone using Insomnia

δες ποσα θεματα υπαρχουν για τα zte και θα καταλαβεις.δεν βρισκω ουτε ενα λογο να το κρατησεις.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...