chronixp Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Επιτέλους μάζεψα λεφτά για να το πάρω και θα ξεφύγω απ' αυτό το ΖΤΕ του ΟΤΕ!!! Ψάχνοντας όμως να δω από που θα το πάρω βρήκα τρεις εκδόσεις: 2760 2760n 2760vn Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι διαφορές έχουν, γιατί η πρώτη με την τελευταία έχουν σχεδόν 90 € διαφορά; Προφανώς επειδή έχω ADSL PSTN θέλω το Annex A? Τέλος για να μην ανοίγω καινούργιο νήμα, μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει και κάποιο repeater το οποίο να συνεργάζεται με το συγκεκριμένο router?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 PSTN=Annex A ISDN=Annex B 2760 χωρίς WiFi 2760n με WiFi N 2760Vn με WiFi και θύρα για VoIP...
chronixp Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Σ' ευχαριστώ πολύ. Μήπως ξέρεις και κανένα repeater (κατά προτίμηση φτηνό μιας και θα τα σκάσουμε στο vigor) ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 δεν έχω ασχοληθεί,γι' αυτό δεν πρότεινα κάτι...
rfc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Εγω παντως θα σου ελεγα να μη παρεις το συγκεκριμενο. Εχει θεματα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα, αλλά αν μπορεί να το καθυστερήσει θα ήταν καλύτερο μπας και βγει πρώτα νέο firmware...
rfc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Ε ενταξει αν πεσει σε ρεσταρτς.... την εκανε, δε θαχει ποτε ιντερνετ..... και θα δωσει και ενα καρο φραγκα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 στο adslgr ο χρήστης που είχε αβέρτα restarts σε adsl είχε πρόβλημα η γραμμή που πέρναγε πάνω από καλώδιο ρεύματος, με το που το έφτιαξε σταμάτησαν... σε vdsl είναι ελάχιστα έως κανένα, ειδικά αν έχει το 1.2.0 κι όχι το 1.2.0.1
rfc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δεν ηταν μονο ενας ρε thresh, εγω 2-3 διαβασα. Και για να ξεμπλεξεις ηθελε ιστοριες με firms και τετοια. ΕΙναι να μπλεκει ενας χρηστης σε τετοιες καταστασεις? Ολοι θελουν να το βαζει και να βγαινει νετ. Μη το κοιτας απο τη μια μερια μονο του νομισματος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 οι χρήστες στους οποίους αναφέρεσαι, μένουν στο router του ΟΤΕ, όσοι αλλάζουν είναι επειδή έχουν απαιτήσεις κι όρεξη για ψάξιμο και πειραματισμούς...
rfc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Τεσπα επειδη δε διαφωνουμε και μαλλον το 1.2.0 ψιλοδουλευει, εγω θα περιμενα λιγο ακομη
chronixp Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Και τι προτείνετε ρε παιδιά τότε; Έχω θέμα μ´αυτο το ΖΤΕ. Ενώ δείχνει ότι έχω internet κολλάει συνέχεια! Sent from my iPhone using Insomnia
rfc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Αφου θες draytek παρε το 2710n και θα εισαι ψιλοθεος...... για adsl παντα ετσι? Μπορεις να δεις και απο τη σειρα 28χχ κιολας που ειναι ακομη καλυτερα.Πολυ καλα μοντελα ειναι και τα linksys σειρα Χ,,..... x3500 ας πουμε το γουσταρω πολυ μια φορα που ετυχε να το εγκαταστησω. Σε εξισου πολυ καλα ειναι και τα zywall αλλα θα σε μανουριασουν να τα στησεις. Τι εννοεις κολλαει το zte? Η γραμμη σου ειναι σιγουρα καλη? Με τον ΟΤΕ το ελεγξες?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 επίσης αν έχει πρόβλημα ο ΟΤΕ το αλλάζει τσάμπα αν δεν κάνω λάθος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα