HLIAS223 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Kαλησπερα σας.Ενδιαφερομαι να αγορασω ένα από αυτά τα δυο κινητα και ειλικρινα δεν ξερω ποιο είναι καλυτερο.Αν εχει καποιος τις γνωσεις η εχει δοκιμασει και τα δυο ας μου πει την γνωμη του!
tashauna Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Κατ' αρχάς εξαρτάται από σένα τι μέγεθος οθόνης θέλεις, αφού το s3 έχει μεγαλύτερη (4,8 ίντσες) έναντι του s4 mini (4,3). Τώρα στην εμπειρία χρήσης είναι λίγο καλύτερο το s3 (γρηγορότερο) και αποτελεί value for money επιλογή αφού έπεσε σημαντικά. Είναι ωστόσο παλιό μοντέλο πλέον και δεν είναι γνωστό αν θα πάρει περαιτέρω αναβάθμιση μετά την 4.3. Αν θέλεις χαρούμενα χρωματάκια και να παίξεις με ένα συμμαζεμένο και όμορφο κινητό, τότε παίρνεις το s4 mini.
hoplitegr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Ειναι καθαρα θεμα μεγεθους πιστευω. S3 ψηφίζω εγω παντως.
HLIAS223 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Χαχαχαααχ όχι φιλε μου εμενα με ενδιαφερει το θεμα ταχύτητας στο κινητο!
gtctsiamp Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Αν σε ενδιαφέρει η ταχύτητα τότε να πάρεις το Moto G που είναι και φθηνότερο από τα άλλα δύο.
GiannisWalker Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 δεν θα πάρει την αναβάθμιση το 4.3 , και θα έλεγα κανένα απο τα δύο. το s4 είναι ακριβό για αυτά που δίνει, το s3 είναι παλιό .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα