Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το folding ειναι παντελως αλλο πραγμα. Γιατι να θεωρειται μοδα ομως; Αν αυριο αρρωστησεις αλλα το folding σου βρει τη θεραπεια, θα αλλαξεις γνωμη αρδην προφανως.

Επισης, γιατι να ειναι της μοδας το crypto mining? Σιγα σιγα μετατρεπεται σε παιχνιδι για λιγους καθως πρεπει να επενδυσεις αρκετα χρηματα για να κανεις αποσβεση γρηγορα και να σου αποφερει κερδη. Επισης, οσο περισσοτεροι ασχολουνται με το mining τοσο δυσκολευουν τα πραγματα οσον αφορα τα κερδη, οποτε ο χαρακτηρισμος της μοδας ειναι ατοπος και εδω. Επισης, μη ξεχνας οτι πολλοι το κανουν και για διασκεδαση, οπως παιζει καποιος στοιχημα. Το στοιχημα ειναι της μοδας; Μπα, οπως το δει κανεις.

Δημοσ.

Οσο για τις τραπεζες οπως τις ξερουμε σημερα, για να μπει σε τραπεζα συνεπαγεται πολλα πραγματα. Οπως ο ελεγχος του. Δεν υπαρχει ουτε ενας εκει εξω που να θελει κατι τετοιο. Γιατι νομιζεις οτι εφαγε ακυρο απο τη Κινα; Παραλιγο στη Ρωσια; Γιατι δεν ελεγχεται φιλε μου. Την αξια την οριζουν οι μεγαλοι καρχαριες ομως, που και γι αυτους ομως, οσο πιο κατω η τιμη τους τοσο το χειροτερο γι αυτους.

Αερας κοπανιστος θα ειναι αμα φτασει μια μερα στο 1 ευρω το τεμαχιο. Μεχρι τοτε ο κοσμος που σκαβει alt coins και τα μετατρεπει σε bitcoin θα σκαβει alt coins και θα τα μετατρεπει σε alt coins.

Δημοσ.

Το bitcoin είναι μια τεράστια νομισματική επανάσταση που όχι μόνο ήρθε για να μείνει αλλά και τα επόμενα χρόνια θα αλλάξει τελείως την εικόνα που έχουμε για το χρήμα. 

Θα δώσω μια συμβουλή ότι είναι ακόμα αρκετά νωρίς για κάποιον να συμμετέχει και να αρχίσει να φτιάχνει ένα μικρό απόθεμα σε bitcoin. Είναι και η καλύτερη εποχή τώρα γιατί λόγο των τελευταίων γεγονότων με το mtgox η ισοτιμία του είναι αρκετά χαμηλά και μπορεί κάποιος να μπει με μικρά ποσά και να κάνει αγορές.

Ακόμα και για mining κάποιος μπορεί να φτιάξει ένα μικρό rig και απλά να βγάζει κάποια ποσοστά από bitcoin. Στο μέλλον η παραμικρή του μικρή κίνηση μπορεί να του αποδώσει αρκετά φορές παραπάνω από όσα έδωσε.

Δημοσ.

1-Η γνωμη μου ειναι οτι οποιοδηποτε νομισμα (κρατικο η νερντικο) δεν στηριζεται σε καποιο αλλο πολυτιμο αγαθο (χρυσαφι, ασημι, διαμαντια, πετρελαιο κλπ) δεν ειναι παρα αερας που ανα πασα στιγμη εξαφανιζεται. Κ τα λεφτα οπως τα ξερουμε (που δεν στηριζονται κυριολεκτικα πουθενα) θα μπορουσαν να εξαφανιστουν σημερα κι ολας, αν δεν τα στηριζαν κυβερνησεις/εταιριες/τραπεζες κλπ. Το ΒΤC μου φαινεται φουσκα, λοιπον.

2-Με τις τιμες στο ρευμα στον θεο αμφιβαλω αν ειναι καν καταλληλο για Ελλαδα. Μια Αμερικη (π.χ.) που εχει φτηνο ρευμα συγκριτικα, ειναι κατανοητο για καποιον να προσπαθησει. Τουλαχιστον δεν θα τουρθει ο κουκος αηδονι.

3-Κ καπου αναρωτιεμαι μπας κ καποιες εταιριες που εχουν αμεσα κερδη απο τις πωλησεις τους σε hardware, ειχαν να κανουν κατι με την εισαγωγη του στο κομπιουτεριστικο κοινο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η φιλοσοφια bitcoin θυμιζει την λειτουργια ενος νευρωνικου δικτυου.

Με αυτες τις ASIC μητρικες το Artificial Inteligent που κρυβεται πίσω απο το bitcoin θα γινει πιο εξυπνο.

Το skynet γινεται πραγματικοτητα..........

το τελος πλησιαζει.......

Δημοσ.

Κα λεω εγω...γιατί δεν τα κρατάει για την πάρτι της η Bio για να βγάζει παραδάκι.Δεν ασχολήθηκα ποτέ με mining και ούτε πρόκειται,μου φαίνεται σαν μια τεράστια  φούσκα.

Anyway άποψη μου πάντα.

Για τον ιδιο λογο που καποτε στην Αμερικη πουλαγαν φτιαρια. Γιατι δνε τα κραταγαν να παν να εξορυξουν χρυσο? ΓΙΑΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΤΥΑΡΙΑ.

Περαν τουτο, προφανως και δεν ξερεις αν κρατανε μηχανηματα για την παρτυ τους..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...