Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@check2fire το κανεις μονο για αμεσο κερδος. Τι εννοω:

Υπαρχουν 2 μεθοδοι, η μια ειναι οτι ριχνεις 2-3000 ευρω και θα βγαζεις 600-900 ευρω το μηνα μεχρι να κρασαρει, αν κρασαρει ποτε, το bitcoin και η αλλη ειναι πως οτι βγαζεις το παιζεις χρηματηστηριο σε ανταλλακτηρια και μπορεις να βγαζεις 2-3000€ το μηνα.

Πριν απο μερικες μερες αγορασα blackcoin στα 1790 satoshi με 0.5 bitcoins. Μεσα σε μια νυχτα η τιμη ανεβηκε στα 4800 satoshi σχεδον 2.5 φορες πανω, με αλλα λογια αποκομισα επιπλεον 0.75 bitcoins (330€ περιπου) σε λιγοτερο απο 24 ωρες. Δυστυχως ο χρονος μου να ασχοληθω με το χρηματηστηριο ειναι ελαχιστος, θελει πολυ διαβασμα για πληροφοριες στο ιντερνετ, θελει να εχεις το twitter ανοιχτο ολη μερα και να ακολουθεις συγκεκριμενα ατομα. Καποιος που εχει ελευθερο χρονο και ειναι ριψοκυνδινος μπορει να βγαλει πολλα χρηματα.

• Like 2
Δημοσ.

@check2fire το κανεις μονο για αμεσο κερδος. Τι εννοω:

Υπαρχουν 2 μεθοδοι, η μια ειναι οτι ριχνεις 2-3000 ευρω και θα βγαζεις 600-900 ευρω το μηνα μεχρι να κρασαρει, αν κρασαρει ποτε, το bitcoin και η αλλη ειναι πως οτι βγαζεις το παιζεις χρηματηστηριο σε ανταλλακτηρια και μπορεις να βγαζεις 2-3000€ το μηνα.

Πριν απο μερικες μερες αγορασα blackcoin στα 1790 satoshi με 0.5 bitcoins. Μεσα σε μια νυχτα η τιμη ανεβηκε στα 4800 satoshi σχεδον 2.5 φορες πανω, με αλλα λογια αποκομισα επιπλεον 0.75 bitcoins (330€ περιπου) σε λιγοτερο απο 24 ωρες. Δυστυχως ο χρονος μου να ασχοληθω με το χρηματηστηριο ειναι ελαχιστος, θελει πολυ διαβασμα για πληροφοριες στο ιντερνετ, θελει να εχεις το twitter ανοιχτο ολη μερα και να ακολουθεις συγκεκριμενα ατομα. Καποιος που εχει ελευθερο χρονο και ειναι ριψοκυνδινος μπορει να βγαλει πολλα χρηματα.

η αντιστοιχα να χασει πολλα χρηματα

• Like 6
Δημοσ.

Εχεις δικιο, γι αυτο και χρησιμοποιησα τον ορο χρηματηστηριο. Απο ενα σημειο και επειτα μπορει να θεωρηθει τζογος, ειδικα στα pump and dump που γινονται σε τυχαια νομισματα καθε φορα, οπου το σκαρφαλωμα της τιμης μπορει να φτασει στο 300% και να πεσει στο -200% μεσα σε 5 δευτερολεπτα.

Δημοσ.

η αντιστοιχα να χασει πολλα χρηματα

Ανέκαθεν έτσι δεν ήταν ο τζόγος; Στην μία όψη του νομίσματος επιφανής μπιζνεσμαν και στην άλλη τρισάλθιος τζογαδόρος.

Δημοσ.

Τζογος στο cryptocurrency κατα τη γνωμη μου ειναι οταν προσπαθεις να βγαλεις με απληστια αμεσα οσα πιο πολλα γινεται. Αν ομως διαβαζεις τα γραφηματα, τα candlesticks, κατανοεις πως «δουλευουν» τα buy & sell walls, αναλυεις το coin market cap τοτε μακροπροθεσμα μπορεις να βγαλεις χρηματα.

Π.χ. Ενας τυπος ειχε δηλωσει στις 26 φεβρουαριου οτι αγοραζει litecoin αξιας 50 bitcoin. Τοτε εκανε περιπου 0.026-0.027 bitcoin το καθε ενα. Σημερα το litecoin απο τα 0.0275 περιπου εκτοξευτηκε στα 0.034. Εβγαλε λοιπον σχεδον 12 bitcoin μεσα σε 20 μερες, ητοι 5.200 € απλα προβλεποντας την ανοδο.

Δεν ειμαι, ουτε το παιζω ειδημων! 3 μηνες ασχολουμαι με τα cryptocurrencies.

• Like 1
Δημοσ.

Κα λεω εγω...γιατί δεν τα κρατάει για την πάρτι της η Bio για να βγάζει παραδάκι.Δεν ασχολήθηκα ποτέ με mining και ούτε πρόκειται,μου φαίνεται σαν μια τεράστια  φούσκα.
Anyway άποψη μου πάντα.

• Like 1
Δημοσ.

κανένας από σας έχει βγάλει έστω και ένα ευρώ ή λέτε ό,τι διαβάζετε τριγύρω;

Προσωπικά κάνω mining έχω asic στα 60gh/s και βγάζει καθημερινά κάποια ποσοστά συν ότι έχω και λογαριασμό σε ανταλλακτήριο αλλά δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ με τράμπες απλά αποταμιεύω bitcoin γιατί πιστεύω στην αξία τους και στην ιδέα τους και όχι σαν κάτι ανταλλάξιμο με fiat χρήμα.

Δημοσ.

Πλέον αν πας για bitcoins και οχι για κάποιο άλλο μόνο με Asic μπορείς να κάνεις δουλειά.Αλλά πάντα ποντάρεις σε πιθανή άνοδο της αξίας γιατί έτσι όπως είναι τώρα σε ορισμένα μέρη του κόσμου δε συμφέρει η επένδυση σε hardware + ρεύμα για το κέρδος που σου δίνει.

Δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται με τις Ελληνικές τιμές, ούτε τι θα καίει το συγκεκριμένο board.

Δημοσ.

Κακή μετάφραση... ΔΕΝ ειναι για gaming και δεν ειναι motherboard με την έννοια της μητρικής πλακέτας που βάζουμε καρτούλες επεξεργαστές κτλ...

Ειναι μια πλακέτα με ASIC τσιπάκια πάνω της... και ειναι για Mining ΔΕΝ τρέχει winodws (πως άλλωστε) ούτε μπορείς να κολήσεις πάνω της μια κάρτα γραφικών...

και δεν παίζει παιχνίδια.. στην πηγή αν διαβάσετε απλα σε ενα σημείο εξηγεί πως ήταν τα mining rigs στο παρελθόν (δηλαδή απλά PC που όταν είχες χρόνο τα έβαζες για  mining και όταν ήθελες σταματούσες για να δείς ταινίες, να παίξεις παιχνίδια κτλ)

και εκεί έγινε το λάθος στην μετάφραση... ειναι απλά μια πλακέτα για mining στα 24GH/s τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο. 

Δημοσ.

Υπαρχουν πολλοι ποιο πονηροι απο εσας ... με δωρεαν ρευμα και μηχανακια επι χορηγια και πολλα αλλα κολπα μιλαμε και για Ελλαδα... 

Δημοσ.

Πωω!
Πρώτη φορά διαβάζω για τη διαδικασία mining και έχω σοκαριστεί. Δεν έχω σπουδάσει οικονομικά, αλλά από τις λίγες γνώσεις που έχω διαπιστώνω ότι πρόκειται για αέρα κοπανιστό.
Αυτό βέβαια μόνο του δεν με εκπλήσσει. Με εκπλήσσει σε συνδυασμό με τα σχόλια πιο πάνω από άτομα που βγάζουν χρήματα.
Επειδή η όλη διαδικασία δεν μου βγάζει κάποια λογική, με βάση αυτά που γνωρίζω μέχρι τώρα (ούτε καν ως τζόγο δεν μπορώ να το αντιληφθώ)…
μήπως μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς γίνεται;
Γιατί κάποιος (οργανισμός, εταιρεία, οποιοσδήποτε) να δίνει προϊόντα δεδομένης αξίας σε άτομα που απλά βάζουν τα μηχανάκια τους να λύνουν εξισώσεις?
Ποιο το όφελος γι αυτόν που προσφέρει τα bitcoins έναντι των λύσεων στις εξισώσεις?

(η αλήθεια είναι ότι είχα πολύ δουλειά χθες και ξενύχτισα, αλλά και πάλι… δεν υπάρχει εξήγηση. Κάτι μου διαφεύγει)

Δημοσ.

Έλα έλα για να προχωρούμε στη νεα νερντομοδα...είχαμε το folding τώρα έχουμε το mining.....

Κολοκύθια όσο σημαντικό ήταν το ένα άλλο τόσο είναι και το άλλο...απλά είναι 2014 και οι νερντάδες μας έχουν γίνει ολιγον χοντρούλιδες για να καβαλάνε την Πεντέλη με τους ανιχνευτές μετάλλων ψάχνωντας για "λίρες από την Κατωχή".

Οπότε κατπιάνονται σε ένα διαδικτυακό κυνήγι θησαυρού. Μόνο που έπρεπε να φτιαχτεί ένα νέο νόμισμα έτσι ώστε να κερδίζεις χρήματα αλλά χωρίς να σου τα δίνω εγώ. Οπότε κόβω το αόρατο αυλο κρυπτονόμισμά μου και σου δίνω αβέρτα αέρα κοπανιστό. Κατασκευάζω και μια εικονική ισοτιμία που να βάζει το 1 νομισμά μου στα 300$ και είμαι άρχοντας. Άσχετα που δεν υπάρχει τράπεζα στον πλανήτη που θα μου δώσει 300$ για ένα BTC.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...