Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Στη Γερμανία που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή τα καταστήματα είναι τίγκα στα xbone και ούτε δείγμα PS4. Τί συμβαίνει; Μήπως η Sony το λανσάρησε σε περισσότερες χώρες χώρις όμως να έχει εξασφαλισμένο επαρκές στοκ ενώ η MS προχωρά πιο αργά στα λανσαρίσματα έτσι ώστε να υπάρχει πάντα αρκετό στοκ;

φιλε μου billxl, προφανως οι γερμανοι ΛΙΩΝΟΥΝΕ για playstation.

αλλιως, σε παρακαλω εξηγησε μου εσυ το παρακατω βιντεο:

με launch games το knack και το killzone, σε παρακαλω βρες μου εσυ αλλη εξηγηση.. :D

• Like 1
Δημοσ.

Όσοι κλεγονται να φανταστώ δεν έχουν ιδέα απο παραγγελίες μέσω internet?

Αν το παρεις απεξω θα εχεις προβλημα με το Xbox Live

Δημοσ.

Αν το παρεις απεξω θα εχεις προβλημα με το Xbox Live

μπα, οχι φιλε μου. το πηρα πρωτη μερα που κυκλοφορησε απο αγγλια, και εχω μαλιστα περασει σε αμερικανικο marketplace που ειναι ολα πιο φτηνα (λογο ισοτιμιας).

το μηχανακι ειναι παντελως region free

Δημοσ.

μπα, οχι φιλε μου. το πηρα πρωτη μερα που κυκλοφορησε απο αγγλια, και εχω μαλιστα περασει σε αμερικανικο marketplace που ειναι ολα πιο φτηνα (λογο ισοτιμιας).

το μηχανακι ειναι παντελως region free

Δεν το εχω αλλα εχω διαβασει οτι δεν λειτουργει ο cloud server του Kinect

Δημοσ.

οχι, ολα λειτουργουν. και λογικα οταν θα ερθει και στην Ελλαδα επισημα, μαλλον θα λειτουργει και μερος των δυνατοτητων του για την tv.

πχ με το χτεσινο update, καποιος φιλος ειπε οτι πλεον του αναγνωριζει και τον δεκτη της nova και τον ανοιγοκλεινει κανονικα.

Δημοσ.

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΕΙΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΕ ΠΑΙΖΕΙ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΚΕ ΠΩΣ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΙΣΧΥΕΙ!

Sent from my iPad using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...