queenpat Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα έχω ένα s3, δεν μου χε βγάλει ποτέ πρόβλημα. Το έχω 7-8 μήνες. Τελευταία λοιπόν άρχισε να μου κολλάει στο boot που λέμε. Δηλ. το κινητό αν το κλείσω και το ανοίξω, κολλάει στο σήμα samsung και αναβοσβήνει ενα αχνό μπλε πίσω του. Για να το ανοίξω λοιπόν πρέπει να πατάω σαν τρελή όλα τα κουμπιά, home button , ήχου κτλ. Επίσης μια φορά μ το κανε ενώ μιλούσα viber. Εκλεισε κ εμεινε εκεί κολλημένο. Σκέφτηκα να κάνω reset στο κινητό αλλά δε θελω. Κανείς με παρόμοιο πρόβλημα;; Ή που να ξέρει πως να το φτιάξω;; Επισυνάπτω φωτο απο το ιντερνετ για να κτλβ καλυτερα π κολλά! Επίσης να πω πως δεν τ εχω βαλει sd κάρτα και το χω σχεδόν γεμίσει πρέπει να χει μνήμη πλέον 2gb το πολύ , δεν ξέρω αν παίζει το ρόλο της, επίσης μ χε έρθει η αναβάθμιση 4.3 που δεν εκανα ομως γτ όλοι λένε πως τους βγάζει πρόβλημα εκτός ελαχίστων.
NikosKallithea Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Ρουταρε το πετα τις άριστες εφαρμογές και θα γινει σαν καινούργιο
queenpat Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δεν θέλω να το κάνω root είμαι κ άσχετη έτσι κ αλλιώς μ αυτό! άλλος τρόπος;
kataramenos32 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δεν θέλω να το κάνω root είμαι κ άσχετη έτσι κ αλλιώς μ αυτό! άλλος τρόπος; Ασε τα ροοτ κτλ προς το παρον εφοσον δεν εχεις γνωσεις.Η 4.3 εχει πλεον στρωσει και ειναι μια χαρα για το S3.Δεν εχει καμια σχεση με τις πρωτες εκδοσεις που ειχανε βγει με προβληματα.Για να αποφυγεις για αρχη το reset αν και νομιζω ειναι αναποφευκτο πετα οτι εφαρμογη δεν χρησιμοποιεις απο μεσα και κανε κανα καθαρισμο με καποιο προγραμμα τυπου Clean Master τα οποια βεβαια χωρις ροοτ δεν κανουν και πολλα.Αν δεν στρωσει που για εκει σε κοβω θα πας για factory reset
queenpat Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Εχω σβήσει τις εφαρμογές κ εχω ελάχιστες κ βασικές. Θα αρχίσω να σβήνω αρχεία. θα δοκιμάσω και το clean. Αν πρέπει να κάνω factory reset υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα για να το κάνω; ή το βρίσκω στις ρυθμίσεις;
kataramenos32 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Εχω σβήσει τις εφαρμογές κ εχω ελάχιστες κ βασικές. Θα αρχίσω να σβήνω αρχεία. θα δοκιμάσω και το clean. Αν πρέπει να κάνω factory reset υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα για να το κάνω; ή το βρίσκω στις ρυθμίσεις; Αν αποφασισεις οντως να το κανεις αφου παρεις το backup θα μπεις σε recovery mode(αν δεν ξερεις πως googlαρε το) και θα το κανεις απο εκει
euxoulhs Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 αν ειναι σε εγγυηση γιατι δεν το πας απλα στο service?
kataramenos32 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 αν ειναι σε εγγυηση γιατι δεν το πας απλα στο service? Ποιος ξέρει πόσες μέρες θα φάνε στο σέρβις?
NikosKallithea Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Ποιος ξέρει πόσες μέρες θα φάνε στο σέρβις? 20 εργασιμες
queenpat Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Eίναι στην εγγύηση αλλά αυτό δεν θέλω να ταλαιπωρηθώ με το να το πάω και να μου το κρατάνε πόσες μέρες αν μπορώ να το λύσω μόνη!
euxoulhs Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 και ειναι προτιμοτερο να το χεισ να σου κανει τετοια προβληματα οπως ειπες στην αρχη, απο το να το στειλεις και να τελειωνει η ιστορια; :/ τεσπα,εγω σου προτεινω να το πας γτ απο αυτο το προβλημα μπορει να σου εμφανισει τπτ χειροτερο και οταν το πας στο service να σου βρουν χιλιες 2 μαλακιουλες που θα στις χρεωνουν
kataramenos32 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 και ειναι προτιμοτερο να το χεισ να σου κανει τετοια προβληματα οπως ειπες στην αρχη, απο το να το στειλεις και να τελειωνει η ιστορια; :/ τεσπα,εγω σου προτεινω να το πας γτ απο αυτο το προβλημα μπορει να σου εμφανισει τπτ χειροτερο και οταν το πας στο service να σου βρουν χιλιες 2 μαλακιουλες που θα στις χρεωνουν Βρε ας κανει ενα factory reset απο recovery και 99% θα στρωσει.Δεν εχει να χασει κατι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα