insome Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Πρέπει να γραφεί ένας οδηγός καλής πρακτικής για chat με το amazon.co.uk γιατί εγώ το μόνο που καταφέρνω είναι να μου προτείνουν να ακυρώσω την παραγγελία. 1
Konstantin77 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 χαχαχαχ, ναι η πρακτική είναι η επιμονή.... την 1η δεν το είπαν καν, τη 2η διαμαρτυρήθηκα που δεν τ είπαν την 1η αλλά δε το δέχτηκαν, την 3η το δέχτηκε γιατί ήταν πολύ ευγενική και σωστή υπάλληλος. Δεν το ξέρεις από πριν, απλά καθώς τσουλάει η κουβέντα ελίσσεσαι.Πάντως για να είμαστε ειλικρινείς, καλή τιμή αλλά οκ δεν είναι κάτι τζάμπα. Μου ήρθαν στα 90 παρά κάτι τα 2 και έχουν: http://www.amazon.fr/gp/product/B00DSGLMSM/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=computers
Konstantin77 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 πήρε κανείς άλλος μνμ αποστολής; Να πάρει ανέβηκε η τιμή της λίρας (αν και πάλι είναι πολύ φτηνές) + χωρίς μεταφορικά. Μια φορά που έπρεπε να είχαμε αγοράσει σε ευρώ ώστε να μην αλλάξει η τιμή...
rakeesh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Κι εμενα μου τις στειλαν... Οντώς η τιμη της λιρας ανεβηκε πολυ ρε γμτ...
rakeesh Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Παρέλαβα σήμερα τελικά και δουλεύουν μια χαρά στο Inspiron 15R N5110 με 2nd generation i7 2630QM... Ευχαριστώ τν TS!! 1
okeanos111 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 πήρε κανείς άλλος μνμ αποστολής; Να πάρει ανέβηκε η τιμή της λίρας (αν και πάλι είναι πολύ φτηνές) + χωρίς μεταφορικά. Μια φορά που έπρεπε να είχαμε αγοράσει σε ευρώ ώστε να μην αλλάξει η τιμή... Συγνωμη γα το offtopic. Αληθεια τελικα σε τι νομισμα ειναι καλυτερα να αγοραζουμε;; εγω τελευταια απο Αμαζον προτιμω να αγοραζω σε λιρες ωστε να κανει την μετατροπη η τραπεζα μου κ να μην με χρεωνει το Αμαζον οτι θελει. Εσεις τι λετε;
rakeesh Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Συγνωμη γα το offtopic. Αληθεια τελικα σε τι νομισμα ειναι καλυτερα να αγοραζουμε;; εγω τελευταια απο Αμαζον προτιμω να αγοραζω σε λιρες ωστε να κανει την μετατροπη η τραπεζα μου κ να μην με χρεωνει το Αμαζον οτι θελει. Εσεις τι λετε; Φυσικά σε λίρες 8α παραγγέλνεις, απλά εμείς παραγγείλαμε πριν απο 4 μήνες και η λίρα ανέβηκε από 1.18 σε 1.26
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα