Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 273
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας πω και εγώ μια τρελή θεωρία 

το αεροπλάνο το προσγείωσαν οι Αμερικάνοι σε κάποια από τις βάσεις τους στην εκεί περιοχή και αφού κάνουν τζέρτζελο πολύ μέσω των πουλημένων σε αυτούς Μ.Μ.Ε. θα το ρίξουν μαζί με τους επιβάτες του σε κάποια "πολιτισμένη" πόλη της Δύσης ,πολύ πιθανόν και στις Η.Π.Α. και μετά θα κατηγορήσουν κάποιον από τους εχθρούς τους πχ. Συρία ,Ιράν και θα κηρύξουν  χωρίς καμία απόδειξη τον πόλεμο σε αυτό το κράτος.

Εξάλλου αυτοί το μόνο που τους νοιάζει είναι το χρήμα και όχι οι αθώοι που θα χάσουν την ζωή τους !!! 

• Like 1
Δημοσ.

Ας πω και εγώ μια τρελή θεωρία 

το αεροπλάνο το προσγείωσαν οι Αμερικάνοι σε κάποια από τις βάσεις τους στην εκεί περιοχή και αφού κάνουν τζέρτζελο πολύ μέσω των πουλημένων σε αυτούς Μ.Μ.Ε. θα το ρίξουν μαζί με τους επιβάτες του σε κάποια "πολιτισμένη" πόλη της Δύσης ,πολύ πιθανόν και στις Η.Π.Α. και μετά θα κατηγορήσουν κάποιον από τους εχθρούς τους πχ. Συρία ,Ιράν και θα κηρύξουν  χωρίς καμία απόδειξη τον πόλεμο σε αυτό το κράτος.

Εξάλλου αυτοί το μόνο που τους νοιάζει είναι το χρήμα και όχι οι αθώοι που θα χάσουν την ζωή τους !!! 

Εγινε ενα τρακαρισμα χτες κατω απο το σπιτι μου .Υποψιαζομαι δακτυλο Αμερικανων η' εβραιων.

• Like 3
Δημοσ.

Το να κατευθήνθηκε προς βάση των αμερικάνων (είτε σκόπιμα είτε πχ ανεξέλγκτο), να το καταρρίψαν και να το κρύβουν δεν βγάζει νόημα.

Η ζημιά που θα κινδύνευε να πάθουν σε τέτοια περίπτωση οι ΗΠΑ αν μαθαινόταν με τον οποιοδήποτε τρόπο ότι το απέκκριψαν θα ήταν ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ περισσότερη από τη ζημιά που θα πάθαιναν αν βγαίναν και το λέγαν στη φόρα.

"Ξέρετε, ένα αεροπλάνο είχε ύγει από την πορεία του, έκανε προσπαθεια να κρυφτεί από τα ραντάρ και από τον έλεγχο κυκλοφορίας, δεν απάντησε στις προειδοποιήσεις μας και το ρίξαμε"...

θα υπήρχε μια ομάδα που θα την ξένιζε το όλο αυτό αλλά στη τελική δεν είναι ούτε κάτι καινούργιο, ούτε κάτι που δε προβλέπεται και κατά τη γνώμη μου ούτε κάτι που δε δικαιολογείται.

Το να αποκαλυφθεί προσπάθεια συγκάλυψης (εδώ αποκαλύπτονται τόσα και τόσα) θα ήταν καταστροφικό και δε θα είχε καμία δικαιολογία.

Αντίστοιχα ο κίνδυνος να αποκλαυφθεί το σενάριο που περιγράφεται παραπάνω είναι σημανιτκός και τα αποτελέσματα καταστροφικά για αυτόν που θα το σχεδιάζε. Αν θέλει κάποιος να κάνει προβοκάτσια έχει πολύ ευκολότερους και ασφαλέστερους τρόπους.

• Like 4
Δημοσ.

οχι μωρέ δεν είναι ο Φαρτ ιξ . Οσο για το αεροπλάνο λογικά έχει πέσει στον ωκεανό κ άντε βρές το.. Παρόμοια περίπτωση είχα δεί κάπου αεροπλάνου στον Ατλαντικό που δεν εξέπεμπψε το μαύρο του κουτι και το έψαχναν μήνες (2 νομίζω)

Δημοσ.

Απ' όλη αυτήν την ιστορία, παίρνει ιδέες ο Stephen.

Λέτε να δούμε καμιά συνέχεια του Langoliers, όπου αντί για τους ανθρώπους, να εξαφανίζεται το αεροπλάνο και οι επιβάτες να συνεχίζουν να πετάνε μόνοι τους;

Δημοσ.

Το αρεοπλανο (που έλεγε κι ο Ζαμπετας) έπεσε πανω σε χρονοπυλη και ταξίδεψε στο χρόνο.

Πιλότος ειναι ο Μαβερικ απο το Top Gun και κάποια στιγμή θα επιστρέψει, μετα απο μήνες ή και χρόνια αλλα δεν θα το φθειρει ο χρόνος ούτε αυτο ούτε τους ανθρώπους μέσα.

Αλλα θα φέρει μαζί του κι ενα θανατηφόρο ιό που θα μεταδίδεται μονο με απελευθέρωση αερίων του ανθρώπινου οργανισμού και θα μετατρέπει τους μολυσμένους σε ηλεκτροφόρα χέλια.

Η σωτηρία του κόσμου θα έρθει απο τον Ενα τον Εκλεκτό τον Τζακ Νορρις ο οποίος αφού ψαρέψει όλα τα μολυσμένα απο μεθανιο χέλια θα τα φάει σούσι.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

το αεροπλανο το εφαγαν τα  Langoliers

τι μου θυμισες. οταν το ειχα δει μικρος δε ξαναφαγα corn flakes για μια δυο μερες.

ουτε ρεβυθια ετρωγα βεβαια αλλα για τελειως διαφορετικο λογο :fear:

• Super Moderators
Δημοσ.

Το αρεοπλανο (που έλεγε κι ο Ζαμπετας) έπεσε πανω σε χρονοπυλη και ταξίδεψε στο χρόνο.

Πιλότος ειναι ο Μαβερικ απο το Top Gun και κάποια στιγμή θα επιστρέψει, μετα απο μήνες ή και χρόνια αλλα δεν θα το φθειρει ο χρόνος ούτε αυτο ούτε τους ανθρώπους μέσα.

Αλλα θα φέρει μαζί του κι ενα θανατηφόρο ιό που θα μεταδίδεται μονο με απελευθέρωση αερίων του ανθρώπινου οργανισμού και θα μετατρέπει τους μολυσμένους σε ηλεκτροφόρα χέλια.

Η σωτηρία του κόσμου θα έρθει απο τον Ενα τον Εκλεκτό τον Τζακ Νορρις ο οποίος αφού ψαρέψει όλα τα μολυσμένα απο μεθανιο χέλια θα τα φάει σούσι.

Sent from my iPhone using Insomnia

o Jack Norris είναι η ένωση του Chuck Norris και του Jack Bauer?

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...