Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πλήρης διάψευση διάφορων κορεατών κατασκευαστών που ισχυρίζονταν πως κινητά με 1gb ram δε μπορούν να πάρουν 4.4.2. μία χαρά μπαίνει και πετάει όπως φαίνεται. στην πραγματικότητα το κιτ κατ είναι πανάλαφρο

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όπως έχει χιλιο-ειπωθεί και στο αντίστοιχο thread με την αγορά του από το Amazon.co.uk που όντως συμφέρει ακόμα και με την τιμή από Wind, το κινητό πετάει.

Με το που ανοίγεις καταλαβαίνεις πως κοντράρει άνετα s3/s4 σε ανταπόκριση.

Όποιος σκέφτεται να αγοράσει κινητό κάτω από 300 ευρώ και δεν τον πειράζει το περιορισμένος αποθ. χώρος και το "μικρό" μέγεθος οθόνης, να το προτιμήσει με κλειστά τα μάτια.

ή μπορει να παει ανετα στο s3 με 20 ευρω παραπανω και 16Gb

Δημοσ.

πλήρης διάψευση διάφορων κορεατών κατασκευαστών που ισχυρίζονταν πως κινητά με 1gb ram δε μπορούν να πάρουν 4.4.2. μία χαρά μπαίνει και πετάει όπως φαίνεται. στην πραγματικότητα το κιτ κατ είναι πανάλαφρο

Μα οι Κορεάτες, και οι κάθε Κορεάτες, θέλουν να βάλουν στα κινητά τους και τον bloat launcher τους και εκεί η συσκευή τους τα βρίσκει σκούρα.

Γι' αυτό έχουν 'πετάξει' εδώ και καιρό ένα "κινητά με 1Gb RAM δεν μπορούν να πάρουν KitKat" και ξεμπερδεύουν.

• Like 3
Δημοσ.

εμενα παλι δεν μου λεει και πολλα σαν κινητο, ουτε η εμφανιση του μου αρεσει... 5αρα καμερα... πρεπει να πας στο 16αρι για να εισαι ανετος...

θα προτιμουσα galaxy S3 , S4 mini 

Δημοσ.

Εγγυηση όλοι δινουν στα δυο χρόνια. Πάντως σ αυτη τη τιμή νομίζω τα σπάει. Moto gp όχι αστεία.

Δικιο εχεις, στην Ελλαδα ολοι με 2 χρονια εγγυηση το δινουν.

Στην Ευρωπη ακομα και το amazon.co.uk με 1 χρονο το δινει.

Δημοσ.

εγώ γελάω που είχα διαβάσει ότι θα το έφερνε η Wind σε τιμή έκπληξη!!!! όντως έκπληξη μιας και το περίμενα στα 160 ευρώ το πολύ.. 

Πάντως για τα χαρακτηριστικά του μια χαρά ακόμα και τα 190 ευρώ!

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι για τα λεφτα του. Εγω που το εχω παντως η καμερα ειναι μετρια , μπαταρια καλη .Οταν εχει πολυ ηλιο τα παιζει η οθονη (touch) αν ζεσταθει παντως

Δημοσ.

ή μπορει να παει ανετα στο s3 με 20 ευρω παραπανω και 16Gb

Ο μόνος λόγος είναι η αλλαγή μπαταρίας & microSD και άντε η καλύτερη φωτογραφική. 

Προσωπικά, θα επέλεγα Moto G. Μακρυά από touchwiz

Δημοσ.

πολύ σωστό κινητό. ίσως το μόνο μαζί με το z1 compact που θα με έπειθε για την μετάβαση σε smartphone σε ότι έχει να κάνει με την σχέση τιμής-προσφερόμενων χαρακτηριστικών. Από εκεί και πέρα αυτό το ανέκδοτο με τις τιμές στην Ελλάδα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Στην προκειμένη περίπτωση όποιος ψάξει μπορεί να βρει την 16αρα έκδοση του κινητού αυτού 30 ευρώ φθηνότερα ( μαζί με τα μεταφορικά) από sites του εξωτερικού.

Δημοσ.

Αυτο μ' αρέσει στην Wind: Το δώρον άδωρον. Αποφασίζει να φέρει το MotoG χωρίς πολύ μεγάλο καπέλο, φέρνει μονο την εκδοση 8GB. Και όχι δεν είναι αρκετά. Αν αναλογιστείς πόσα απο αυτά θα είναι πραγματικά διαθέσιμα, το ότι τα thumbnails του Android μπορεί να πιάσουν μέχρι 1GB χώρο (DCIM/.thumbnails/thumbdata3), και τα HD βίντεο που θα τραβήξεις και τη μουσική που θα βάλεις, δεν φτάνουν.

Αν είχες 8GB πραγματικά δικά σου, χωρις το android να τα τρώει για την πλάκα του, ίσως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...