disqualified Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Καλα ας το πάρει κανένας για πρώτο smartphone να δούμε αν θα το βρει απαραδεκτο ή οχι. Δεν εχει σημασια αν λυνεται ευκολα ή δυσκολα. Το τηλέφωνο πρεπει να μπορεις να το λειτουργησεις με αυτα που εχει το κουτι. Απίθανο πραγματικα να το παρει καποιος που μπορει να μην εχει PC αλλα σου λεει αν θες να το φορτισεις πρεπει να εχεις PC παντα μαζι σου. Μια εταιρεια δε μπορει να λειτουργει με την αποψη ότι εχεις ηδη φορτιστη ή PC! Και αν εγω θελω να το παρω και να παω για καφε αμεσως καπου που θα εχω και προσβαση ευκολη σε πριζα και να ασχοληθω εκει μαζι του; Κι αν εγω το παρω και παω αμεσως ταξιδι;;;
firegarden Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Επειδη σε μερικους φαινεται πολυ καλη η τιμη των 189 ευρω, η Vodafone στην Αγγλια εδω και μηνες το δινει ως καρτοκινητο 100 λιρες(120 ευρω περιπου) και με 2-3 λιρες το ξεκλειδωνεις μεσω νετ και το εχεις σε οποιο δικτυο θελεις. https://shop.vodafone.co.uk/shop/mobile-phone/motorola-moto-g-black-payg
nickelodeon Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Καλα ας το πάρει κανένας για πρώτο smartphone να δούμε αν θα το βρει απαραδεκτο ή οχι. Δεν εχει σημασια αν λυνεται ευκολα ή δυσκολα. Το τηλέφωνο πρεπει να μπορεις να το λειτουργησεις με αυτα που εχει το κουτι. Απίθανο πραγματικα να το παρει καποιος που μπορει να μην εχει PC αλλα σου λεει αν θες να το φορτισεις πρεπει να εχεις PC παντα μαζι σου. Μια εταιρεια δε μπορει να λειτουργει με την αποψη ότι εχεις ηδη φορτιστη ή PC! Και αν εγω θελω να το παρω και να παω για καφε αμεσως καπου που θα εχω και προσβαση ευκολη σε πριζα και να ασχοληθω εκει μαζι του; Κι αν εγω το παρω και παω αμεσως ταξιδι;;; Καλά και η DSLR μου δεν δουλεύει χωρίς κάρτα μνήμης αλλά καμιά εταιρία δεν την συμπεριλαμβάνει. Επίσης και οι δύο εκτυπωτές μου δεν δουλεύουν χωρίς καλώδιο usb αλλά πλέων καμία εταιρία δεν δίνει καλώδια usb για τους εκτυπωτές της. Αυτό γίνεται γιατί όλα τα παραπάνω που χρειάζονται ενέργεια και υλικά για να δημιουργηθούν και επιβαρύνουν το βάρος μεταφοράς, έστω και λίγο, καταλήγουν στα σκουπίδια ή στην καλύτερη περίπτωση χρειάζονται περισσότερη ενέργεια για να ανακυκλωθούν. Δεν είναι κακό να μην έχει φορτιστή απλά να το γνωρίζεις από πριν και να έχεις πάρει τα μέτρα σου. Αν δεν έχεις αγοράζεις, αν έχεις βολεύεσαι με τον παλιό.
disqualified Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 και αυτα απαραδεκτα ειναι κατα ενα βαθμο. Τεσπα δεν ειναι τρομερο αλλα θεωρω πως ο φορτιστης ειναι βασικο και κατι που περιμενεις να εχει μεσα γι αυτο και το θεωρω απαραδεκτο γιατι το επιπλεον κοστος και των ακουστικων και του φορτιστη θα μπορουσαν να οδηγησουν και σε διαφορετικη αγορα ακομα
voltmod Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Ξέρουμε αν θα φέρει η Wind και τα καπάκια τα πολύχρωμα; Ναι, η Wind θα φέρει τις επίσημες θήκες, με κόστος που θα ξεκινάει από τα €10, και θα φτάνει τα €20.90. Οι φωτογραφίες είναι από την εκδήλωση της Wind, στην οποία το Insomnia έδωσε το παρόν. 1
humanoid Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Επειδη σε μερικους φαινεται πολυ καλη η τιμη των 189 ευρω, η Vodafone στην Αγγλια εδω και μηνες το δινει ως καρτοκινητο 100 λιρες(120 ευρω περιπου) και με 2-3 λιρες το ξεκλειδωνεις μεσω νετ και το εχεις σε οποιο δικτυο θελεις. https://shop.vodafone.co.uk/shop/mobile-phone/motorola-moto-g-black-payg Και αν σου χαλάσει τι κάνεις; Το πετάς; Για κάποιον που επιλέγει να αποκτήσει ένα τόσο προσιτό κινητό, το after sales service παίζει μεγάλο ρόλο. Σαν κάτι άλλους που έγραψαν ότι το αγοράζεις από Amazon, με τη λεπτομέρεια ότι η εγγύηση από εκεί είναι κομμένη στο μισό (ισχύει για ένα έτος μόνο). Μπα, να μου λείπει...
kallair Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Επειδη σε μερικους φαινεται πολυ καλη η τιμη των 189 ευρω, η Vodafone στην Αγγλια εδω και μηνες το δινει ως καρτοκινητο 100 λιρες(120 ευρω περιπου) και με 2-3 λιρες το ξεκλειδωνεις μεσω νετ και το εχεις σε οποιο δικτυο θελεις. https://shop.vodafone.co.uk/shop/mobile-phone/motorola-moto-g-black-payg Και από εγγύηση τι παίζει μετά; Θα μπορούμε να το πάμε στην ελληνική αντιπροσωπεια ή θα πρέπει να το στείλουμε έξω; έξοδα αποστολής για ελλάδα πόσα θα είναι;;
humanoid Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Και από εγγύηση τι παίζει μετά; Θα μπορούμε να το πάμε στην ελληνική αντιπροσωπεια ή θα πρέπει να το στείλουμε έξω; έξοδα αποστολής για ελλάδα πόσα θα είναι;; Είπαμε. Η εγγύηση δεν καλύπτει αυτά τα προϊόντα. Προσωπικά δε θα έπαιρνα το ρίσκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα