Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλούτσικο κινητό δε λέω, αλλά προτιμώ να πάω στο γερμανό και να πάρω ένα Nokia Lumia 925 τώρα που το έχει μόνο 245€.

αν το βρεις στο γερμανο γράψε μου 

• Like 1
Δημοσ.

Γκάιζ, το Amazon το δίνει τόσα γιατί οι φόροι εκεί στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι πολύ πιο χαμηλοί απ' ότι οι αντίστοιχοι εδώ, συν ότι η εγγύηση είναι μόνο για ένα χρόνο (που τα προβλήματα βγαίνουν συνήθως το δεύτερο χρόνο χρήσης, εκτός αν το κινητό είναι ελαττωματικό). Ηρεμήστε με το κράξιμο, μια χαρά κινητάρα είναι.

Δημοσ.

Super είναι και η τιμή μια χαρά 15 ευρώ πάνω που λέτε από το Amazon αλλά ας υπολογίσουμε και τον ένα χρόνο παραπάνω εγγύηση που δίνει η Wind 

Δημοσ.

<p>Γκάιζ, το Amazon το δίνει τόσα γιατί οι φόροι εκεί στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι πολύ πιο χαμηλοί απ' ότι οι αντίστοιχοι εδώ, συν ότι η εγγύηση είναι μόνο για ένα χρόνο (που τα προβλήματα βγαίνουν συνήθως το δεύτερο χρόνο χρήσης, εκτός αν το κινητό είναι ελαττωματικό). Ηρεμήστε με το κράξιμο, μια χαρά κινητάρα είναι.</p>

Το amazon.uk οταν στέλνει Ελλάδα, βάζει 23% ΦΠΑ γιατι υποτίθεται οτι αποδίδει ΦΠΑ στη χωρα μας.

• Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά ότι ναναι .... μιλάμε για το Amazon το μεγαλύτερο  eshop του κόσμου και περιμένουμε να ματσάρει την τιμή του h Wind της Ελλαδιτσας .. Ενα 20αρικο διαφορά  είναι μια χαρά και με την εγγύηση του. Κίτρινη κάρτα στη wind  που έφερε μόνο το 8αρη...

Κινητο τούμπανο και χώρος με το σταγονόμετρο .. ενα παιχνίδι gameloft να βάλεις και bye bye .....   

Δημοσ.

εμενα παλι δεν μου λεει και πολλα σαν κινητο, ουτε η εμφανιση του μου αρεσει... 5αρα καμερα... πρεπει να πας στο 16αρι για να εισαι ανετος...

θα προτιμουσα galaxy S3 , S4 mini 

To S3 να το καταλάβω, έχει μεγαλύτερη οθόνη και μνήμη, το μίνι όμως γιατί;; ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ και σε επιδόσεις ΚΑΜΙΑ σχέση.

Δημοσ.

Το πήρα χθες στα 223 ευρώ το 16αρι, είναι πολύ γρήγορο κινητό και με πολυ καλή οθόνη. Δεν έχει φάει σκάλωμα και μπορώ να πω ότι ως τώρα δεν μετανιώνω για την αγορά του. Το μόνο θέμα που έχω και δεν ξέρω πως να το λύσω είναι ότι στα μηνύματα  sms δεν αναγνωρίζει στην αποστολή τους το σ, οπότε και το γράφω κεφαλαίο... κατά τα άλλα μια χαρά

Βάλε το go keyboard και καθάρισες.

Δημοσ.

Να ξερουμε τι βαζουμε... Το συγκεκριμενο ειναι κλειδωμενο για εταιρια... Και ειναι και ντιλ οχι στανταρ τιμη... Η τιμη της Wind δεν ειναι κακη.. Αλλα τα 8 Giga ειναι λιγα...Σκεφτητε  το παιχνιδι φιφα 14 ειναι 1,5 γκιγκα! εξ ορισμου στο αποκλειει για αυτο το κινητο... το 16 επρεπε να φερει και αυτο χωρις sd οριακο ειναι...

Δημοσ.

Γκάιζ, το Amazon το δίνει τόσα γιατί οι φόροι εκεί στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι πολύ πιο χαμηλοί απ' ότι οι αντίστοιχοι εδώ, συν ότι η εγγύηση είναι μόνο για ένα χρόνο (που τα προβλήματα βγαίνουν συνήθως το δεύτερο χρόνο χρήσης, εκτός αν το κινητό είναι ελαττωματικό). Ηρεμήστε με το κράξιμο, μια χαρά κινητάρα είναι.

Οι φόροι υπολογίζονται με βάση τη χώρα του πελάτη.

Δημοσ.

Ξερουμε αν το συγκεκριμενο απο wind θα περιεχει φορτιστη και handsfree;

Καλα αυτό που δεν έχει φορτιστή παρά μόνο καλώδιο εντελώς απαράδεκτο

Δημοσ.

Καλα αυτό που δεν έχει φορτιστή παρά μόνο καλώδιο εντελώς απαράδεκτο

Σιγά το απαράδεχτο, εγώ στις μισές φορτίσεις τον χρησιμοποιώ τις άλλες μισές τις κάνω από USB του desktop.

Με φορτιστή φορτίζει γρηγορότερα αλλά σιγά το έγκλημα που δεν έχει, επίσης αν έχεις φορτιστή από προηγούμενο τηλέφωνο γιατί να πληρώσεις 5 ευρώ παραπάνω για να πάρεις και έναν δεύτερο με το λογότυπο της Motorola αφού θα σου είναι άχρηστος.

Εγώ υποστηρίζω την άποψη ότι κανένα τηλέφωνο δεν πρέπει να έχει πλέων φορτιστή και να τον αγοράζεις χωριστά μόνο αν σου χρειάζεται.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...