basilis_k6 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Εχω ακριβως το ιδιο τηλεφωνο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα ας μην γελιομαστε... Με την τιμη που εχει τωρα το S3 δεν αξιζει να το παρει καποιος.
Hal9000 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Επειδή έγινε ερώτηση στη συνέντευξη τύπου για το μοντέλο των 16GB, η απάντηση έχει σχέση με το ψυχολογικό όριο των €200 όπου ο Έλληνας δίνει για αγορά smartphone. Στη Wind εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον αυτό το ποσοστό είναι στο 70% και φαντάζομαι και στους υπόλοιπους παρόχους θα είναι στα ίδια επίπεδα. Έχει παρατηρηθεί μας λένε ακόμα και για διαφορές λίγων ευρώ αθροιστικά, ο καταναλωτής να πηγαίνει στη φθηνότερη συσκευή χωρίς να υπολογίζει το πλεονέκτημα του καλύτερου τεχνικού χαρακτηριστικού. 3
Grey Warden Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Το καλό είναι οτι θα αναγκαστούν τα skroutzoμαγαζα να ρίξουν την τιμή τους. Είχε πάει στα 175 περίπου και το είχανε ανεβάσει στα 190. Λογικά θα το ρίξουν τώρα.
runner69 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Ξερουμε αν το συγκεκριμενο απο wind θα περιεχει φορτιστη και handsfree;
Hal9000 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Ξερουμε αν το συγκεκριμενο απο wind θα περιεχει φορτιστη και handsfree; Όχι δεν έχει. Ισχύει η γνωστή προσφορά 15GB + 50GB στο Google Drive για 2 χρόνια 1
pseira Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δεν σου άρεσε? πες μου ένα κινητό σε αυτήν την τιμή με τέτοια specs. Ολα τζάμπα τα θέλετε..... Sent from my iPad using Insomnia Το Moto G από AMAZON με 167. ϊδια specs, πιο φτηνό!
JohnyFire Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 παντα μα παντα πρεπει να περνουμε το ελαχιστο εμεις τι ειμαστε ,,,,,, που πρεπει να αναγκαζομαστε να εχουμε 8 η 16gb αναλογα την συσκευη και οι αλλοι να καλοχεροντε τα 32...ελεος!
purespyros Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Το πήρα χθες στα 223 ευρώ το 16αρι, είναι πολύ γρήγορο κινητό και με πολυ καλή οθόνη. Δεν έχει φάει σκάλωμα και μπορώ να πω ότι ως τώρα δεν μετανιώνω για την αγορά του. Το μόνο θέμα που έχω και δεν ξέρω πως να το λύσω είναι ότι στα μηνύματα sms δεν αναγνωρίζει στην αποστολή τους το σ, οπότε και το γράφω κεφαλαίο... κατά τα άλλα μια χαρά
aliakas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 εγώ το παράγγειλα από amazon.co.uk το μεσημέρι 171 ευρώ λέει η απόδειξη ξέρει κανείς τι φορτιστή να πάρω ?
Black Demis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Αυτο μ' αρέσει στην Wind: Το δώρον άδωρον. Αποφασίζει να φέρει το MotoG χωρίς πολύ μεγάλο καπέλο, φέρνει μονο την εκδοση 8GB. Και όχι δεν είναι αρκετά. Αν αναλογιστείς πόσα απο αυτά θα είναι πραγματικά διαθέσιμα, το ότι τα thumbnails του Android μπορεί να πιάσουν μέχρι 1GB χώρο (DCIM/.thumbnails/thumbdata3), και τα HD βίντεο που θα τραβήξεις και τη μουσική που θα βάλεις, δεν φτάνουν. Αν είχες 8GB πραγματικά δικά σου, χωρις το android να τα τρώει για την πλάκα του, ίσως. οταν το ανοιγεις εχεις ελυθερα 5,2 gb μετα αφου κανουν update τα gapps κλπ σου μενει καθαρα καθαρα κανα 4,5 4,6 που προφανώς ειναι ενα αστείο....... ειδικά όταν ένα hd video 10 λεπτόν πιάνει 2 gb......
Rizas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 οταν το ανοιγεις εχεις ελυθερα 5,2 gb μετα αφου κανουν update τα gapps κλπ σου μενει καθαρα καθαρα κανα 4,5 4,6 που προφανώς ειναι ενα αστείο....... ειδικά όταν ένα hd video 10 λεπτόν πιάνει 2 gb...... Είναι αναλόγως τι χρειάζεται ο καθένας....όσο άστειο είναι για σένα ένα κινητό με 5 γίγα αποθηκευτικό χώρο άλλο τόσο αστείο είναι για μένα να αναρωτιέμαι για πιό λόγο να έχεις ένα βίντεο 10 λεπτών των 2 γίγα μέσα στο κινητό σου !
basilis_k6 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Είναι αναλόγως τι χρειάζεται ο καθένας....όσο άστειο είναι για σένα ένα κινητό με 5 γίγα αποθηκευτικό χώρο άλλο τόσο αστείο είναι για μένα να αναρωτιέμαι για πιό λόγο να έχεις ένα βίντεο 10 λεπτών των 2 γίγα μέσα στο κινητό σου !ακριβως. Εμενα μου φτανουν μια χαρα...
dream21 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 εγώ το παράγγειλα από amazon.co.uk το μεσημέρι 171 ευρώ λέει η απόδειξη ξέρει κανείς τι φορτιστή να πάρω ? Φόρτιση μέσω usb προς το παρόν και αργότερα περνεις ενα φορτιστής με εξοδο 5V 500mA με 1.5A
iguana Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 το κινητό το έχω 2 βδομάδες και το συνιστώ ανεπιφυλακτα! Πετάει με την kit kat πραγματικά ! Μπαταρία που κάνει ρόμπα κινητά τριπλάσιου κόστους..Ο χώρος αποθηκευσης ειναι αναλογα την χρήση που κάνει ο καθένας.Για εναν μεσο χρήστη ειναι υπεραρκετα. Αν τωρα θελεις να το εχεις σαν mp3 player και σαν φωτογραφικη ε προφανως δεν σου φτανουν..(αν και εγω το εχω γεμισει με 2gb mp3 και spotify off line , καμια 30αρια εφαρμογες και πάλι εχει 2 gb ελέυθερα..Οσο για την συγκριση με το s3 είναι σε αρκετους τομεις καλυτερο και ειδικα το 8αρι που εχει και μεγαλη διαφορα στην τιμη (165 απο αμαζον)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα