Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι Motorola και Wind παρουσίασαν σε ειδική εκδήλωση το Moto G, το οποίο θα κυκλοφορήσει άμεσα από το δίκτυο καταστημάτων του δημοφιλούς πάροχου με τιμή €189.Το Motorola Moto G διαθέτει οθόνη 4.5 ιντσών ανάλυσης 1280 x 720 pixels (329ppi) και βασίζεται στο τετραπύρηνο SoC της Qualcomm, Snapdragon 400, με τέσσερις πυρήνες Cortex-A7 χρονισμένους στο 1.2GHz και GPU τύπου Adreno 305. Το System on Chip συνοδεύεται από 1GB RAM. Η έκδοση που θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας έχει αποθηκευτικό χώρο -μη επεκτάσιμο- μεγέθους 8GB.

Το Moto G διαθέτει επίσης WiFi 802.11a/b/g/n, WiFi hotspot, GPS, Bluetooth 4.0, microUSB2.0 υποδοχή και FM radio ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι 2070mAh. Η κύρια κάμερα έχει αισθητήρα 5.0 Megapixels και συνοδεύεται από LED flash. Προσφέρει δυνατότητα λήψης video 720p.

Στη πρόσοψη διαθέτει κάμερα 1.3 Megapixel για βιντεοκλήσεις. Οι διαστάσεις του είναι 129.9 x 65.9 x 6.0-11.6 χιλιοστά και το βάρος του 143 γραμμάρια. Το Motorola Moto G βασίζεται στο Android 4.4.2 KitKat και προσφέρει, ως επί το πλείστον την "pure" εμπειρία Android.

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εκπληκτικη τιμη, να παρουμε 2-3

Δεν σου άρεσε? πες μου ένα κινητό σε αυτήν την τιμή με τέτοια specs. Ολα τζάμπα τα θέλετε.....

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 3
Δημοσ.

Το σχόλιο πήγαινε προφανώς στο καπέλο της Wind το οποίο δεν το λες ασήμαντο αν σκεφτεί κανείς ότι με 10 ευρώ παραπάνω παίρνεις το 16αρι

• Like 7
Δημοσ.

Το σχόλιο πήγαινε προφανώς στο καπέλο της Wind το οποίο δεν το λες ασήμαντο αν σκεφτεί κανείς ότι με 10 ευρώ παραπάνω παίρνεις το 16αρι

ακριβως

• Like 1
Δημοσ.

Όπως έχει χιλιο-ειπωθεί και στο αντίστοιχο thread με την αγορά του από το Amazon.co.uk που όντως συμφέρει ακόμα και με την τιμή από Wind, το κινητό πετάει.

Με το που ανοίγεις καταλαβαίνεις πως κοντράρει άνετα s3/s4 σε ανταπόκριση.

Όποιος σκέφτεται να αγοράσει κινητό κάτω από 300 ευρώ και δεν τον πειράζει το περιορισμένος αποθ. χώρος και το "μικρό" μέγεθος οθόνης, να το προτιμήσει με κλειστά τα μάτια.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σου άρεσε? πες μου ένα κινητό σε αυτήν την τιμή με τέτοια specs. Ολα τζάμπα τα θέλετε.....

Sent from my iPad using Insomnia

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00ECBREK2/ref=ox_sc_sfl_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

Οκ... You win ! Δεν το ήξερα οτι έξω το είχαν τόσο φτηνό! Sent from my iPad using Insomnia
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ καλη τιμη!

Και λογικα με 2 χρονια εγγυηση, οπως ολα τα κινητα που δινει η wind.

Σε αντιθεση με την υπολοιπη Ευρωπη(ακομα και απο amazon) που το δινουν με 1 χρονο εγγυηση.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 2
Δημοσ.

χαχαχαχαχαχχαχ

εκπληκτικη τιμη, να παρουμε 2-3

Η τιμη ειναι οντως "εκπληκτικη" αν σκεφτεις οτι τοσο εχει το πιο φθηνο στο σκρουτζ. Και μην ξεχνας οτι η wind το εχει με επισημη εισαγωγη οποτε δεν ασχολεισαι με εγγυησεις κλπ. Δηλαδη ποσο πιο κατω το ηθελες?

ps. Για το κινητο τα εχουμε ηδη πει, οποτε μας μενει ο σχολιασμος για την τιμη και το....παλι το "μικρο" ρε wind?? 

Δημοσ.

Στα 160κατι βγαινει απο το αμαζον, λιγο η ισοτιμία, λιγο τα μεταφορικά ανεβαίνει η τιμη του. 25 ευρώ καπέλο απο εταιρία κινητής που βαζει 100+ ευρώ καπελο σε αλλα κινητα θεωρώ ότι ειναι μια πολύ καλή τιμή για την πολιτικη που ακολουθει, στην ουσία χτυπάει τις τιμές των σκρουτζομάγαζων, http://www.skroutz.gr/s/4291402/Motorola-Moto-G-8GB.html πράγμα που δεν γινεται συχνά. 

• Like 2
Δημοσ.

Το εχω παρει για την γυναικα μου απο την Πρωτοχρονια.(Expansys). το κινητο παει σφαιρα .Η μπαταρια κραταει 2 μερες μπορει και 3 με απλη χρηση( η γυναικα μου παιζει παιχνιδια κυριως και λιγο σερφαρισμα. Το λιωνει ομως στα τηλεφωνα.) Πηρε αναβαθμιση σε κιτ κατ μεσα στον Ιανουαριο. Κανενα προβλημα μεχρι στιγμης. Απλα δεν ειχε μεσα φορτιστη και ακουστικα αλλα μικρο το κακο.

Σκεφτομαι σοβαρα να παρω και εγω το 16αρι ως αντικαταστατη του LG Optimus 2x που εχω.

Δημοσ.

Εγγυηση όλοι δινουν στα δυο χρόνια. Πάντως σ αυτη τη τιμή νομίζω τα σπάει. Moto gp όχι αστεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...