Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφέρουν κάτι παραπάνω απο τα free tutorials που υπάρχουν στο internet?Έχει παρακολουθήσει κανένας κάποιο απο τα μαθήματα να πας πει αν αξίζουν?

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχεις Link της Συγκεκριμένης Προσφοράς γιατί κάνω κλικ και με πάει στην Κενρική Σελίδα ...

Σορρυ ισως δεν το κατάλαβα καλά.

( Δεν έχω κάνει εγγραφή ακόμη μήπως για αυτό με πάει στην κεντρική ? )

Οκ οκ Αστο το πιασα...

πολύ ενδιαφέρον Site. Δεν το είχα ξανα ακούσει.

Ευχαριστούμε για την Ενημέρωση.

Δημοσ.

Το τσίμπησα και εγώ το πακετάκι!

Από λίγο που το είδα έχει βίντεο που σου μιλάει και βλέπεις ταυτόχρονα την οθόνη του να κάνει τα διάφορα! Τουλάχιστον το course που είδα εγώ!

Δημοσ.

Αρκετα ενδιαφερον! Θα το αγορασω και εγω, για 12 ευρω πιστευω θα αξιζει γιατι θα τα εχεις ολα μαζεμενα. Αν και μπορεις να βρεις και απειρα free στο internet απλα πρεπει να καθεσαι να ψαχνεις..Οποτε καλη προσφορα :)

Να ρωτησω, τα μαθηματα σε τι μορφη ειναι? Εχει και σε pdf και σε βιντεο?

Δημοσ.

Περιμενα να πληρωθω για να τα τσιμπησω και γω ! Τελεια,τωρα το μονο που μενει ειναι να βρω και χρονο να ασχοληθω χαχα
Ενα θενξ στον TS :)

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να κατεβάσουμε τα βίντεο στον υπολογιστή μας ώστε να μην χρειάζεται να έχεις νετ για να ασχοληθείς με τα μαθήματα!

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να κατεβάσουμε τα βίντεο στον υπολογιστή μας ώστε να μην χρειάζεται να έχεις νετ για να ασχοληθείς με τα μαθήματα!

Αν έχεις Firefox με το DownloadHelper μπορείς να τα κατεβάσεις.

Δημοσ.

Να ρωτησω, τα μαθηματα σε τι μορφη ειναι? Εχει και σε pdf και σε βιντεο?

Τα περισσότερα είναι σε βίντεο. Υπάρχουν και κάποια Pdf αλλά και κάποια αρχεία σε μορφή .zip όπως για παράδειγμα ορισμένα Project Files.

Δημοσ.

Απίστευτος, η μόνη βλακεία είναι ότι πρέπει να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα για να βάλω λεφτά στην κάρτα.. (ισχύει η προσφορά μέχρι τότε έτσι; )

Ευχαριστώ και από εμένα.

Δημοσ.

Απίστευτος, η μόνη βλακεία είναι ότι πρέπει να περιμένω μέχρι τη Δευτέρα για να βάλω λεφτά στην κάρτα.. (ισχύει η προσφορά μέχρι τότε έτσι; )

Ευχαριστώ και από εμένα.

Ναι την Δευτέρα (31/3) στις 23:59 λήγει η προσφορά και δύσκολα να πάρει ξανά παράταση! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...