Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πηρα και γω ενα, οταν βρω χρονο θα ξεκινησω κανενα.

Ποιο μάθημα από αυτά που έχει θεωρείτε καλύτερο για έναν αρχάριο για να μάθει να σχεδιάζει site;

εχει ενα να μαθεις βασικη HTML και CSS

Δημοσ.

Έβαλα σήμερα λεφτουδακια στην καρτουλα μου λετε να τα δωσω τα 11 ευρω ή πεταμένα θα πάνε; Εσείς που το πήρατε αξίζει; Δε ψήνομαι άμεσα να τα δω, αλλά αφού η πρόσβαση σε αυτά ειναι lifetime σκέφτομαι γιατί να μην υπάρχουν; 

Δημοσ.

πολυ καλη προσφορα παιδια! ευχαριστουμε τον ts. πραγματικα καθημερινα δινουμε δινουμε λεφτα για χαζομαρες ομως να δωσεις 11 ευρω για να μαθεις τοσα πολλα πιστευω δεν πρεπει να τιθεται καν το ερωτημα αν αξιζουν η οχι.

Δημοσ.

Εμ αυτό σκέφτομαι κι εγώ, αλλά το ζήτημα είναι να σε μαθαίνουν κάτι :P Γιατί αν είναι διακοσμητικά τότε τα 11 ευρώ καλύτερα να τα φάω σουβλάκια. Όσο να 'ναι μου κανει εντύπωση που κοστίζουν 800€ και τα βάλανε τόσο φθηνά. Είμαι λίγο καχύποπτος τι να κανω. 

Δημοσ.

Έβαλα σήμερα λεφτουδακια στην καρτουλα μου λετε να τα δωσω τα 11 ευρω ή πεταμένα θα πάνε; Εσείς που το πήρατε αξίζει; Δε ψήνομαι άμεσα να τα δω, αλλά αφού η πρόσβαση σε αυτά ειναι lifetime σκέφτομαι γιατί να μην υπάρχουν; 

και εγω για αυτο τον λογο τα πηρα.τωρα δεν προλαβαινω αλλα μολις βρω χρονο εκει θα ειναι να με περιμενουν

Δημοσ.

Εμ αυτό σκέφτομαι κι εγώ, αλλά το ζήτημα είναι να σε μαθαίνουν κάτι :P Γιατί αν είναι διακοσμητικά τότε τα 11 ευρώ καλύτερα να τα φάω σουβλάκια. Όσο να 'ναι μου κανει εντύπωση που κοστίζουν 800€ και τα βάλανε τόσο φθηνά. Είμαι λίγο καχύποπτος τι να κανω. 

Και εγώ αυτό σκέφτομαι και δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω!Το ότι μετά έχεις πρόσβαση lifetime είναι το καλό!

Δημοσ.

Έλα τέλος το δίλημμα τα πήρα και ησύχασα :P  Τσάμπα πράμα, ευχαριστώ!  :-D

Και εγώ μάλλον θα το τσιμπήσω αύριο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...