Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλημερα..ξερω πως μπορει το θεμα μ να μην ταιριαζει εδω αλλα δεν ηξερα που αλλου να το γραψω...ηθελα να ρωτησω το εξης...στην εταιρεια που εργαζομαι χειριζομαι ενα μηχανημα παλετοφορου της toyota.ειναι ηλεκτροκινητο και λεγεται BT.ειναι της σειρας L.βασικα εχω βρει τον τροπο με τον οποιο μπαινω στο μενου.εχει στο τιμονι απο το πισω μερος το πληκτρολογιο και βαζεις τον κωδικο μηχανηματος για να λειτουργησει...αν κρατησει ομως πατημενη την κορνα και βαλεις τον κωδικο τοτε μπαινει στο μενου...απο εκει ξερω πως μπορεις να το ρυθμισεις να πηγαινει πιο γρηγορα...αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ξερω σε ποια εντολη πρεπει να παω...σορρυ που το εγραψα εδω ελπιζω καποιος να το μεταφερει το θεμα στο σωστο σημειο του φορουμ...αν μπορει καποιος να με βοηθησει με ποιο τροπο μπορω να το κανω κανω λιγο πιο γρηγορο θα το εκτιμουσα...σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Δεν θα μου έκανε εντύπωση να δω απαντήσεις του τύπου «Τρέξε sudo rm -rf /»

Φίλε noobogadgetakias, έτοιμη απαντηση δεν εχω, αλλά αφου εισαι σίγουρος οτι γίνεται να του αυξήσεις την ταχύτητα, ρίξε μια ματιά στο manual ή στην αναγκη επικοινώνησε με την toyota. Δε νομίζω να αρνηθούν να σε βοηθήσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...