papresa Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Καλημέρα, ενώ έχω εγκατεστημένο office στον υπολογιστή και χρησιμοποιώ κανονικά το word και το excel, όταν κατεβάζω από το ίντερνετ κάποιο αρχείο ή μου στείλουν με ηλ. ταχυδρομείο κάποιο, δεν μπορώ να το ανοίξω. Γιατί συμβαίνει αυτό; Πρέπει να έχω το office 2010, (αυτά έχουν συνήθως τα Windows 8;) αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Πατώντας εγώ για να ανοίξει το αρχείο μου βγάζει ένα παράθυρο αν έχω αγορασμένο κάποιο office ή αν θέλω να αγοράσω και κάτι τέτοια. Παρακαλώ τα φώτα σας.
rfc Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Θα το κανεις μια φορα μονο και μετα δε θα εχεις προβλημα. Θα το ανοιξεις με δεξι κλικ> word που εχεις εγκατεστημενο εσυ και excell μετα. Με την προυποθεση οτι εχεις εγκαταστησει καποιο εσυ και οχι με αυτο των windows που ειναι trial.
papresa Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2014 Θα το κανεις μια φορα μονο και μετα δε θα εχεις προβλημα. Θα το ανοιξεις με δεξι κλικ> word που εχεις εγκατεστημενο εσυ και excell μετα. Με την προυποθεση οτι εχεις εγκαταστησει καποιο εσυ και οχι με αυτο των windows που ειναι trial. Δεν κατάλαβα, που θα κάνω δεξί κλικ;
rfc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2014 Σε καποιο αρχειο word και excell που εχεις...... δεξι κλικ> ανοιγμα με..... και θα διαλεξεις το office που εχεις εγκαταστησει.
konstantin1 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2014 Μετά το Office 2003 (δηλ. 2007, 2010, 2013) εκτός από τα excel αρχεία με κατάληξη .xls υπάρχει και η κατάληξη .xlsx Αυτά δεν μπορεί να τα ανοίξει το Excel 2003 εκτός και αν έχεις ειδικό πρόγραμμα file converter... Αντίστοιχα και με το word, που εκτός της κατάαληξης .doc βγήκε και η docx. Μήπως έχεις Office 2003 και είναι αυτό το πρόβλημα? Τα windows δεν έχουν Office ενσωματωμένα.. Αγοράζονται και εγκαθίστανται έξτρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα