Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αγορασα πριν λιγο καιρο αυτο το λαπτοπ γιατι με αρεσε πολυ το ντισαιν και φυσικα το  sq  και η οθονη..Απλα δυστηχως το σονυ εχει προβλημα με το wifi.. το καλο ειναι οτι δεν πεφτει η συνδεση συχνα αλλα πεφτει οταν το ρουτερ το εχω διπλα στο δωματιο μου.Πηγα να κανω ενα φιξ που βρηκα στο youtube  αλλα παλι δεν βοηθησε.

επειδη δεν θελω να το πουλησω μιας και παντα με αρεσαν τα σονυ βαιο προσωπικη αποψη,,εχω ακουσει πως καπιοι εχουν αλλαξει την wifi card  στο λαπτοπ και εστρωσε το θεμα με το  .wifi.

Και θελω να ρωτησω πια  ειναι συμβατη με το λαπτοπ αυτο;και που μπορω να τη παραγγειλω;;σε ελληνικο καταστημα για αρχη

Δημοσ.

Καλα τοσο αδύναμο ειναι το wifi να πέφτει στο δίπλα δωμάτιο ?

Δηλαδη οταν πας το router δίπλα ποσα κουτάκια σου δείχνει στο σήμα ?

Δημοσ.

αγορασα πριν λιγο καιρο αυτο το λαπτοπ γιατι με αρεσε πολυ το ντισαιν και φυσικα το  sq  και η οθονη..Απλα δυστηχως το σονυ εχει προβλημα με το wifi.. το καλο ειναι οτι δεν πεφτει η συνδεση συχνα αλλα πεφτει οταν το ρουτερ το εχω διπλα στο δωματιο μου.Πηγα να κανω ενα φιξ που βρηκα στο youtube  αλλα παλι δεν βοηθησε.
επειδη δεν θελω να το πουλησω μιας και παντα με αρεσαν τα σονυ βαιο προσωπικη αποψη,,εχω ακουσει πως καπιοι εχουν αλλαξει την wifi card  στο λαπτοπ και εστρωσε το θεμα με το  .wifi.
Και θελω να ρωτησω πια  ειναι συμβατη με το λαπτοπ αυτο;και που μπορω να τη παραγγειλω;;σε ελληνικο καταστημα για αρχη

Δεν μπορεις να κανεις κατι..Τα vaio fit  ειχαν ολα θεμα το wifi...Η σονυ λεει οτι εβγαλε ενα update και διορθωθηκε ΚΑΠΩΣ το πρόβλημα..Το έκανες ? Πάντος να ξέρεις ο,τι η ιδια η σονυ μοιραζε εξωτερικες κεραιες wifi δωρεαν για να γινει δουλεια..Εαν θες βρες τηλεφωνα να παραπονεθεις και ισως σου δωσουν και σενα...Αν και δεν ειναι ακριβες..20 ευρώ΄΄

Δημοσ.

Δεν μπορεις να κανεις κατι..Τα vaio fit  ειχαν ολα θεμα το wifi...Η σονυ λεει οτι εβγαλε ενα update και διορθωθηκε ΚΑΠΩΣ το πρόβλημα..Το έκανες ? Πάντος να ξέρεις ο,τι η ιδια η σονυ μοιραζε εξωτερικες κεραιες wifi δωρεαν για να γινει δουλεια..Εαν θες βρες τηλεφωνα να παραπονεθεις και ισως σου δωσουν και σενα...Αν και δεν ειναι ακριβες..20 ευρώ΄΄

τις wifi cards  που βρισκω σε σκρουτζ δηλ δεν θα ναι συμβατες με το λαπτοπ;;και τις εξ κεραιες μπορω να τις βρω σε μαγαζι με υπ;ευχαριστω

Δημοσ.

Μπορεις να πάρεις κατι τετοιο που αρκετά δυνατό και με 2 κεραίες http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=65841&pcode=SHOW_PROD65841 , παντως περιέργεια μου κανει να εχει τοσο μεγάλο πρόβλημα το wifi και να μην μπορει να πιάσει στον διπλα τοίχο

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεις να πάρεις κατι τετοιο που αρκετά δυνατό και με 2 κεραίες http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=65841&pcode=SHOW_PROD65841 , παντως περιέργεια μου κανει να εχει τοσο μεγάλο πρόβλημα το wifi και να μην μπορει να πιάσει στον διπλα τοίχο

οχι στον ιδιο τοιχο στον ιδιο δωματιο και εχουν προβλημα...διαβαζα και σε αλλα φορουμ για τα φιτ..ολοι με wifi usb sticks την βγαζουν ακόμα ! η σονυ φαινεται προετοιμαζε απο καιρο να σταματησει τα vaio..οι αμελειες τους ειναι ουκ ολιγες στο θεμα φορητων.

Δημοσ.

οκ δηλ αν παρω αυτο που προτεινε ο σπανκ το wifi με τις 2 κεραιες lol  δε θα χω προβλημα;η καλυτερα μονο με   usb wifi stick    .αν ειπαρχει κανα αλλο φιξ για το θεμα?.αν ηταν αλλο λαπτοπ θα το χα δωσει αλλα οπως ειπα με αρεσει το συγκ για αυτο και ασχολουμαι

Δημοσ.

Φυσιολογικα δεν θα εχεις πρόβλημα , ουτε με ενα κανονικο wifi θα ειχες πρόβλημα και στο δίπλα δωμάτιο αλλα οπως λενε τα παιδιά υπάρχει θέμα με το wifi των vaio οποτε ....

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ειχα την βλακεια να παρω αυτο το λαπτοπ κι εγω...

Αυτοι που το εχουν παρει ηδη ας παρουν τηλεφωνο στο σονυ για να παρουν  δωρεαν  το στικακι τους.

Οι υπολοιποι, μακρια και αγαπημενα απο τη σειρα fit

• Like 1
Δημοσ.

Ειχα την βλακεια να παρω αυτο το λαπτοπ κι εγω...

Αυτοι που το εχουν παρει ηδη ας παρουν τηλεφωνο στο σονυ για να παρουν  δωρεαν  το στικακι τους.

Οι υπολοιποι, μακρια και αγαπημενα απο τη σειρα fit

Εχεις δικαιο.Ισχυει και δωρεαν διανομη κεραιας wifi απο τη σονυ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...