Προς το περιεχόμενο

Gauntlet [2014]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Warner Bros. Interactive and developer Arrowhead Game Studios are reviving Gauntlet on PC/Steam as part of an ongoing WB Games Vault initiative.

The game retains its classic dungeon crawling, beat-'em-up structure, including the co-op gameplay of the warrior, wizard, valkyrie, and elf as well as the top-down camera view.

Warner Bros. says Gauntlet is the first in the company's WB Games Vault program, bringing back older properties with newer, up-and-coming developers at the helm.

Gauntlet hits the PC via Steam (including SteamOS and Steam Machine support) some time this summer.

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2014/03/17/gauntlet-returns-this-summer.aspx

• Like 2
Δημοσ.

Όποιος είχε ασχοληθεί με παλιά παιχνίδια της Raven τύπου Take no Prisoners ή Mageslayer (τεράστια έπη και τα δύο) θα βρεθεί σε πολύ γνώριμο περιβάλλον.

Για να δούμε τι θα πει και αυτό, τσίγκλησε το ενδιαφέρον μου και έχω καιρό να παίξω top down καφρίλα (και να το αποκαλείς Diablo clone, με δεδομένη τη χρονική σειρά, ακούγεται λίγο κάπως :P)

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ηθελα να ρωτησω αν γινεται να παιξουν 2-4 ατομα το παιχνιδι αυτο αλλα σε ενα υπολογιστη με διαφορετικα gamepad
και αν ναι γινεται τι πρεπει να κανω?

Δημοσ.

Νομιζω οτι δεν γινετε απο το ιδιο pc να παιξεις multiplayer αλλα δεν ειμαι και σιγουρος αδερφε.Τσεκαρε στα settings.

Δημοσ.

ηθελα να ρωτησω αν γινεται να παιξουν 2-4 ατομα το παιχνιδι αυτο αλλα σε ενα υπολογιστη με διαφορετικα gamepad

και αν ναι γινεται τι πρεπει να κανω?

Αν έχεις ενωμένα ένα ή περισσότερα gamepad (συμβατά με xInput), θα πρέπει να σου βγάζει το πιο κάτω μήνυμα στην κάτω δεξιά μεριά του lobby screen (μόλις επιλέξεις δυσκολία):

ggTgGwi.png

Απλά πάτα Start στα gamepad των άλλων παικτών και κάνουν join στο game (ή Space αν θα χρησιμοποιήσετε και keyboard).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...