Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί mods αρκετά κράτησε το άνωθεν τσίρκο...

Lock that Sh** 

γιατί αν διαβασω και άλλα θα κάνω εγκεφαλικό φορμάτ....

Κατάντησε μια είδηση φυσικής ανακάλυψης σε θρησκοληπτικό παραλήρημα. 

Εδώ και 4 σελίδες αυτά που λέγονται είναι μόνο προσβολή στην ανθρώπινη νοημοσύνη...

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ακριβώς. Και όσο έδαφος κερδίζει η Επιστήμη, τόσο χάνει η θρησκεία...

Μάλλον δεν ξέρεις τι πάει να πει έτερον εκάτερον.

Δημοσ.

Μην εχεις παραπανω εσυ και οι περισσοτεροι φιλοι εδω μεσα.Εγω δεν πιανω μια. :-)

Αναφερεσαι στην Αγια Γραφη.ΑΛΛΑ δεν θελεις τα λεγομενα της.Εισαι μεγας και τρανος της Αρχουσας Λογικης.

Κατάλαβα. Η αγία γραφή είναι ορθή επειδή το λέει η.. αγία γραφή. Οκ, my badΕίμαι όντως μέγας και τρανός!  :-D 

Πρωτα λεω να περιμενω την επιστημη,επειση ειμαι σιγουρος οτι θα επιβεβαιωθω.

Αν η επιστήμη το αποδείξει, θα το πιστέψω. Μέχρι τότε, θα το ερευνώ, αλλά αν το βρήκες εσύ πριν την επιστήμη, είμαι σίγουρος ότι κάτι θα ξες παραπάνω

Διαφωνω.

Εσυ ξερεις.

Αφου εισαι υπερ των εκτρωσεων εγω τι να σου πω; Είμαι υπερ το ζευγάρι να αποφασίζει ελεύθερα τι θα κάνει και κανένας άλλος.

Οσο δε για τους gay,τους "παω" αφανταστα.Προσωπικα δεν μου κανανε τιποτε.Το πως την βρισκει ο καθενας,δεν νομιζω να μου πεφτει λογος.

Τεστ γνωσεων παιζουμε;αν υπηρχε Bruno,και αν επαθα αμνησια; ;)

Σε μια σοβαρη συζητηση θα σου απαντουσα.Τωρα το διασκεδαζω.Ξερεις,ξεκινησα με ορεξη,τωρα βαρεθηκα.Εχασε την "μαγεια του".

Αλλωστε οπως ΠΡΟ ειπα στα σχολια μου,εγω εκπροσοπω τον εαυτο μου,την σκεψη μου,τα πιστευω μου.

Το ποια ειναι η γνωμη της επισημης Εκαστοτε Θρησκειας,το αφηνω επανω της.

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο,αλλα μην τον παρεξηγεις.Οι περισσοτεροι απο σποντα μπαινουν.

Ξερεις...Ενθεος στα ανοιχτα!Τρεξτε για τρολλαρισμα! :-) Μην τον αφησετε με τα "γνωστα" να παρει αερα...χαχαχα...

Εγω το γλενταω παντως.

Αρκουμε στην δικη σου προσπαθεια,που δεν εχεις αφησει τιποτε αναπαντητο.

Εδω σας αφηνω,παω για δουλεια,συνεχιστε εσεις. B)

Ευτυχως που το μονο πραγμα που πετυχε η ανθρωποτητα στα βαθη των αιωνων,ειναι να μαθει να συζητα.Που και να μην συνεβαινε.

Δημοσ.

Μάλλον δεν ξέρεις τι πάει να πει έτερον εκάτερον.

Κάνε μας μάθημα τώρα...

Μάλλον εσύ δεν ξέρεις τι πάει να πει Επιστήμη.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Και αφού "σφαχτήκατε" Χριστιανικά μέσα σε πνεύμα αγάπης και σεβασμού της γνώμης των άλλων:

Και πάλι σας ευχαριστούμε! 

:)

post-40751-0-51579800-1395253432_thumb.jpg

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...