Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 139
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Hawk7, εντάξει μας αποστόμωσες! Είδαμε το φως το αληθινό!

Το βασικό σου επιχείρημα είναι ότι η επιστήμη απαντά στο ερώτημα “πως” και η θρησκεία στο “γιατί”.

Μόνο που η επιστήμη δίνει απαντήσεις τεκμηριωμένες. Όταν δεν μπορεί να τεκμηριώσει, το επισημαίνει και συνεχίζει την έρευνα μέχρι να δεχτεί ή να απορρίψει.

Η θρησκεία αντίθετα σε οτιδήποτε και να απαντά βασίζεται αποκλειστικά και μόνο σε ιστοριούλες που όποιος θέλει τις δέχεται και όποιος δεν θέλει τις πετάει.

Η απάντηση που δίνει στο ερώτημα “γιατί” είναι της πλάκας, αβάσιμη και χωρίς την παραμικρή τεκμηρίωση.

Αν δεχόμασταν ότι δίνει σαφής απάντηση στο “γιατί” θα έπρεπε να αποδεχτούμε όλοι την ίδια θρησκεία. Δεν συμβαίνει όμως αυτό. Και μάλιστα μεταξύ των θρησκειών οι διαφορές που υπάρχουν δεν αφορούν το “γιατί” αλλά τα παραμυθάκια τους.

• Like 6
Δημοσ.

Το βασικό σου επιχείρημα είναι ότι η επιστήμη απαντά στο ερώτημα “πως” και η θρησκεία στο “γιατί”.

Καλά, δεν είναι και λίγο αυτό; Το γιατί είναι το α και το ω του ανθρώπου. Για αυτό ζεις στην τελική... για να δεις το γιατί.. όχι για να φτιάξεις έναν πύραυλο. Πίσω από κάθε τι που κάνεις, κάτι σε οδηγεί να το κάνεις. Αν το απαντήσει η επιστήμη, τότε οκ. Αλλά απ' όσο ξέρω, απαντάει μόνο στο πως γίνεται. Π.χ., τι σκατά γίνεται στον εγκέφαλο σου... και τι σε οδηγεί στο να κάνεις τα x πράγματα. Όχι το γιατί.

Μόνο που η επιστήμη δίνει απαντήσεις τεκμηριωμένες. Όταν δεν μπορεί να τεκμηριώσει, το επισημαίνει και συνεχίζει την έρευνα μέχρι να δεχτεί ή να απορρίψει.

Το εξηγείς λίγο αυτό; 

Η θρησκεία αντίθετα σε οτιδήποτε και να απαντά βασίζεται αποκλειστικά και μόνο σε ιστοριούλες που όποιος θέλει τις δέχεται και όποιος δεν θέλει τις πετάει.

Δυστυχώς δεν είναι βασίζεται σε ιστοριούλες. Οι μεγάλες τουλάχιστον θρησκείες, βασίονται α) σε γεγονότα β) στην φιλοσοφία. Όχι σε mambo jambo φάσεις.

• Super Moderators
Δημοσ.

http://el.wikipedia.org/wiki/Ο_Άρχοντας_των_Δαχτυλιδιών

Βγαλε τα συμπερασματα σου,διοτι μεχρι τωρα δεν καταλαβα τι θελεις να μου πεις.Μπορω να σου παραθεσω εκατονταδες απο δαυτα.

Φανταζομαι ουτε τις ταινιες αυτων δεν εχεις δει.

Στα μυθιστορηματα λες ΟΤΙ θελεις.Αν εσενα δεν σου αρεσουν λογω περιεχομενων,αυτο ειναι αλλο γουστο.

Εγω διαβαζω πολλα μυθιστορηματα,και ΔΕΝ καθισα να τα εξετασω βασει του περιεχομενου,αν με εκφραζουν ή οχι.

Αλλωστε εχει καθε δικαιωμα να λεει αυτα που πιστευει.

Ο Μεσαιωνας φανταζομαι εχει τελειωσει,και δεν τον  επιθυμουμε επιλεκτικα ετσι; :-)

Οποιος θελει αγοραζει,οποιος θελει οχι.Αλλοι παιζουν lol,και αλλοι BF4.

Γουστα.Ετσι δεν ειναι;

Προσωπικα την βρισκω με μερικους ελοχιμ,και κανα 2 Αρμαγεδωνες.Βαλε και κανα Θορ μετα με  Hulk,και ειμαι μια χαρα.

Κάτι σου διαφεύγει και δεν μπορείς να καταλάβεις τι σου λέω. Ρίξε πρώτα μια ματιά σε αυτά που πουλάει ο τύπος και μετά έλα να ξαναπούμε για ...μυθιστορηματα.

Φαντάζομαι τώρα θα έχει ξεκινήσει να αναλύει τα της νέας ανακάλυψης. Και θα ξεκινάει από το γεγονός πως είτε είναι κλεμμένη από κάποιον Έλληνα είτε πως ο Πούτιν το ήξερε εδώ και δεκαετίες. :P

show_image_in_imgtag.php?filename=resizeshow_image_in_imgtag.php?filename=resize

• Like 2
Δημοσ.

Τελικα η ρωσικη αρκουδα γιατι δεν μας δανεισε ρε παιδια? Μας ψεκαζουν η' οχι? Να απαντησει ο Hawk7  η' οποιος αλλος γνωριζει που εχει εντρυφυσει σε παρομοια θεματα .

Δημοσ.

Μην το παίζετε και πολύ έξυπνοι γιατί και η επιστήμη, το ίδιο πράγμα κάνει.

Την μια λέει ότι ισχύει το ένα, την άλλη το άλλο.

Πολύ περισσότερο ρισπέκτ στον Πάπα που αποδέχεται ένα λάθος που έγινε.

Εξάλλου, αυτή η ψεύτικη κόντρα επιστήμης-θρησκείας πρέπει να σταματήσει.

Ιστορικά,η θρησκεία έχει εκτινάξει την επιστήμη στα ύψη.

Επίσης, η θρησκεία δεν μπλέκει στην επιστήμη, και η επιστήμη δεν μπλέκει στην θρησκεία. Άλλο αν κάποιοι λανθασμένα προσπαθούν να το κάνουν.

Επιστήμη: πως

Θρησκεία: γιατί

έτερον... εκάτερον...

Ο Μεσαίωνας σου λέει κάτι;

• Like 1
Δημοσ.

Ο Μεσαίωνας σου λέει κάτι;

Όχι πολλά η αλήθεια είναι. Ακούγονται τα χειρότερα για αυτόν. Δεν έχω διαβάσει κάτι όμως ούτε αποδεικνύει κάτι.

Το ότι στο όνομα της θρησκείας έχουν γίνει πολλά κακά, δεν σημαίνει α) ότι δεν έχουν γίνει καλά β) πως η θρησκεία είναι κάτι κακό/λάθος, γ) ότι δεν υπάρχει θεός :)

• Like 1
Δημοσ.

Hawk7, εντάξει μας αποστόμωσες! Είδαμε το φως το αληθινό!

Η απάντηση που δίνει στο ερώτημα “γιατί” είναι της πλάκας, αβάσιμη και χωρίς την παραμικρή τεκμηρίωση.

Αν δεχόμασταν ότι δίνει σαφής απάντηση στο “γιατί” θα έπρεπε να αποδεχτούμε όλοι την ίδια θρησκεία. Δεν συμβαίνει όμως αυτό. Και μάλιστα μεταξύ των θρησκειών οι διαφορές που υπάρχουν δεν αφορούν το “γιατί” αλλά τα παραμυθάκια τους.

Aν καταλαβες τωρα τι ειπες,καλα θα ηταν,για να με βοηθουσες απο που να ξεκινησω,στο να σου δωσω μια απαντηση.

Σκοπος μου δεν ειναι να σε "αποστομωσω"(φαινεται εσυ σε μια συζητηση μονο αυτο σε νοιαζει),αλλα να κανω εναν διαλογο,να πουμε κατι διαφορετικο.Προφανως με εχεις παρεξηγησει. :-)

Για δειξε μου,που ακριβως το κανει αυτο,και πως;και μιλω για τις κοσμογονικες Θεωριες.

Προσωπικα για εμενα "ιστοριουλα" ετσι που το θετεις δεν υπαρχει,αλλα υπαρχουν δεδομενα.Στο βαθμο που αφηνει καθε θρησκεια να επιλεγεται ως Πιστη.

Αν ηταν μαθηματικη αποδειξη,θα πιστευα ουτως ή αλλως,και θα ΛΥΝΟΤΑΝ το μυστηριο "Συμπαν" σε ζητημα ενος λεπτου.Ολοι θα ειχαμε τα ιδια πιστευω,και θα ειμασταν μια αγαπημενη,ειρινικη,φαμιλια.

Επειδη ομως οπως καταλαβαινω,τα βαζεις με τις θρησκειες διοτι οι εκαστοτε Θεοι αυτων(στους οποιους δεν πιστευεις),σε αφηνουν με πολλα ερωτηματικα,θα σου ελεγα να στραφεις προς το ιδιον συμπαν(της επιστημης αν ετσι θελεις),και μεσω των εκφραστων της(επιστημονες),να τους κανεις μηνυση που σε αφηνουν  σε βαθεια σκοταδια,και μαλιστα πιθανοτατα να σου κρυβουν το 90% της αληθειας.

Διοτι το ιδιο το συμπαν σε δημιουργησε,και ταυτοχρονα σε αφησε σε μαυρα σκοταδια. :-D

Ελπιζω τωρα να εγινα πιο κατανοητος.

Δεν μπορει οτι ΔΕΝ σε βολευει να το ριχνεις στους Θεους των εκαστοτε θρησκειων ως βαρος και ευθυνη,και ΟΤΙ σε βολευει,να το βαζεις στα υπερ της επιστημης,και της σοφιας του συμπαντος.

Το ΠΩΣ το επελεξε η ιδια η επιστημη.Οχι εγω,αυτη.Αν μπορεσει μερικως,ολικως,κι ΑΝ,αυτο ειναι δικο της ζητημα.

Το ΓΙΑΤΙ το επελεξαν οι θρησκειες,και αυτο κανουν.Μεσω της Θεολογιας οποιασδηποτε θρησκειας.Το ΓΙΑΤΙ,να απαντηθει,με φυσικη,μαθηματικα,πρωτονια,ηλεκτρονια,σωματιδια του Χιγκς,λιγο δυσκολο και ατοπο το βρισκω.

Κάτι σου διαφεύγει και δεν μπορείς να καταλάβεις τι σου λέω. Ρίξε πρώτα μια ματιά σε αυτά που πουλάει ο τύπος και μετά έλα να ξαναπούμε για ...μυθιστορηματα.

Συνεχιζω να μην καταλαβαινω αυτο που θελεις να πεις.Αυτα που λεει ειναι μιξη θρησκευτικων χαρακτηριστικων,αρχαιολατρειας,επιστημονικοτετοιων,εξωγηινουπαρξεων κλπ...ΜΟΝΟ ως μυθιστορημα εγω θα το διαβαζα.

Με αυτο που σου παρεθεσα,βρες μου τις διαφορες.

Φαντάζομαι τώρα θα έχει ξεκινήσει να αναλύει τα της νέας ανακάλυψης. Και θα ξεκινάει από το γεγονός πως είτε είναι κλεμμένη από κάποιον Έλληνα είτε πως ο Πούτιν το ήξερε εδώ και δεκαετίες. :P

Ε,και που το προβλημα; :-D

http://www.imdb.com/title/tt1170358/

Δες και αυτο,και πες μου ποιο θα σου αρεσει περισσοτερο.

Να απαντησει ο Hawk7

Με σενα δεν ασχολουμαι,και το εχω ξεκαθαρισει στον Mod φιλο Bildano. B) Διοτι το Ban δεν θα το γλιτωσω αν σου απαντησω. :-D

• Like 1
Δημοσ.

By the way... Ο Τό(λ)κιν που τόσο θαυμάζετε όλοι σας, ήταν μεγάλος λάτρης του Χριστού ;) Σόρρυ αν σας ξενέρωσα.

Μήπως δεν προώθησε την λογοτεχνία, την φαντασία, την διασκέδαση μας; Μπα...

Δημοσ.

Οι μεγάλες τουλάχιστον θρησκείες, βασίζονται α) σε γεγονότα

Γεγονότα; Ποιά γεγονότα; Κατακλυσμούς, άμωμες συλλήψεις, αναστάσεις και τέτοια;

• Like 7
Δημοσ.

Γεγονότα; Ποιά γεγονότα; Κατακλυσμούς, άμωμες συλλήψεις, αναστάσεις και τέτοια;

Υπάρχουν δύο άμωμες συλλήψεις για εμένα. Του σύμπαντος, ή του Χριστού. Διάλεξε.

Δύο όμως γεγονότα αυτή την στιγμή η ιστορία δεν αρνείται. Την "γέννηση" του σύμπαντος, και την γέννηση του Χριστού. Αν ήταν άμωμες και ποια, θα δείξει το μέλλον.

Η ανάσταση που λες... είναι βαρύ επιστημονικά, αλλά, και για αυτήν υπάρχουν στοιχεία. Λίγα, δύσκολα, αλλά υπάρχουν.

Γενικά πάντως, σου ξαναλέω, μην βιάζεσαι να κρίνεις, γιατί δεν είναι τυχαίο που πολλοί σοβαροί άνρθρωποι και επιστήμονες ασχολούνται σοβαρά με αυτά. Αν ήταν τόσο εύκολο να τα κάνεις dismiss, θα τα είχαν κάνει και θα προχωρούσαμε αλλού.

Και για να πούμε και για άλλες θρησκείες, δεν νομίζω ότι κανείς αρνείται την ύπαρξη του "προφήτη" του Ισλάμ. Τώρα αν ήταν προφήτης, ή όχι άλλο θέμα. Αλλά το γεγονός παραμένει.

Και εγώ από το διάβασμα που έχω ρίξει για τα χριστιανικά γεγονότα, είναι πολλά για να τα κάνεις dismiss έτσι εύκολα. Τώρα, αν ήταν θαυματουργά, αν υπάρχει Θεός, είναι άλλο θέμα. Γεγονότα, υπάρχουν.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έννοια σου και όλες οι θρησκείες, αφού πολεμήσουν μέχρις εσχάτων τις νέες ιδέες και δουν ότι δεν μπορούν να τις θάψουν, αναδιπλώνονται και το ρίχνουν στις "αλληγορίες".

Κάνουν ένα update όπως είπε και ο kirileman.

Πού να δεις πανικό όταν ανακαλύπτονταν απολιθώματα δεινοσαύρων ή όταν οι γεωλόγοι απέρριπταν τον μύθο του Κατακλυσμού. Εδώ θα κωλώσουν;

κανω το δικο σου post σε παραθεμα αν και θελω να κανω πολλων ατομων σε αυτο το θεμα.

η επιστημη δεν θα μπορεσει ΠΟΤΕ να αποδειξει οτι ο κοσμος ειναι τυχαια δημιουργια. οταν οι επιστημονες καταφεραν να αποκωδικοποιησουν το DNA, πολλοι απο αυτους πιστεψανε σε μια ανωτερη δυναμη (δεν ειναι δυνατον μια τυχαια δημιουργια να σου δινει ενα λογικο DNA, και ενα μη-λογικο DNA δεν αποκρυπτογραφειται, πόσο μάλιστα με κρυπτογραφηση... 32.768-bit για να το πω σε τεχνολογικη γλωσσα). οι περισσοτεροι (αφου αποσυρθουνε) ομολογουνε την πιστη τους σε Θεό.

οσο για τους δεινοσαυρους, η Γραφη εχει πολλες αναφορες μεσα για αυτους, απλα ειναι θεμα ημιμαθειας (οι περισσοτεροι άθεοι χωρις να εχουν διαβασει σελιδα απο την Γραφη, εχουν τις κλασσικες αποριες που μεταφερονται απο στομα σε στομα "τι εχεις να πεις για τους δεινοσαυρους;", "τον Θεο ποιος τον δημιουργησε;" και άλλα κλασσικα τα οποια πολλες φορες τα εχουν απαντησει οι ιδιοι οι (άθεοι) επιστημονες "ο χρονος δεν υφιστατε σε αλλες διαστασεις") αλλος παλι ανεφερε οτι η Γραφη λεει πως ο κοσμος ειναι 7.000 ετων! αυτο παλι που ακριβως το λεει γιατι στην δικη μου Γραφη σιγουρα δεν το λεει. άλλος παλι ειπε οτι ετοιμαζεται patchακι απο τον Πάπα. δεν θυμαμαι κανεναν Πάπα να αλλαξε τα λεγομενα του. ακομα και ο Einstein ήταν απόλυτος στην υπαρξη ανωτερης δυναμης αν και δεν το ονομαζε 'Θεό'. 

ο (άθεος) κόσμος (τουλαχιστον το μεγαλυτερο ποσοστο) το συμφερει να δηλωνει αθεος γιατι ετσι και αλλιως ο χαρακτηρας του δεν συμβαδιζει με τον ιδανικο χαρακτηρα της Γραφης. δεν εχει γνωση οχι της θρησκειας, αλλα συνηθως ουτε και των θετικων επιστημων, αλλα προτιμαει να στραφει στο δευτερο με δικαιολογιες οπως "πως εξηγεις τις πολλες θρησκειες?" λες και η θρησκεια ειναι δημιουργια της Γραφης. ενα ειναι το βιβλιο. ο καθενας το πηρε και το μετεφρασε οπως θελει και το ονομασε θρησκεια. δεν ακολουθεις καμια θρησκεια, απλα διαβαζεις το βιβλιο. δεν ειμαι υπερ καμιας θρησκειας. ειμαι υπερ της γνωσης. 

τουλαχιστον αυτην την ριμαδα την εμπειρια που εχω εγω προσωπικα μαζι με πολλα αλλα ατομα παγκοσμια (και για να προλαβω πονηρους, εμπειρια που ξεκινησε προ 10ετιας χωρις να εχω ιδεα ή ή να εχω ακουσει για τετοιες εμπειριες, και που επαναλαμβανοτανε για τουλαχιστον 2-3 φορες τον χρονο, και τελικα εμαθα προ 3ετιας τι ειναι και πως λεγεται), που χαλαρωνεις στο κρεβατι κ ξαφνικα βγαινεις απο το σωμα σου και κινεισαι στον κοσμο με αϋλο σωμα, με μια λεπτη γραμμη να ενωνει το αϋλο σωμα σου με το υλικο σου σωμα που βρισκεται στο κρεβατι, και να βλεπεις πραγματα που οσο εισαι στο σωμα σου δεν μπορεις να δεις (δαιμονες, αγγελους κτλ) η γραφη οχι απλα δεν την απορριπτει αλλα με προειδοποιει κιολας για αυτα, ο επιστημονας θα μου πει "ειναι η ιδεα σου" ακομα και αν το εχει ζησει και ο ιδιος. πως στο καλο ειναι η ιδεα μου οταν αυτη την γραμμη που ενωνει το κανονικο σωμα με το άυλο την βλεπουν όλοι οσοι εχουν αυτην την εμπειρια; ακομα και οι πολλες διαστασεις σε αυτες τις εξωσωματικες εμπειριες αποδεικνυουν την κολαση και τον παραδεισο που αναφερει η Γραφη (δεν θα κατσω να αναλυσω τις διαστασεις αυτες γιατι θα ειναι too much για πολλους, το διαδικτυο ειναι στην κατοχη του καθενος, απλα για να το πω συντομα, αν δεν εχεις πιστη δεν τολμας να επιχειρησεις μια τετοια εμπειρια)

κατι ακομα που μου αρεσει ειναι οτι ο ανθρωπος τινει να σκεφτεται τρισδιαστατα αλλα εννοιες οπως 'χωροχρονος' τις αποδεχεται οταν τις πει επιστημονας, αν ομως ενας ιερεας σου πει οτι υπαρχουν αλλες διαστασεις θα βαλεις τα γελια. αν τυχει και βρεθεις σε τελετη εξορκισμου θα πεις "τρομερη ερμηνεια", και οταν ο ταδε σου πει οτι πηγε να επισκεφτει τον ταδε αγιο ο οποιος τον φωναξε με το ονομα του θα πει "καποιος του το μαρτυρησε".

προσωπικα αγαπω την θρησκεια οσο αγαπω και τις θετικες επιστημες. μονο που οι θετικες επιστημες βαζουν μεσα τα μεταφυσικα οπου συμφερει, ενω η θρησκεια δεν χρειαζεται τις επιστημες για να αποδειξει τιποτα. στην τελικη κανενας δεν ειπε οτι η Γραφη ειναι ενα βιβλιο με απαντησεις σε ολες τις αποριες του κοσμου, αλλοι θα μελετησουν σοβαρα για καποιες απαντησεις, αλλοι θα παρουνε σοβαρες απαντησεις εκει που χαλαρωνουν στο κρεβατι τους, και αλλοι θα στραφουνε στην επιστημη ελπιζοντας οι επιστημονες με τα ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ τους πειραματα να προσωμειωσουν το ΜΗ-ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ βημα που εγινε και δημιουργηθηκε το αχανες συμπαν. (ειχα την εντυπωση πως μονο ενας με νοηση μπορει να κανει ενα προκαθορισμενο βημα, αρα προσπαθουνε να αποδειξουνε οτι οντως ενας με νοηση δημιουργησε το συμπαν?? σαν χαρη μου ακουγεται)

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 2
Δημοσ.

αληθεια γιατι μιλαμε για θρησκεια σε αυτην εδω την ανακάλυψη?..

δεκτό κάποιοι λέτε είναι αλληλένδετα,

αλλα άλλο αλληλένδετα κ άλλο να λέμε αν υπάρχει θεός

και στο τοπικ σε βίντεο ,επιστήμονες να πίνουν σαμπάνια..

Δημοσ.

Γενικά πάντως, σου ξαναλέω, μην βιάζεσαι να κρίνεις, γιατί δεν είναι τυχαίο που πολλοί σοβαροί άνρθρωποι και επιστήμονες ασχολούνται σοβαρά με αυτά. Αν ήταν τόσο εύκολο να τα κάνεις dismiss, θα τα είχαν κάνει και θα προχωρούσαμε αλλού.

Πώς να το κάνουν dismiss όταν όλη η προσπάθεια των "σοβαρών" αυτών ανθρώπων και "επιστημόνων" είναι να βρουν στοιχεία που το επιβεβαιώνουν. Μάντεψε, όμως, πώς λειτουργεί η επιστήμη. Με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο! Είναι σα να ψάχνεις στοιχεία για το ότι η γυναίκα σου σε απατάει χωρίς εκείνη να έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Ψάξε, ψάξε, κάτι θα βρεις... ή έτσι θα νομίζεις! Και πώς λέγεται αυτό; Έτσι! Οι θρησκείες δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα μαζικό παραλογισμό, με τον οποίο δε θέλω να έχω καμία σχέση!

Όσο για την ανάσταση, είναι το καθοριστικό γεγονός του Χριστιανισμού. Δεν υπάρχει ανάσταση, δεν υπάρχει Χριστιανισμός και ο Χριστός είναι ένας ακόμα δύσμοιρος Εβραίος του οποίου η γέννηση δε σημαίνει τίποτα για κανέναν. Και δε βλέπω επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για το "γεγονός" της ανάστασης...

Άρα ποιά γεγονότα; Α, μάλιστα. Τα γεγονότα που γεννάνε τους γνωστούς σε όλους μας "μύθους" ή "θρύλους". Τα ανίψια μου θα χαρούν ιδιαίτερα να ακούσουν για αυτούς, εγώ όχι.

τουλαχιστον αυτην την ριμαδα την εμπειρια που εχω εγω προσωπικα μαζι με πολλα αλλα ατομα παγκοσμια, που χαλαρωνεις στο κρεβατι κ ξαφνικα βγαινεις απο το σωμα σου και κινεισαι στον κοσμο με αϋλο σωμα, με μια λεπτη γραμμη να ενωνει το αϋλο σωμα σου με το υλικο σου σωμα που βρισκεται στο κρεβατι, και να βλεπεις πραγματα που οσο εισαι στο σωμα σου δεν μπορεις να δεις (δαιμονες, αγγελους κτλ) η γραφη μπορει να μου την εξηγησει, ο επιστημονας θα μου πει "ειναι η ιδεα σου" ακομα και αν το εχει ζησει και ο ιδιος. πως στο καλο ειναι η ιδεα μου οταν αυτη την γραμμη που ενωνει το κανονικο σωμα με το άυλο την βλεπουν όλοι οσοι εχουν αυτην την εμπειρια;

http://www.newsbomb.gr/anexhghta/story/416241/exosomatiki-empeiria--tekmirionetai-gia-proti-fora-apo-epistimones

http://sciencearchives.wordpress.com/2011/08/30/%CE%AD-%CE%AF-%CE%AFomicron/

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...