Προς το περιεχόμενο

Συνάντηση Αθηναίων Insomniacs

Tilemaxx

meeting  

52 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποτε να γινει το Meeting

• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/5/2015
    • ΣΑΒΒΑΤΟ 16/5/2015
    • ΚΥΡΙΑΚΗ 17/5/2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαχαχαχαααααχ φιλαρακι μου είναι! Το βλέμμα αυτό νομίζω είναι το φυσικό του :Ρ

Ανήλικε το ίδιο κι εγώ, δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω σου. Κάθε φορά όμως που κοιταγα έβλεπα την φάτσα του stormrain :P ομορφόπαιδα όλοι, τί να λέμε τωρααααα

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδιά μοβ με μαύρες ρίγες είναι το πουκάμισο και ότι με έπιασε η κάμερα την στιγμή που έλεγα κάτι στην nenya και μετά γελούσαμε !!! δε σημαίνει ότι την κοιτάω "περίεργα" ... εξάλλου το βλέμμα της είναι you didn't said that ...

Α μην ξεχασουμε και το περπατημα γκαηζ. Υπεροχο περπάτημα. Ε Βοκαλζ? :P

εεεελα μωρε και συ ένα τεταρτάκι στο δρόμο ήμασταν, ούτε γεμάτο τέταρτο με περπάτημα δεν ήταν. Γγγγκκκκκρρρρρρρίιιινιιιαα γγκκρρρίιινιιααα πωπωπωπωπω

• Like 2

Εγώ πάντως σας χαίρομαι φτου φτου, τέλεια παρειτσα κάνετε μπράβο σας! Αν ήσασταν λίγο πιο μικροί θα ερχόμουν και γω αλλά μου πέφτετε μεγάλοι :-P

Επίσης βάλτε κάνα όνομά δίπλα από την φώτο να ξέρουμε ποιος είναι ποιος! Μόνο την μικρή και τον μοντερα αναγνώρισα που κάθονται δίπλα δίπλα και είναι ακριβώς όπως στις φώτο! Και μάλλον και το αλάνι από αριστερά που πρέπει να είναι ο Τόνι!!

Μπράβο σας και πάλι..

Εγώ πάντως σας χαίρομαι φτου φτου, τέλεια παρειτσα κάνετε μπράβο σας! Αν ήσασταν λίγο πιο μικροί θα ερχόμουν και γω αλλά μου πέφτετε μεγάλοι :-P

Επίσης βάλτε κάνα όνομά δίπλα από την φώτο να ξέρουμε ποιος είναι ποιος! Μόνο την μικρή και τον μοντερα αναγνώρισα που κάθονται δίπλα δίπλα και είναι ακριβώς όπως στις φώτο! Και μάλλον και το αλάνι από αριστερά που πρέπει να είναι ο Τόνι!!

Μπράβο σας και πάλι..

O stormrain πρέπει να σε τρώει, άρα βρες άλλη δικαιολογία...:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...