Προς το περιεχόμενο

Συνάντηση Αθηναίων Insomniacs

Tilemaxx

meeting  

52 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποτε να γινει το Meeting

• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/5/2015
    • ΣΑΒΒΑΤΟ 16/5/2015
    • ΚΥΡΙΑΚΗ 17/5/2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

με τετοια βροχη δυστυχως δεν ηθελα να βραχω και δεν ηρθα.

Και εμενα ο καιρος μου χαλασε την διαθεση.Πολυ βροχη και υγρασια ,ηθελα να παμε για μπυρες και ηταν καταλληλος για τσαι.Την επομενη φορα που λογικα θα εχει καλο καιρο. :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην ακούω για βροχή! Φθηνές δικαιολογίες! Εξάλλου όταν βρεθήκαμε δεν είχε βροχή και ούτε νομίζω να έλιωνες :P

It was nice meeting you lassies and lads :) (έστω και για λίγο) Άλλη φορά σε στρογγυλό τραπέζι για να μιλάμε όλοι με όλους.

Να τονίσω ότι ο stormrain είναι απ'τα πιο σοβαρά άτομα που έχω γνωρίσει ποτέ. Σεβασμός μόνο. Πρέπει να γίνει το πρότυπο ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Σημ.: ο ανήλικος μας ξεγέλασε, δεν είναι και τόσο ανήλικος τελικά. Μην τον πιστεύετε.

• Like 1

Μαλακια που επεσε χτες με την αφιξη της φακλανας... Γιατι δε το κανατε σημερα ρε παιδια που χει κ καλο καιρο & κανεναν θεμα με μεσα?

Κανονιστε να βαλετε την επομενη καμια μερα με απεργιες ξερω γω :P

• Like 1

Δεν είχε θέμα με τα μέσα καλέ. Το Μοναστηράκι μια χαρά ανοιχτό ήταν και μας βόλεψε. Οπότε μπορούσε ο κόσμος νά'ρθει και με μπλε γραμμή μετρό αλλά και με ηλεκτρικό.

Και εμενα ο καιρος μου χαλασε την διαθεση.Πολυ βροχη και υγρασια ,ηθελα να παμε για μπυρες και ηταν καταλληλος για τσαι.Την επομενη φορα που λογικα θα εχει καλο καιρο. :-)

Φθηνές δικαιολογίες.

Η τελευταια μπύρα εγινε παραγγελία 5 λεπτά πριν τσακιστούμε να προλάβουμε το τελευταιο μετρο...

Να τονίσω ότι ο stormrain είναι απ'τα πιο σοβαρά άτομα που έχω γνωρίσει ποτέ. Σεβασμός μόνο. Πρέπει να γίνει το πρότυπο ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Αυτό σηκώνει πολύ troll... εχμ κουβέντα αλλά ξέρει το nick μου πλέον (αφού με έδωσε στεγνά ο Λούσι...) οπότε :ph34r: :X .

ΥΓ: Τις @@ιες για τη βροχή τις ακούω βερεσέ. Οι μπύρες είναι παντώς καιρού. :shifty:

Σε ικετεύω πες μου ότι έχεις προφορά και θα στη φέρω σπίτι μόνο και μόνο για να πεις το nick της.

Αμέ αμέ! Το φτιάχνουμε άνετα αυτό. :D :D :D

1 Να τονίσω ότι ο stormrain είναι απ'τα πιο σοβαρά άτομα που έχω γνωρίσει ποτέ. Σεβασμός μόνο. Πρέπει να γίνει το πρότυπο ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

2 Σημ.: ο ανήλικος μας ξεγέλασε, δεν είναι και τόσο ανήλικος τελικά. Μην τον πιστεύετε.

1 φαινεται απο την φωτο που χει ανεβασει οτι ειναι σοβαρο το παληκαρι

2 μπορει να του αρεσουν τα ανηλικα ομως :-)

Και άλλη μια απο χθες..

attachicon.gifC360_2012-07-22-22-14-25.jpg   

...καπνίζατε ρε σκουλήκια;;; :devil:  :devil:  :devil:...

...εκτός κι αν ήταν όξω η φάση, οπότε δε σας κόβω την καλημέρα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...