Προς το περιεχόμενο

Συνάντηση Αθηναίων Insomniacs

Tilemaxx

meeting  

52 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποτε να γινει το Meeting

• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/5/2015
    • ΣΑΒΒΑΤΟ 16/5/2015
    • ΚΥΡΙΑΚΗ 17/5/2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα δουλευω μεχρι τις 9 περιπου. Ομως αμα δεν ειμαι εντελως κομματια θα περασω να σας βρω για μια γρηγορη εστω  ενα γρηγορο εστω. :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα δουλευω μεχρι τις 9 περιπου. Ομως αμα δεν ειμαι εντελως κομματια θα περασω να σας βρω για μια γρηγορη εστω. 

Άσε τα γκομενίστικα τώρα, έλα για μια μπύρα και άμα δε σου κούκου παίξε το χαρτί "είμαι κομμάτια, και φχαριστώ να λέτε που ήρθα απο ευγένεια για λίγο". Win/win.

Λοιπόν, υπό ΚΣ θα βρισκόμασταν έξω για να κάνουμε και το τσιγάρο της αναμονής, αλλά αυτό με τα lockers φαίνεται καλύτερη λύση, ειδικά μιας και θα ναι Παρασκευή και θα γίνεται ο κακός χαμός.

Οπότε 8 το βράδυ, στάση Μοναστηράκι, στα ντουλάπια δίπλα απ' τα εκδοτήρια.

• Moderators

Άσε τα γκομενίστικα τώρα, έλα για μια μπύρα και άμα δε σου κούκου παίξε το χαρτί "είμαι κομμάτια, και φχαριστώ να λέτε που ήρθα απο ευγένεια για λίγο". Win/win.

Λοιπόν, υπό ΚΣ θα βρισκόμασταν έξω για να κάνουμε και το τσιγάρο της αναμονής, αλλά αυτό με τα lockers φαίνεται καλύτερη λύση, ειδικά μιας και θα ναι Παρασκευή και θα γίνεται ο κακός χαμός.

Οπότε 8 το βράδυ, στάση Μοναστηράκι, στα ντουλάπια δίπλα απ' τα εκδοτήρια.

Οκεικ εκλεισε. Θα παρω τηλ να δω που θα ειστε.

• Like 1

Θελουμε φωτό ε!

Οι φωτο απο συναντησεις ινσομνιακς εχουν πνευματικα δικαιωματα των μελων-παρευρισκομενων.

Άστα αυτά τώρα και θέλουμε να δούμε αν έχει καμιά καλή μπας και έρθουμε στην επόμενη συνάντηση...

Θα ΄ρθω και γω 

Mην τσιμπάτε. Αυτά είναι προσπάθειες σκοτεινών ινσομνιακών κύκλων  ώστε να μαζευτεί λαός στις 11 του Απρίλη..

Δεν θα μπορέσω, είμαι Λευκάδα αυτό το διάστημα. Και εξάλλου το πολλ έβγαζε Μάη για συνάντηση, που βόλευε τους περισσότερους. Γιατί τωρα άλλαξε; Εκτός αν γίνει ένα τώρα και ένα τον Μάη.

(Το Σ/Κ των εκλογών του Μάη ίσως βολεύει πολλούς)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...