Προς το περιεχόμενο

Συνάντηση Αθηναίων Insomniacs

Tilemaxx

meeting  

52 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποτε να γινει το Meeting

• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/5/2015
    • ΣΑΒΒΑΤΟ 16/5/2015
    • ΚΥΡΙΑΚΗ 17/5/2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θελουμε να παμε Αγια Ειρηνη,βεβαια μπορει να μη βρουμε εκει να παμε καπου αλλου.Μιας και την κυριακη ειναι ανοικτα τα μαγαζια και 6 ωρα θα κλεινουν,θα γινεται χαμος στην περιοχη και θα εναι δυσκολο να βρουμε καπου να κατσουμε αν ειμαστε  ειδικα 10+,που θα ειμαστε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Hahahah σε έβαλα πρώτο πρώτο ;)

Ναι, σίγουρα θα είναι κάπως δύσκολο να βρούμε αλλά τουλάχιστον θα έχουμε πολλές επιλογές τριγύρω.

Επίσης, καλό θά'ταν να μην φέρουμε ο καθένας και έξτρα φίλους μαζί. Forum members only!

• Moderators

καλα οι μιλκα ειναι περισσοτερες απο αυτες που φιανονται ! στη φωτογραφια ειναι περιπου το μισο απο το κομματι με τις σοκολατες :P

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

updated

Κυριακή, 20/12 (STORMRAIN, *nenya*, D4rkshadow, Bspus, xpapias, Spect~, Dinos_12345, theoritikos, ribo7, aneurysm, Oroku Saki, humoraddict & Stranger-X, Alithinos ίσως, VasKag ίσως προς ναι, redhotstef ίσως...)

Τόπος συνάντησης: Σταθμός Μοναστηράκι, στην έξοδο-πόρτα που βγαζει στην Ηφαίστου, δίπλα στα εκδοτήρια. Θα κρεμάσουμε και mistletoe στην πόρτα.
Ώρα: 6

Για να πάμε: πλατεία Αγ.Ειρήνης

Θα κρατήσουμε το ακαδημαϊκό τέταρτο αναμονής στον σταθμό. Αλλά όχι παραπάνω! Δεν έχει νόημα να καθόμαστε να περιμένουμε όρθιοι μες στο κρύο!

Θα ποστάρω εδώ με το που βρούμε κάποιο μαγαζί και κάτσουμε.

Επεξ/σία από *nenya*
  • Like 2

Ουαο! Από την σελίδα που είπα ότι ίσως σκάσω μύτη, η λίστα της Νενυ ανανεώθηκε τρεις φορές και το όνομα μου δεν υπάρχει σε καμία. Έχω αρχίσει και μετανιώνω ακόμα και το.. Ισως!?

Την Κυριακή ίσως να σας έρθω με το καινούριο μου T-shirt star wars (σιγά ρε νερντουλο :-P ) . Οπότε αν δεν μπορέσει κάποιος από εσάς να μας αναγνωρίσει ,ψαξτε για τον τύπο με το star wars T-shirt (αναπαριστά τον han solo με τον Chewbacca)

• Like 1

Την Κυριακή ίσως να σας έρθω με το καινούριο μου T-shirt star wars (σιγά ρε νερντουλο :-P ) . Οπότε αν δεν μπορέσει κάποιος από εσάς να μας αναγνωρίσει ,ψαξτε για τον τύπο με το star wars T-shirt (αναπαριστά τον han solo με τον Chewbacca)

Να σε δω με t-shirt με τις θερμοκρασιες που αναμενονται. Χωρις να το κρυβει το μπουφαν εννοειται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...