Προς το περιεχόμενο

meeting  

52 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποτε να γινει το Meeting

• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/5/2015
    • ΣΑΒΒΑΤΟ 16/5/2015
    • ΚΥΡΙΑΚΗ 17/5/2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

^^^ Δε θα μπορουσα να το ειχα θεσει καλυτερα χαχαχαχα

Ναι ναι θα περασω κι εγω έστω και για λιγο, μπορώ χωρις να σας δω? Δε μπορω :P

• Like 4
Δημοσ.

Παιδιά έχετε πολύ πλάκα και ελίζω κάποια στιγμή να έρθω και γω να σας συναντησω. Επισης μου αρεσει και το δασκαλα-look αλλά ειμαι πιασμενος αυτο τον καιρο.

Δημοσ.

Οχι ακόμα αλλά σιγα σιγα μπαινω στο νοημα. 

(Ο άλλος λέει στο θρεντ ότι ειμαι ο πρωην της στάβι που μπαστακώθηκε, αλλά δεν είμαι αυτός

Περιμένω να πάει 1 η ωρα να ανοίξει το θέμα και να του το πω)

Δημοσ.

τίνος είσαι εσυ?

Πολλά ρωτάς εσύ!!1

@τριλοβιτη απαράδεκτος ε μονο αυτο :P

Στήνω τους Σαλονικείς  τα ακούω απ' τους Σαλονικείς, στήνω τους Αθηνέζους  τα ακούω απ' τους Αθηνέζους.. ε μα δεν πιάνεστε πουθενά! 

Δημοσ.

Kingsize αφου μας γνωρίζεις... ;)

Ωπα τώρα πρόσεξα ότι είσαι αυτός ο Στορμ που τον έτρεμαν όλοι σε μια άλλη συζήτηση,χεχεχεχεχεχ φίλε γεια τι γίνεται :-D

Εγώ πάντως αν έρθω κάποια στιγμή θα έρθω στης αθήνας τη συνάντηση. Η επόμενη πότε είναι; (μετά απ' αυτή που είναι στις γιορτές)

Δημοσ.

(Ο άλλος λέει στο θρεντ ότι ειμαι ο πρωην της στάβι που μπαστακώθηκε, αλλά δεν είμαι αυτός

δεν ξέρω για ποιον μιλάς και ποιο θρέντ και τι ώρα να πάει αλλά δεν το αφήνεις καλύτερα;

ποιος έχει όρεξη τωρα για τέτοια? εγώ δεν έχω

Δημοσ.

Σε ποιον αναφέρεσαι?

Δημοσ.

Θα αποκαλυψουμε και ποιοι ειμαστε σαν ψευδονυμα εδω, στη συναντηση; Καποιοι μπορει να κρατανε κακιες εδω μεσα και αν βρεθουμε τετ α τετ να φαμε ξυλο..

Γεια ειμαι ο αλφα

Γεια ειμαι ο βητα

Ο βητα εισαι;; Με θυμασαι ρε ουστη;; (στο θεμα που διαφωνουσαμε))..

:P

• Like 3
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι θα κάνετε εσείς που θα βρεθείτε απο κοντά, αλλα όχι, ξύλο το αποκλείω! Απλά μια διευκρίνηση ζήτησα από το παραπάνω άτομο.

Δημοσ.

δεν ξέρω για ποιον μιλάς και ποιο θρέντ και τι ώρα να πάει αλλά δεν το αφήνεις καλύτερα;

ποιος έχει όρεξη τωρα για τέτοια? εγώ δεν έχω

Τις "μεσαμεσονύχτιες ανησυχίες " που αρχίζει μετά τις 1 να δραστηριοποιείται, είναι στην 2η σελίδα τώρα

Σε ποιον αναφέρεσαι?

Κάποιοι μιλάγανε χθες (εγώ κοιμόμουν) σε αυτό το θέμα που αναφέρω, και είπαν ότι εγώ είμαι ο πρώην που αναφέρει η stavi ότι γράφτηκε στο ινσόμνια για να της την λέει. Αλλά δεν είμαι εγώ.

Τώρα που είδα το όνομά σου, χθες με ρώταγε αν είμαι ο Γλυκός, αλλά δεν κατάλαβα τι εννοούσε γιατί δε σε ήξερα. Αυτά.

Δημοσ.

Εγω μπορει να ερθω. Μπορει και να μην ερθω.

κατατοπιστικότατος.  :rolleyes:

υγ. μαλλον θα ερθω, εκτος απροοπτου και ανωτερας βιας.  ^_^

• Moderators
Δημοσ.

Πολλά ρωτάς εσύ!!1

Στήνω τους Σαλονικείς  τα ακούω απ' τους Σαλονικείς, στήνω τους Αθηνέζους  τα ακούω απ' τους Αθηνέζους.. ε μα δεν πιάνεστε πουθενά! 

Κατι ειδα ετοιμαζεται συναντηση Κερκυραιων. Ευκαιρια να πιστολιασεις κι εκει :lol:

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξανά για να μην ξεχνιόμαστε:

Κυριακή, 20/12 (STORMRAIN, *nenya*, D4rkshadow, Bspus, xpapias, Spect~, Dinos_12345, theoritikos, ribo7, aneurysm, Oroku Saki, humoraddict & Stranger-X, Alithinos ίσως...)

Τόπος συνάντησης: Σταθμός Μοναστηράκι, στην έξοδο-πόρτα που βγαζει στην Ηφαίστου, δίπλα στα εκδοτήρια. Θα κρεμάσουμε και mistletoe στην πόρτα.
Ώρα: 6

Για να πάμε: πλατεία Αγ.Ειρήνης

Θα κρατήσουμε το ακαδημαϊκό τέταρτο αναμονής στον σταθμό. Αλλά όχι παραπάνω! Δεν έχει νόημα να καθόμαστε να περιμένουμε όρθιοι μες στο κρύο!

Θα ποστάρω εδώ με το που βρούμε κάποιο μαγαζί και κάτσουμε.

Ανήλικεεεεε! Σαράντηηηη! Θα έρθετε εσείς;

Επεξ/σία από *nenya*

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...