Προς το περιεχόμενο

meeting  

52 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποτε να γινει το Meeting

• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/5/2015
    • ΣΑΒΒΑΤΟ 16/5/2015
    • ΚΥΡΙΑΚΗ 17/5/2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φοβάμαι να έρθω στο μιτινγκ, αν είσαι ο κύριος της φώτο :-D

Και που να δεις πως ειμα τωρα! Τ Αυτη η φωτογραφια ηταν πριν κατι χρονια γι αυτο ειναι χαμηλης αναλυσης. Τωρα ομως ειμαι φαλακρος με καμμενο προσωπο. Μια προσφατη φωτογραφια μου ειναι αυτηhttp://postimg.org/image/se78flqcp/  πριν 2 μηνες.Ειναι αμεσως μετα  αφου σκοτωσα τον χειροτερο εχθρο μου τον Splinter!!! Σε 1080p 60 fps max settings 8x MSAA!!

Δημοσ.

Γενικως στα μυτηνγκ μιλαμε αυστηρα για πραγματα που εχουν να κανουν με το φορουμ. Επισης αν υπαρχει moderatορ στη συναντηση ειναι υπευθυνος για τη διεργασια και για τα θεματα που θα συζητηθουν. Δεχομαστε ατομα τα οποια δεν ειναι μελη του φορουμ αρκει να κανουν account μετα (Stranger-X κοιταω εσενα). :P

Γενικα ολα καλα, τα παντα βαινουν ομαλα. Συνηθως.

Ξέχασες να του πεις για το παράβολο.

• Like 3
Δημοσ.

Και που να δεις πως ειμα τωρα! Τ Αυτη η φωτογραφια ηταν πριν κατι χρονια γι αυτο ειναι χαμηλης αναλυσης. Τωρα ομως ειμαι φαλακρος με καμμενο προσωπο. Μια προσφατη φωτογραφια μου ειναι αυτηhttp://postimg.org/image/se78flqcp/ πριν 2 μηνες.Ειναι αμεσως μετα αφου σκοτωσα τον χειροτερο εχθρο μου τον Splinter!!! Σε 1080p 60 fps max settings 8x MSAA!!

Πλάκα πλάκα ελπίζω να μην τρομαξετε που είμαι λιγο scarface μετά το ατύχημα.

Βασικά είναι σαν να έχω πλακωθεί στο ξυλο.

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό το συνήθως είναι που με τρομάζει...  :unsure:

Kαλα εσυ φροντισε να σκασεις μυτη και σου εγγυωμαι πως ολα θα πανε καλα. Λογικα.

• Like 2
Δημοσ.

Kαλα εσυ φροντισε να σκασεις μυτη και σου εγγυωμαι πως ολα θα πανε καλα. Λογικα.

Μπράβο ρε μαν, τώρα ησύχασα.

Δημοσ.

Ναι η αλήθεια είναι οτι ο trilo δεν εμφανίζεται σε meeting.

Ισως άμα ψηναμε και τον φλαουτίστα κάτι να γινόταν!

• Like 4
Δημοσ.

Πλάκα πλάκα ελπίζω να μην τρομαξετε που είμαι λιγο scarface μετά το ατύχημα.

Βασικά είναι σαν να έχω πλακωθεί στο ξυλο.

Εγω εγινα ετσι απο μαχη με τον Splinter.Οχι απο ατυχημα. Καηκα πανω στη μαχη .Μιλαμε ηταν φριχτο. Αποκλειεται εσυ να εισαι πιο τρομαχτικος απο εμενα.

Δημοσ.

Ναι η αλήθεια είναι οτι ο trilo δεν εμφανίζεται σε meeting.

Ισως άμα ψηναμε και τον φλαουτίστα κάτι να γινόταν!

Ο κεραυνουλης ειναι καλυτερος μεζες νομιζω ;)

• Like 4
Δημοσ.

Γενικως στα μυτηνγκ μιλαμε αυστηρα για πραγματα που εχουν να κανουν με το φορουμ. Επισης αν υπαρχει moderatορ στη συναντηση ειναι υπευθυνος για τη διεργασια και για τα θεματα που θα συζητηθουν. Δεχομαστε ατομα τα οποια δεν ειναι μελη του φορουμ αρκει να κανουν account μετα (Stranger-X κοιταω εσενα). :P

wIRmspS.gif

Καλά όταν σκάει μύτη ο Στορμ όλοι είμαστε ΣΟΥΖΑ.

Και τα κακά παιδιά τα στέλνει τιμωρία στη γωνία, πριν προλάβω να το κάνω εγώ.

[τσάμπα μού'χει βγει το όνομα :P ]

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει ότι και να πεις έχεις δίκιο!!!! έχω ενημερωθεί όμως για όλα τα θέματα του φόρουμ για να μπορέσω να πάρω μέρος στη συζήτηση! :-D

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...