Προς το περιεχόμενο

meeting  

52 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποτε να γινει το Meeting

• ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/5/2015
    • ΣΑΒΒΑΤΟ 16/5/2015
    • ΚΥΡΙΑΚΗ 17/5/2015

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά τώρα δεν ψήνομαι, σε λίγο καιρό ίσως

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και πώς εκσελίσσονται οι συναντήσεις, τι κάνετε;

σεκς...

...γιατί νομίζεις ότι πσάχνουν μαγαζγιά με μεγάλα τραπέζγια; Όλη την ώρα καρεκλάτο, πιάνεται η μέση σου... 

• Like 7
Δημοσ.

Πηγα στο p.b δεν μπορουμε να το κλεισουμε εκει.Μετα πηγα στο r.b και μου ειπαν να μιλησω με τον manager αργοτερα.Πρεπει ομως να ξερω ποσα ατομα να πω.Το 13 ισχυει;

Δημοσ.

13 είναι καλά νομίζω. Ε και αν έρθει και κανα άλλο άτομο όλο και κάποια καρέκλα θα βρούμε έξτρα να βάλουμε.

Είναι στον δρόμο σου το Rock&Balls, σε βολεύει να κλείσεις από κοντά; Άμα είναι πες τους για 13 περίπου άτομα, Κυριακή 20 Δεκέμβρη, ώρα κατά τις 6:30. Και για όνομα, για το insomnia meeting.

Αλλιώς πες μου να τους πάρω τηλ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Thanks για τον κόπο σου!!

e2c351ec8615647084ee85687b8c9132.gif

Ξανά λοιπόν ενημέρωση:

Ραντεβού στην έξοδο-πόρτα που βγαζει στην Ηφαίστου, δίπλα στα εκδοτήρια. Θα κρεμάσουμε και mistletoe στην πόρτα.

Τελικά θα πάρω εγώ σήμερα να κλείσω το τραπέζι μας και θα σας ενημερώσω.

Κυριακή, 20/12 (*nenya*, D4rkshadow, Bspus, xpapias, Spect~, Dinos_12345, theoritikos, ribo7, aneurysm, Oroku Saki, humoraddict & Stranger-X, Alithinos ίσως...)

Τόπος συνάντησης: Σταθμός Μοναστηράκι, εκδοτήρια, στην πόρτα της Ηφαίστου.
Ώρα: 6

Για να πάμε: πλατεία Αγ.Ειρήνης

Θα κρατήσουμε το ακαδημαϊκό τέταρτο αναμονής στον σταθμό. Αλλά όχι παραπάνω! Δεν έχει νόημα να καθόμαστε να περιμένουμε όρθιοι μες στο κρύο!

Θα ποστάρω εδώ με το που βρούμε κάποιο μαγαζί και κάτσουμε.

Επεξ/σία από *nenya*
Δημοσ.

Εφοσον ομως ερθουν γυναικες που να ειναι ελευθερες και να ψαχνουν κα αυτες. Αλλιως οσο καλη εντυπωση και να κανω αμα δεν ερθει καμια τοτε δεν θα εχω pm. Εκτος αν μεχρι την Κυριακη διαβασει αυτο το thread καποια που θα ερθει και ενδιαφερεται οποτε αποφασισει να μου στειλει.

Αν δεν βαλεις φωτογραφια, κατα προτιμηση χωρις μπλουζα ωστε να επιδεικνυεις το καλλιγραμμο σωμα σου, δεν προκειται να παρεις κανενα. Οι κοπελες του φορουμ εχουν υψηλα standards και δεν στελνουν ετσι pm οπου λαχει :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΑΚΡΙΒΩΣ όπως τα λέει ο Bspus!

Update: Πήρα τηλ στο Rock & Balls και φάγαμε άκυρο. Δεν κλείνουν τραπέζια για καφέ. Μόνο για φαγητό...

Οπότε μπορούμε απλά να συναντηθούμε στις 6 στον σταθμό όπως είπαμε και να πάμε πλατεία Αγ.Ειρήνης και να βρούμε επί τόπου κάποιο μαγαζί να κάτσουμε.

Επεξ/σία από *nenya*
  • Like 1
Δημοσ.

Θελει να ερθει μαζι μου και ενας φιλος μου ο οποιος δεν ειναι μελλος στο φορουμ αλλα ασχολειται και αυτος πολυ με pc. Μπορει να ερθει?

Δημοσ.

Πες του να γραφτεί ρε άνθρωπε, τσάμπα είναι.

Τη nenya  όπως την είδα σε κάτι φωτογραφίες μπορεί να σκάσει με καμιά λίστα μελών και απουσιολόγιο

(να μη παρεξηγηθώ, μ'αρέσει το αυστηρό στυλάκι στη γυναίκα)

Δημοσ.

Αν δεν βαλεις φωτογραφια, κατα προτιμηση χωρις μπλουζα ωστε να επιδεικνυεις το καλλιγραμμο σωμα σου, δεν προκειται να παρεις κανενα. Οι κοπελες του φορουμ εχουν υψηλα standards και δεν στελνουν ετσι pm οπου λαχει :-D

Eδω ειμαι   https://i.ytimg.com/vi/2sKJdoRBRdw/hqdefault.jpg

Τωρα θα λυποθυμησουν ολα τα κοριτσια!!!! Εχω και εγω υψηλα στανταρ ! Θελω σοβαρη και καλη κοπελα!!!

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Γενικως στα μυτηνγκ μιλαμε αυστηρα για πραγματα που εχουν να κανουν με το φορουμ. Επισης αν υπαρχει moderatορ στη συναντηση ειναι υπευθυνος για τη διεργασια και για τα θεματα που θα συζητηθουν. Δεχομαστε ατομα τα οποια δεν ειναι μελη του φορουμ αρκει να κανουν account μετα (Stranger-X κοιταω εσενα). :P

Γενικα ολα καλα, τα παντα βαινουν ομαλα. Συνηθως.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...